Hoe lang accepteren wij de leugens van Mark Rutte en zijn kliek nog ?

Weer blijkt nu dat premier Mark Rutte gelogen heeft inzake de zgn. dividend deal. In tegenstelling tot wat hij de leden van de Tweede Kamer eerder vertelde, nadat hij in eerste instantie weigerde naar de Kamer te komen en vragen te beantwoorden , toen ontkende dat hij iets van de gemaakte deal afwist, blijkt nu dat dit weer het zoveelste leugen van Rutte is, die nu zegt “voorbarig te hebben gereageerd “.

Hoe lang tolereert de Kamer en bij  feitelijk elke duidelijke motie van wantrouwen van dit falende instituut ook de Nederlandse burger nog het gedraai en gekonkel van kabinetsleden en ook hun collega’s uit de beide Kamers en de bestuurders van de lokale politiek, zoals in Amsterdam, waar achter gesloten deuren nog steeds naar een uitweg wordt gezocht, om beroeps profiteuze  Halsema de burgemeesters keten om te hangen ?

Hoe lang moeten wij het gelieg, het gedraai en de fraude van politici nog aanhoren ?

Hoe kunnen wij van deze slechts met zich zelf bezig zijnde bende mannen en vrouwen verwachten, dat zij hun gedrag zullen beteren en datgene doen waarvoor wij ze gekozen hebben, namelijk als goede huisvaders en – moeders het land besturen en te zorgen dat Nederland weer een leefbaar land wordt ?

Kunnen wij van hen verwachten dat ze echt iets gaan veranderen na  de talloze beloften die zij ons hebben  gegeven ?

Zijn politci van hoog tot laag in feite niets anders dan narcistische dromers die in de rij staan voor een goed betaald baantje zonder enige verantwoording en kans om afstraffing indien zij falen. Mannen en vrouwen die slechts een ding gemeen hebben, namelijk een rotsvaste overtuigig van hun eigen kennis en kunde , dat bij nader inzien slechts een zeer dun laagje vernis is en bij het minste of geringste afbladdert en hun ware geest en ziel te voorschijn laat komen en aantoont dat het slechts gaat om stakkers, die hadden zij niet voor een politieke baan gekozen, zouden behoren tot op de bodem van de onderste laag van de samenleving ?

In plaats van prestaties te leveren, iets wat je mag verwachten in ruil voor een goedbetaalde baan, een verzekerde toekomst, alle luxe waarvoor je in het normale bedrijfsleven moet sappelen en buffelen , laten zij het afweten en dat geldt voor allen ! Uitvluchten, magere excuses, halve en hele onwaarheden, dat is hun enige “tegenprestatie” en de Nederlanders staan het toe !

Dat Rutte hiervoor inmiddels het beste voorbeeld is, ach, bij zoveel schroot dat zich in Nederland bestuurders op nationaal en lokaal gebied noemt, valt dat nauwelijks meer op.

Velen zullen zeggen en/of denken, ik heb mijn prestaties geleverd, het zal mijn tijd nog wel duren en mijn (klein)kinderen , die zoeken het zelf maar uit. Wat is er mij aangelegen als die oude zeurkous gezien te worden, die alleen maar moppert dat het vroeger beter was ? En misschien is dat ook de juiste houding, want uw en onze waarschuwende vingers worden weggelachen  en worden wij in de hoek gezet als kleine kinderen als wij proberen duidelijk te maken dat Nederland waarvoor wij ons hebben uitgesloofd steeds sneller een soort Turks , Marokkaans of binnenkort Afrikaans wingewest zal zijn.

Somber ? Kijk naar wat er afgelopen weekend gebeurde, kijk naar wat er in den Haag gebeurt of kijk naar wat er zich bij u in de gemeente afspeelt.

Allah Akhbar !

En als zelfs de Belgen zich er via hun MSM mee gaan bemoeien, België is toch niet bepaald smetvrij te noemen met een in XTC handelende wethouder in Lommel die nu ook in verband wordt gebracht met de serie recente plofkraken in het Nederlandse Belgisch grensgebied, dan kunnen we toch niet blijven ontkennen dat er iets serieus fout is in Nederland.

 

 


16 Reacties

 1. Hoeder zei:

  Nog niet zolang geleden, was het foutief informeren van de Kamer een doodzonde, waarbij de betrokken bewindsman opstapte. Sinds Rutte is dat veranderd. Deze man liegt en bedriegt en de Kamer pikt het allemaal. Want o stel je voor dat het kabinet valt. Onder druk van de partijdiscipline is de democratie verkracht en ipv dat de kiezer bij een verkiezing duidelijk zijn ongenoegen laat blijken, zijn er nog velen die weer op die maffiapartij VVD stemmen. Ja dan veranderen ze zeker niet. Daarom verdient NL niet beter.

