Angela Merkel, de pyromaan, die de brandweer vertelt hoe en waar ze moeten blussen

Terwijl wij dit artikel schrijven om nog eens voor de xxxx ste keer te benadrukken dat er in feite op dit moment in de EU een soort onzichtbare oorlog woedt, zoals reeds eerder in de geschiedenis tot 2 maal toe door Duitsland veroorzaakt, is de pyromaan die de Europese brand in 2015 aanstak bezig in Brussel te trachten haar hachje te redden.

Niet dat u dat in Nederland, d.w.z. het overgrote merendeel van de bevolking echt zal boeien, want met een naderend weekeinde moet een groot deel eerst eens de evenementenkaart raadplegen om te zien hoe de 2 vrije dagen door te komen.

Maar de meer oplettende lezers zullen het met ons eens zijn, dat de huidige top in Brussel een flink stuk cynisme herbergt, want de vrouw die de andere Europese lidstaten door  2  fatale verkeerde beslissingen in een chaos heeft gestort, waarvan het einde nog lang niet in zicht is, staat nu aan de zijde van de “brandweer” en moedigt deze aan , uiteraard onder de leiding van Duitsland, dus Merkel, de brand en de gevolgen te bestrijden.

Het ene plan na het andere wordt uit de hoed getoverd, opvangcentra in landen buiten de EU, terwijl niemand die landen daarover heeft geraadpleegd, laat staan b.v. tijdens de deze week eveneens gehouden mini top had uitgenodigd, opvangcentra wel in Europa maar buiten de EU, zoals Albanië, dat al gelijk terecht weigerde hiermee akkoord te gaan. Opvangcentra binnen de EU, waarna Italië furieus reageerde op wat men ziet als een stukje Duits kolonialisme , zelfs opvangcentra in de landen waar de gelukszoekers vandaan komen en ten slotte het sluiten van de EU buitengrenzen, iets dat vanaf het begin het uitgangspunt al had moeten gebeuren.

En wat dacht u nu van die gelukszoekers, gaan die vrijwillig naar een dergelijk opvangcentrum, waar dat ook ligt ? Nee, natuurlijk niet, ze willen maar een ding en dat is doorreizen naar hun toekomstige pensioen landen en die liggen niet in Afrika, de Balkan en ook niet in gesloten centra in Europa.

Opvallend is ook de kreet van Merkel c.s. dat zij die niet worden “uitverkoren” de rest van hun leven te genieten van een zorgeloos bestaan betaald door de gemeenschap, dan moeten worden teruggestuurd naar hun landen van herkomst !

Was dat niet al 3 of 4 jaar geleden ook het geval en lukte dat ? NEE ! Haast misdadig te noemen advocaten rekken procedures tot wel 10 jaar, waarna in sommige gevallen als je denkt nu hebben we alles gehad, de draaimolen weer van voren af aan begint.

De enige aanpak is die van b.v. Algerije. Uit te zetten gelukszoekers in bussen, door de woestijn richting Niger en de laatste 50 kilometers lopen. Ze konden het heen, dus kunnen ze het ook terug is de eenvoudige maar effectieve Algerijnse oplossing, waar nu ook de Libiërs op zinspelen.

En dan hebben we het nog niet gehad over Merkel’s plan de EU huishouding samen te voegen, maar daarover praten ze ( en wij ) morgen.

 


5 Reacties

 1. Tonnie van der Heijden zei:

  Ik geloof niet dat wij echte Nederlanders hier over mogen beslissen,dat doet onze Pinokkio wel die geinstrueerd wordt door de Bilderberg.
  Ik vind de aanpak van Algerije UITSTEKEND! Terug en wel meteen naar de woestijn, ze konden hier komen op blote voeten en nu TERUG. BEREGOEDE OPLOSSING dat we daar niet eerder opgekomen zijn.(Wisten we wel maar mochten het niet zeggen)”ZE” kunnen thuis blijven en hun werk doen, weer 27 reisjes uitgespaard plus overnachting en vreten.
  En spontaan gaan werken aan GRONINGEN om het geld te dokken wat ze toekomt ,iedereen!

 2. only you zei:

  Heb het toch te doen, uitgemolken door de Nwo informatie en ontreddering in deze gebrachte situatie?

 3. AllIWant zei:

  Wel een EU migratiedeal, maar geen oplossing?
  In ieder geval lijkt iedereen het eens met het uitgangspunt: ‘solidariteit op basis van van vrijwilligheid’ (én natuurlijk de bijbehorende cash!)

 4. formidabele zei:

  Een brandweerman leert niet voor niks de regels waaraan hij zich houden moet, anders gaat hij zelf ten onder in de brand?
  Merkel is schijnbaar met bijzonder gereedschap uitgerust?

Comments are closed.