Deze uitspraak van Stef Blok moet u inlijsten en ophangen, geweldig!

Je kunt van Steffie zeggen en denken wat je wilt, maar van de meest onzichtbare en domste minister in het kabinet Rutte 2, is Blok aan een opmars bezig die zijn weerga niet kent, jippie jeeh …eindelijk erkenning!Uiteraard helpen wij graag wat op het spoor bijster zijnde Haagse politici, want in feite zijn het stakkers, die met een volledig afwezig gevoel voor wat er echt in de wereld speelt toch trachten u te laten zien dat hoe minder je door kennis van zaken gehinderd wordt, hoe meer je in politieke aanzien kunt stijgen en hoe sneller  je je land naar de afgrond kunt brengen.

Donderdagavond heeft de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties voor het eerst beslist om mensensmokkelaars op zijn zwarte lijst te zetten. Dat betekent dat zij niet meer mogen reizen en eventuele financiële te goeden worden bevroren. Vervelend als je mensensmokkelaar bent, ongehinderd kris kras door de EU kunt reizen , en dat de PIN automaat van de ABNAMRO dan  op het scherm laat weten, “sorry wij mogen u niet betalen in opdracht van minister Stef Blok”. Hi,hi, lachen dus!

Want.. ….  Nederland altijd vooraan als het gaat om de wereld te verbeteren nam het initiatief voor deze resolutie. Voor Stef Blok reden om het volgende te laten weten :

“Met deze sancties is er een belangrijke stap gezet  om ‘migranten te behoeden voor de dodelijke oversteek naar Italië. ” Maar dat niet alleen, Steffie toont aan dat hij een man van de wereld is sinds hij ook af en toe voor Nederland naar New York moet reizen om daar van een briefje ( in het Engels ) zijn ” boodschap” voor te lezen

“Dit is een eerste stap om het businessmodel van de smokkelaars te vernietigen en het leven van migranten die worden verkocht op slavenmarkten, te verbeteren”. OEPS…..!!!

Die Stef toch, in Amsterdam zou je in de goede oude tijd toen de stad nog van de Amsterdammers was, helaas Groen Links en de andere linkse partijen hebben dat in rap tempo veranderd, zeggen , “Stef je bent een El U  El met vingers” , maar goed dat is inmiddels verleden tijd.

Ja en dan kunnen wij het toch niet laten u even te wijzen op een You Tube filmpje dat een van onze lezers ons stuurde en dat toonde dat een zekere Inés Zorregieta, dochter van een mensenmoordenaar net als uw koningin, door de brandweeg van Buenos Aires thuis wordt afgehaald en in een zwarte “body bag” door de brandweer wordt afgevoerd.  Zal wel niet helemaal de bedoeling geweest zijn van haar zus, maar die zat in het toestel van de KLM om de door u betaalde  begrafenis bij te gaan wonen, terwijl haar man W.A. voor de afwisseling maar weer eens zijn baard had laten staan  ( was er geen scheerapparaat voor hem aan boord?) en een zonnebril op had, met de bedoeling minder tussen al die Argentijnen op te vallen.

En Bea , was gauw nog even naar de bloemenzaak om de hoek gegaan om een krans (door u betaald) te laten bezorgen. Vriendelijk gebaar, zonder twijfel, en voor alle zekerheid daar er bij de begrafenis zeker op 47 Beatrixen gerekend was, had zij op het lint naast haar naam voor alle zekerheid ook maar even “princesa Beatriz” laten zetten, potverdorie!! Je weet maar nooit en zo maar in de vergetelheid verdwijnen, daar houden onze “oranjes ” niet van.


1 reactie

Comments are closed.