Heel Nederland zit aan de buis gekluisterd, Mark Rutte bij het EU parlement in Straatsburg ( video’s)

Een historisch moment, waarop Mark Rutte, zoals altijd vergezeld van zijn eeuwige arrogante grijns op het gezicht zijn intrede doet in het gebouw van het EU parlement waar hij zijn visie over Europa aan de paar in de zaal aanwezige EU parlementariërs zal uitleggen. Lezers,  dit is een moment om trots op te zijn en te zien waarin  een klein land groot kan zijn. Met regelmatige tussenpozen  van elkaar mogen de regeringsleiders van de EU hun verhaaltje komen houden in Brussel of Straatsburg. Niet dat daar zeer veel interesse voor bestaat, maar zeker als je op afzienbare tijd premier van Nederland af bent, moet je werken aan de toekomst want, “een slimme meid is op haar toekomst voorbereid ” ,en dat geldt zeker voor Mark, die net als zijn collega Angela Merkel zijn uiterste best moet doen op zijn kabinetsperiode af te maken.

In de EU wandelgangen wordt zoals wij vernamen reeds gemompeld dat Rutte niet volgend jaar Jean Caude Juncker op wil volgen, nee hij gaat gelijk voor de hoofdprijs, namelijk voorzitter worden van de EU , om in de voetstappen te treden van een al even kleurloos figuur, de Pool Donald Tusk .

Ofschoon de eindverklaring van zijn bezoek nog niet beschikbaar is, geven wij u hier de url waarmee u de verschillende momenten van Rutte’s bezoek kunt herbekijken of volgen, zodat u niet afhankelijk bent van Twitter berichten uit de MSM.

Wij wensen u veel kijk- en luisterplezier, en vergeet niet dit is een historisch moment.

Hier al vast een voorproefje van de aankomst van Rutte en voor de overige video’s …

Hier de url, scroll naar beneden  naar Uitzendingen vandaag, maar voordat u dat doet, hier inmiddels een foto van de enorme belangstelling van de EU parlementsleden voor de toespraak van Rutte later op de dag,.  Dranghekken, filles …. ? Nee er zat bijna geen hond !

 


10 Reacties

 1. Freda zei:

  Rutte is niet alleen geestelijk maar ook lichamelijk een misgeboorte, kijk eens goed naar het filmpje waar hij tussen andere mensen loopt, dan kun je zien dat alle normale verhoudingen bij hem niet aanwezig zijn.
  Om te beginnen is zijn hoofd veel te groot voor zijn lichaam en zit op een uitgerekte nek, maar dat zal wel door al die leugens komen, en dan heeft hij ook nog het begin van een bochel en abnormaal grote handen.
  Geen wonder dat hij het ene zegt en het andere doet, want er zitten meerdere steken aan los.

 2. Johan Bosman (werktuigkundige) zei:

  De verwrongen grijns van Rutte is fake en het resultaat van de media-training die hij heeft gehad. Rutte is een echte psychopaat: ijdel, gewetenloos, zonder respect voor mensen en zonder echte vrienden. Hij weet niet wat de liefde van een vrouw is en rekent alleen diegenen tot zijn vrienden die bereid zijn hem in de kont kruipen. En dat zijn er nog al wat in het land van de eeuwige NSB-ers: in 2017 werd de VVD opnieuw de grootste partij en Rutte opnieuw uitverkoren om het diep onnozele Nederlandse volk weer vier jaar lang verder naar de afgrond te regeren.

  “De minister-president waar het Nederlandse volk zich goed in herkent”.

  Een weerzinwekkende persoonlijkheid.

 3. mvisser56 zei:

  Redactie bedankt voor de video’s. Wat mij opviel in de video die u al plaatste is dat er ZES grote auto’s nodig zijn om een PENIS in Straatsburg bij het parlement af te leveren. ZES grote auto’s dan moet het toch wel om een supergrote PENIS gegaan zijn ?
  Of zie ik het verkeerd ?
  Martijn

 4. Marco zei:

  “Was raucht oder schluckt der eigentlich?”, vroeg mij een (Duitse eurocritische) collega.
  Ruttes onvoorwaardelijke aanhankelijkheids- (‘liefdes’) ‘Geständnis’ aan de EU was maf, om niet te zeggen ‘high’. Na zijn doorlopende kritiek in het openbaar in ieder geval volkomen ongeloofwaardig.
  Hij heeft daarmee zichzelf en zijn land een slechte dienst bewezen, zelfs erger dan het missen van het WK voetbal.

 5. check zei:

  De ellendige flikker gaat alleen maar voor zichzelf want ziet niemand dat hij OPENLIJK aan het solliciteren is.
  Namens mij heeft hij nog nooit gesproken , deze pathetische leugenaar. Veel mensen hopen dat hij vertrekt en naar Europa gaat. Ik niet want dan gaat hij nog meer uitdelen van onzen centen en niet te vergeten nodigt hij op BEFEHL van Merkel zijn baas, nog eens miljoenen criminele;e hand ophouders uit.

  Ik wens niemand dood, maar wens deze oplichter een vreselijke dodelijke ziekte toe

 6. Amoebe zei:

  Hemeltergend hoe deze idioot ons land staat te verkopen en zoals gewoonlijk geen antwoord geeft op simpele vragen van Europarlementariers. Moge hij zijn carriere eindigen als een onbeduidende jodelaar…………………………https://youtu.be/yO7MWuJ7zLA

Comments are closed.