Verdwijning vlucht MH 370 eindelijk opgelost ? ( Video)

Ondanks het feit dat de Australische regering reeds enige tijd geleden de zoekpogingen naar het verdwenen toestel van Malaysian Airways vlucht MH 370 heeft gestopt, is er dan nu toch enige redelijk duidelijkheid gekomen, wat er met het toestel dat spoorloos van de radarschermen verdween is gebeurt.

In het Australische TV programma “60 Minutes “wordt een verklaring gegeven voor wat er met hoogste waarschijnlijkheid is gebeurd, nadat vlucht MH370 van de radar verdween en niet meer werd gevonden.

Ter herinnering hier nog een kaartje over de laatst bekend vliegbewegingen van het toestel , waarna u de film kunt bekijken :


2 Reacties

  1. Johan Bosman (werktuigkundige) zei:

    Dus het derde geval van zelfmoord in de commerciële luchtvaart. Het toestel is op het eind van de vlucht supersoon naar beneden gegaan. Dan is het zeker dat het toestel door het overschrijden van de VNE (velocity never exceed) waardoor gevaarlijke flutter optreedt en al helemaal door een voor supersone vlucht volkomen ongeschikte aerodynamica al gedesintegreerd was vóórdat het in het water kwam. Bovendien gedraagt water zich bij zeer hoge impact zo massief als een betonnen plaat. Van dat vliegtuig zijn alleen heel kleine brokstukken over en dat zal de opsporing erg bemoeilijken zo niet onmogelijk maken. Ik ben zelf vlieger (vliegen en vooral het onderhoud aan vliegtuigen is een waar paradijs voor werktuigkundigen) maar ik zal NOOIT van mijn leven in een commecial airliner gaan zitten. Vastgebonden op een stoel boven op een tank met een zestigduizend liter kerosine en dan de lucht in….ik moet er niet aan denken. En dan zo’n griezelige zelfmoordvlucht….het toiletpapier zal wel in tien minuten op zijn geweest.

  2. Roepiedeltoetie zei:

    Wie weet dat toxische uitlaatstoffen de cabine inzittenden verdoofd hebben, dan zijn ze tenminste ernstig
    leed bespaard gebleven?

Comments are closed.