Namen van Nederlandse EU parlementariërs die voor George Soros werken

Veel is er reeds geschreven en gespeculeerd in hoeverre EU parlementariërs zijn gezwicht voor de “charmes” van de Open Society van George Soros, de organisatie die o.a. promoot dat Europa iedere jaar minstens een miljoen Afrikaanse gelukszoekers binnen moet laten, zodat de naam van de Soros stichting “een open samenleving ” in praktijk wordt gebracht.

Daar heb je medestanders voor nodig en die vindt Soros inmiddels in Brussel waar hij in de EU burelen een graag gezien gast is. In tegenstelling tot o.a. Hongarije of Rusland, waar de regering de activiteiten van de Open Society heeft verboden, davert de EU bulldozer  die het leven van de gemiddelde Europese burger mits daaraan geen halt wordt toegeroepen gewoon door.

Maar wie zou dat doen ? In ieder geval niet de Nederlandse EU parlementariërs, die allen openlijk nu hebben bekend aanhangers van de vernietigende praktijken van Soros te zijn.

Wij hebben ze even voor u op een rij gezet :

Lambert van Nistelrooy,

Hans van Baalen

Cora van Nieuwenhuizen*

Judith Sargentini

Marietje Schaake

Kati Piri

Sophie in ’t Veld

Agnes Jongerius

Dennis de Jong

(*  op 26.10.2017 benoemd tot minister van Infrastructuur en Waterstaat in NL)

Klikt u even op deze link en u zult het volgende beeld zien :

Ga dan op de site naar pagina 73, en u treft ons groepje  mannen en vrouwen aan, die er niet voor tereugschrikken Nederland te verpatsen aan een door haat en ideologie verteerde Joodse man, die al eerder zoals u weet een zekere mevrouw Wisse Smit voor zijn kar wist te spannen.

U ziet het, de PR bureau dat voor het imago van de Open Society zorgt , schrikt er niet voor terug als titel van hun publicatie te schrijven : Betrouwbare bondgenoten in het Europse Parlement 2014-2019 , aangeboden door Kumquat Consult in opdracht van de Open Society Policy Institute.

Duidelijker kan het toch niet, waarbij als u de site van Kumquat bezoekt u talloze “wereld verbeterende “organisaties aan zult treffen. En wilt u zien en horen wie de oprichter van het advies bureau Kumquat, Bruno Selun is, dan hebben wij hier een interview met hem.


9 Reacties

 1. only you zei:

  Zegt op zich al voldoende om mee er niet op te stemmen, maar hoe gek ook ze blijven tot mun teleurstelling?

 2. Johan Bosman (werktuigkundige) zei:

  Wie dit artikel begrepen heeft zal ook begrijpen dat de onderdrukking van de mensen mèt en dóór ons wettige betaalmiddel geschiedt. Ondertussen heeft Italië een nieuwe regering waardoor het voor de EU nog wel eens heel moeilijk zo niet onmogelijk zou kunnen worden om Italië binnen de EU te houden om daarmee een verdere ineenstorting van de EU te voorkomen. Uiteraard hoop ik dat die hele smeerlapperij zou spoedig mogelijk wordt beëindigd.

  Dat einde van de EU komt trouwens toch wel want het financiële systeem staat sinds 2008 aan de rand van de afgrond. Zelfs kunstmatige economieën als de enorme toestroom van migranten en de sterke toename van de wapenproductie alsmede het feit dat er tegenwoordig jaarlijks zo’n 1000 miljard Euro (u leest het goed, info afkomstig van het Duitse economische onderzoekbureau “Wissensmanufaktur”) in de Europese economie wordt gepompt kunnen geen uitredding meer bieden: de economie trekt in tegenstelling tot de gladde praatjes van onze politici niet meer aan. Alles lijkt te zijn gedaan om nog wat tijd te kunnen rekken en de mogelijkheden daartoe raken uitgeput. Een bankrun is al niet eens meer nodig voor een meltdown, het is nog slechts een kwestie van tijd. Ikzelf ben zeer goed op een financial meltdown voorbereid (kan het haast niet afwachten!) maar voor veel graaiers komt er een onaangename verrassing aan. Want waardepapieren bestaat uit de woorden “waarde” en “papier” en die twee entiteiten gaan straks heel verschillende wegen.

 3. Pensionado zei:

  Beste redactie,
  Moet denk ik zijn Agnes Maria Jongerius
  Geboren 4 november 1960
  Functie Lid Europees Parlement, i.p.v. Astrid Jongerius.
  één van van de roleplayers die het ontslagbescherming CAO aan Den Haag heeft verkwanseld voor een graaiplek EU-Brussel.

  Vr.grt,
  Pensionado

  Noot redactie “oeps een foutje u heeft gelijk, dank u

 4. P.Knoester zei:

  Hoop dat ze branden in de hel. Wat zullen toekomstige generaties ze vervloeken. Zie op dit moment de dikke volgevreten kop van v Baalen voor me. FNV, ook een verraders club. Wim Kok, de Waal en Fatso Jongerius. Heerlijk zulke vertegenwoordigers.

 5. formidabele zei:

  Al die namen zijn alleen maar bezig de burger nog meer aan de rand van afgrond en armoede te brengen

  Voorbeeld Cora Nieuwenhuizen- wil toch alle bomen langs de wegen kappen, in plaats van die stomme iphoontjes in de auto te verbieden? Dat ze maar terug achter het aanrecht gaat, zou Pim zeggen!
  – allemaal houden ze een agenda opna die niet strookt met de wensen van de burger!

 6. Corné zei:

  Van harte gefeliciteerd, premier Orban… https://tinyurl.com/y88ph8cl …met het buitenschoppen van de bloedzuigende teek Dracula Soros, de wijsheid komt vandaag de dag uit de Visegrad landen en het debiele westen in dit geval het domme Duitsland laat hem weer binnen!!!!

 7. Geentoekomst zei:

  Coudenhove-Kalergi plan Cloward-Piven plan Vrijmetselarij Zionisme Ordo Ab Chao.

 8. Jantje zei:

  En wat lezen we vandaag op teletekst pag 129 over de “pro-democratie activist”. De leugens zijn gewoon eng.
  Maar dit staat er (al is het maar voor ons nageslacht, dat men weet wie er fout was voorafgaand aan de derde wereldoorlog):
  De Hongaars-Amerikaanse zakenman en
  pro-democratieactivist George Soros
  sluit zijn hoofdkantoor in Boedapest.De
  Open Society Foundation verhuist naar
  Berlijn,vanwege de “groeiende politieke
  en juridische onderdrukking” door de
  Hongaarse regering,staat op de website.

  Volgens de populistische premier Orbán
  wil Soros de grenzen van Hongarije voor
  vluchtelingen openzetten en gebruikt
  hij zijn miljoenen om politieke invloed
  uit te oefenen in Boedapest en Brussel.

  Soros’ stichting blijft actief in
  Hongarije door mensen die zich voor
  mensenrechten en persvrijheid inzetten,
  te ondersteunen en op te leiden.

Comments are closed.