 2. Fred megelink zei:

  zolang de meerderheid in het systeem en het gelieg en bedrieg blijft geloven .
  En mensen op dergelijke partijen blijven stemmen zal het nooit veranderen.

 3. WILLEM. zei:

  Als Nederlander krijg ik steeds meer een vieze smaak in mijn mond van dit kabinet….hoe kan dit nog langer functioneren???????

 4. Eelke Piers zei:

  …..Hoe lang accepteren wij de leugens van Mark Rutte en zijn kliek nog ?……..
  Zolang we op hem blijven stemmen

 5. Roepiedeltoetie zei:

  Dubbelspion mark voor de multinationals?
  Deze worden onherroepelijk vastgezet en wegens landverraad veroordeeld?
  Vertrouwt geheimen wel toe aan bedrijfsleven maar niet aan de burger, waaraan hij
  alleen veantwoording verschuldigd is?

 6. Tonnie van der Heijden zei:

  Helemaal fout wij zijn geen Democratie maar een Dictatuur.
  Snap niet dat we zo moeilijk doen gewoon weg sturen de hele kliek en ook het kon. huis.
  Burgemeesters die frauderen of kinderen misbruiken zoals ook ons kabinet dat doet en het kon. huis en Demmink.
  Het lijkt America wel met name Hollywood waar ze met kerst kinderen eten…..
  Hier in Nederland zijn ook feesten voor de elite waar ze kinderen misbruiken en vermoorden. Ook in UK en België , weg met de smerige koningshuizen .

 7. Tom zei:

  Als de pleuris uitbreekt en Rutte ook zo hard kan rennen als dat hij liegen doet komt hij er ook nog mee weg ook nog.

 8. Corné zei:

  Al die polizieki wentelen zich welgevallend in het gepriviligeerde parallel universum der gemuteerde waarheden en zolang zij gehoorzaam en dienend blijven aan hun masters is hen een gouden toekomst in het “systeem” verzekerd en zolang er nog massa’s domme schapen zijn die dat “systeem” maar blijven voeden door te denken dat ze in die alomtegenwoordige demoFARCIE nog inspraak hebben…

 9. sjuad zei:

  Ook Rutte heeft een Penthouse verdient.
  Dik verdient.
  Een met ingebouwde gierput.

 10. Jan zei:

  Mocht Rutte onverhoopt zijn nagestreefde EU carrière mislopen dan heeft ie zijn kostje bij Shell en Unilever al ruimschoots verdiend. Eén troost, hij kost de belastingbetaler geen wachtgeld.

 11. amy grace zei:

  Wij leven in een dictatuur ( nazi) wat langzaam is opgevoerd tot het huidige niveau.
  reject-the-eu co.uk. uk
  (prinses) Juliana was een ruilbaby. Er is geen spoor van “oranje” meer in het fake koninklijk huis.
  https://youtu.be/sjtzAXn7pR8

 12. Marco zei:

  Zijn persoonlijke overtredingen zijn echt niet meer te tellen. Dan zou iedereen zich toch moeten afvragen: waar is de scheids, waar blijft de rode kaart voor deze bedrieger?

 13. annehilverda zei:

  Ik snap niet dat Lilian Marijnissen niet weggaat en dan zich niet meer aan haar belofte hoeft te houden.Ze kan dan openbaar maken wat zo explosief is,dat heel Nederland dat moet weten.
  En haar collegae hadden haar moeten bijvallen inzake dit explosief materiaal.
  Rutte bedient zich van foefjes en leugens. Open dus die beerput.

 14. Wiepkje Kamstra ( amy grace) zei:

  Wij leven in een dictatuur ( nazi) residu vd oorlog langzaam opgevoerd tot het huidige niveau.
  reject-the-eu co.uk
  (Prinses) Juliana was een ruilbaby
  https://youtu.be/sjtzAXn7pR8
  Dus er is geen spoor meer van “oranje” bloed aanwezig.
  Weg met de fake royals.

 15. Marco zei:

  Voor de algemene acceptatie (door het volk) moet het burgerlijk en onschuldig, bijna folkloristisch lijken, toch is Nederland niet slechts een titulaire of ceremoniële, maar een ouderwets effectieve monarchie.
  Vast staat dat de Oranjes op alle niveaus een dikke vinger in de bestuurspap hebben ter bescherming van hun belangen (en die van het Koninkrijk).

  Aristocratie lijkt mij ondenkbaar zonder een hofnar die zorgt voor afleiding en vertier.
  Rutte speelt die rol met verve en plezier.

Comments are closed.