Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft geen tijd voor EU afval; Federica Mogherini

En als of het in Canada niet al verkeerd genoeg ging voor de EU, kwam het volgende slecht bericht er weer aan. Wij citeren de Jeruzalem Post : PM can’t find time for Mogherini; EU foreign policy chief cancels trip

“Mama mia che disastro “, zuchtte Federica die ooit op grote druk van de inmiddels weggestemde voormalige socialistische premier Matteo Renzi haar baantje als Hoge Commissaris voor Buitenlandse Zaken bij de EU in Brussel werd geparachuteerd een beetje net zo als |ons Franske die we ook niet meer konden verteren.   Niet vanwege kennis of vaardigheden, nee hoor maar gewoon onder het motto “als socialisten en politici moet je wat voor elkaar over hebben, want de volgende keer zit ik in nood en help jij mij.  Mogherini was in 2014 net 6 maanden minister van BuZa in het toenmalige Italiaanse kabinet, toen al gauw duidelijk werd dat zij niet over enige vorm van capaciteiten bleek te beschikken. Dus wat doe je dan, ook in Italië ? Zorgen dat het overbodige afval zo ver mogelijk wordt gedumpt en aldus geschiedde, de nauwelijks nog  te begrijpen  mestvaalt in Brussel kon dat stootje ook nog wel verdragen.

Mogherini zou maandag een bezoek brengen aan Jeruzalem en een internationale conferentie toespreken die georganiseerd wordt door een Joods-Amerikaans comité.

Daar de Israëlische premier echter van mening is dat Mogherini vijandig staat ten opzichte van een groot aantal Israëlische standpunten, zoals de Gaza strook, de nieuwe nederzettingen, de houding ten opzichte van Iran , liet de premier weten geen tijd voor Mogherini te hebben, die daarom haar bezoek heeft afgezegd.

 

 


3 Reacties

  1. andre zei:

    Federica is nazi en Netanyahu is zionist, tussen deze 2 groepen zit er iets goed scheef. De tijd zal het leren met een G8 counting down. Hitler was gekocht door beide groepen met het spelletje “pay to play” door Max Warburg (zionist) en Henry Deterding (nazi) van Royal Dutch (S)hell.

  2. Marco zei:

    De boodschapper vermoorden omdat de boodschap niet bevalt of andersom? That’s the question.

Comments are closed.