BREAKING: Vluchtelingen op de Aquarius : Italië waarschuwt Nederlandse regering voor de gevolgen

De Italiaanse regering heeft n.a.v. het feit dat zij het motorschip Aquarius met 629 gelukszoekers aan boord  de toegang tot een Italiaanse haven geweigerd heeft een schriftelijke waarschuwing o.a. naar Den Haag uit laten gaan, waarin Nederland gewaarschuwd wordt voor de gevolgen van het onverantwoordelijk handelen van NGO schepen die onder Nederlandse vlag of regie varen.

Nadat de Italianen, hetgeen door de MSM in het kader van “ach die zielige gelukszoekers”  (uit landen waar geen oorlog is) verzwegen wordt, de vrouwen die in verwachting zijn, alsmede een aantal minderjarige kinderen van boord van de Aquarius heeft gehaald, het schip heeft bevoorraad en aangeboden om een deel van de gelukszoekers aan boord van Italiaanse marineschepen mee naar Spanje te brengen om de Aquarius te ontlasten, richt zich de kritiek van de linkse zieligheidsindustrie nu volledig op Italië, zonder verder in te gaan op wat er echt gebeurde en nog staat te gebeuren!

Maar inmiddels heeft “het Viminale ” , de Italiaanse regeringszetel zich tot die landen gewend, die de NOGO’s faciliteren met de waarschuwing dat zij die landen waaronder Nederland aansprakelijk zullen stellen voor mogelijke gevolgschade van de nalatigheid  van deze bij hen ingeschreven NGO’s ( Artsen zonder Grenzen in Nederland ) of onder hun vlag varende NGO schepen ( in Nederland Sea-Eye) .

Onze uiteraard vlekkeloze Nederlandse regering heeft hierop nog niet gereageerd en deze mededeling buiten de pers weten te houden.

De doelstelling van het Viminale blijft gericht op NGO’s. De bedoeling van de minister lijkt te zijn om te voorkomen dat de schepen van de organisaties “in het Middellandse Zeegebied gaan stationeren en vervolgens naar ons land varen”. Er zijn al contacten gelegd met de ministers van Frankrijk, Nederland en Duitsland om te herhalen dat het aan de landen van herkomst is om het werk van de humanitaire organisaties over te nemen.

Misschien toch eens tijd dat Den Haag, Parijs en zeker ook Berlijn zich realiseren, dat men de houding ten opzichte van de NGO’s moet aanscherpen, daar dit in feite activiteiten betreft die zich  op het randje van de wettelijke normen en waarden bewegen, iets wat tot zeker het beste jongetje uit de EU klas zich niet zou moeten willen permitteren ?


3 Reacties

 1. Jan zei:

  Antwoord van de Nederlandse regering is natuurlijk om de Ngo immigranten schepen met Nederlandse vlag naar Amsterdam te sturen, ze zijn welkom. Probleem met Italië weer opgelost.

 2. Lydia zei:

  Volgende documenten verklaren veel ….achter de schermen zijn andere belangen.
  UN replacement migration .
  UN agenda 21 , agenda 30
  Manifesto van het moslim broederschap …

Comments are closed.