Wip er eens in met een Officier van Justitie

Niets menselijks is ook hooggeplaatste medewerkers van Justitie vreemd, dus even met “de auto van de zaak “naar het van der Valk voor een korte verfrissende tussendoor wip, moet kunnen. Of misschien toch niet ?U heeft het reeds kunnen lezen. Door een waar schrikbewind uit te oefenen op collega mede officieren van Justitie, hebben 2 elkaar beminnende top ambtenaren van het O.M kans gezien tijden hun verhouding voort te zetten. Iedereen die zijn mond dreigde voorbij te spreken kon op ontslag of een degradatie rekenen.

Maar eindelijk hadden collega’s alle moed verzamelt en brachten de zaak aan het rollen !

Lezers, een beter voorbeeld voor de lamzakkerigheid  die als een vieze vette deken Nederland bedekt kun je nauwelijks bedenken.  Gooi hier nog een sausje van NSB mentaliteit overheen en klaar is dit vaderlandse gerecht, dat inmiddels op alle tafels iedere week weer geserveerd wordt.

Maar gelukkig gaan de “daders” professioneel met de zaak om, wat wij ons daar ook onder voor moeten stellen. Een onmiddellijke schorsing in afwachting van een aanklacht wegens fraude is toch wel het minste dat je mag verwachten ?

Morgen staat u voor de rechter en wordt u geconfronteerd met een van deze en ongetwijfeld ook andere knoeiende medewerkers van het O.M. U dient ze dan netjes te bejegenen, het aanspreken met “edelachtbare” is  verdwenen, maar toch enig respect moet er zijn. Dat is toch niet meer te verkopen, maar kennelijk wel in Nederland

En dat bij een van pilaren waarop de staat moet steunen, Justitie, waar het overigens net als bij die andere pilaar de Belastingdienst een grote puinzooi is.

Misschien een meevaller voor de talloze met fluwelen handschoenen aangepakte z.g. “verwarde ” mannen, maar verdere lichtpuntjes zien wij niet.


4 Reacties

 1. friese canadees zei:

  Het hol(le)land

  -The only thing NECESSARY for evil to triumph is for GOOD men/women to do NOTHING-

  Wat een ziek en vervallen land:ik pak even een teiltje

 2. Bert G zei:

  Pakt u maar even een teiltje, ik pak mn koffers.
  Nederland is niet meer te redden, net als de EU overigens. In een paar jaar is het (burger)oorlog en zal de volkomen gezapige bevolking worden geknecht (zo niet afgeslacht) door de moslims

 3. Johan Bosman (werktuigkundige) zei:

  Ik heb in Nederland voor de rechter gestaan en mocht een maand lang in gevangenis “De Marwei” bivakkeren tussen dieven, moordenaars en aanranders. “Om het zwijgen te leren”.

  Dat ging als volgt:

  In 2006 ontdekte ik een heel zwaar strafblad (meervoudige poging tot moord, één dode!) van een wiskundeleerkracht van het Zernike College in Groningen. In opdracht van O.v.J. mw. mr. H.J. de Wit van het O.M. Groningen hebben twee criminele handlangers vernielingen bij mijn vrouw en mij aangericht met als doel (maar daar kom je pas later achter!) om strafbare feiten uit te lokken. Een beetje vreemd want het is niet de taak van een O.v.J. om strafbare feiten uit te lokken maar om die op te sporen. Toen ik van die vernielingen melding maakte had ik natuurlijk de “goede” naam van de vandalen aangerand en ben ik meteen een maand in de gevangenis gegooid. Er is weinig juridische kennis voor nodig in te zien dat het rotzooien (en sorry voor het woord maar ik kan geen ander vinden) met een getuige zeer strafbaar is maar dat interesseert het criminele schorem van het O.M. Groningen geen zier.

  Wie “te veel” weet en zijn mond open doet wordt kapot gemaakt.

  Mw. De Wit is inmiddels overgeplaatst. Een O.v.J. die haar/zijn bevoegdheden misbruikt is vaak twee jaar later rechter.

  U bent gewaarschuwd: zwaar crimineel tuig op de Openbare Ministeries!

 4. Friese canadees zei:

  @johan

  Stinkende maffia praktijken, zo zie ik dit
  Pillars under the country are rotting and crumbling

Comments are closed.