Wat wordt er tijdens de Bilderberg bijeenkomst besproken ?

Wij schreven het reeds eerder, waarbij het ons opviel dat de Nederlandse MSM nog volop in slaap waren, van 7 tot10 juni wordt in het Italiaanse Turijn de 66ste Bilderberg bijeenkomst gehouden.

Dan is het altijd wel aardig om te zien, waar de talloze vanuit de hele westerse wereld verwachte “bollebozen ” het zo over hebben. Daarom een korte impressie, voor diegenen van onze lezers die zich zelf niet terug konden vinden op de woensdag door ons geplaatste lijst van deelnemers.

 1. Het populisme in Europa
 2. De uitdagingen van de financiële ongelijkheid
 3. De toekomst voor werk
 4. De kunstmatige intelligentie
 5. De politieke situatie in de VS
 6. De vrije handelspolitiek
 7. De internationale leiding gevende rol van de VS
 8. Rusland
 9. Quantum computers
 10. Saoedi Arabië en Iran
 11. De postfactische wereld ( waarvoor wij u verwijzen naar dit boek) . Taaie kost, maar vooruit als Willem Alexander het begrijpt is het voor u de bekende peulenschil
 12. Actuele gebeurtenissen
 13. Ja en daar we het toch over W.A. hebben “waterzaken” hetgeen kan variëren tussen nachtelijk het bed verlaten om te plassen, tot gorgelende wastafels en slecht doorspoelende toiletten, allemaal zaken waarvan W.A. zoals u weet over een grote kennis van zaken beschikt en hoopt dat hij ook zijn licht af en toe mag laten schijnen.

Alles wat er tijdens de bijeenkomst wordt besproken valt onder de zgn. House of Chatham rules, d.w.z. dat er niets naar buiten gebracht wordt, er geen bronnen of namen genoemd worden, maar de deelnemers er vrij in zijn de vergaarde informatie te gebruiken

Men tracht dus een informele sfeer te scheppen en daar het om een privé  initiatief gaat zijn de afkomst, status of positie van de deelnemers niet van belang. Wel wat merkwaardig als je ziet dat voor Nederland Sigrid Kaag deelneemt, een vrouw van wie we tot nu toe afgezien van wat onduidelijke VN activiteiten toch niet kunnen zeggen dat zij mede het wereldbeeld heeft bepaalt. Dat dit zelfde van WA. gezegd mag worden, tja opa en zijn moeder gingen hem voor dus zullen wij het nu eens netjes houden op ” schijn noblesse oblige ? ”

En dan onze Mark ? Wat doet hij in Turijn. Dat is het meest eenvoudig verklaard door de onderstaande foto. Mark heeft het bij de Britten verbruid door ze af te vallen bij de Brexit. Toen waagde hij een poging Merkel de loef af te steken door in Berlijn een toch Duitsland d.w.z. Mutti kritische toespraak te houden. Dan uit de gratie bij Macron  dus daar gaan de gedroomde kansen , tenzij hij Frans Timmermans op wil volgen die op de nominatie staat om als satelliet te worden af geschoten te worden in het heelal. Om toch nog een poging te wagen, zal Rutte proberen de aanwezigen van zijn kennis en kunde over Mora toetjes te overtuigen en is er beslist wel een gaatje waar liegen van pas komt.

Tenslotte vanwege die privé sfeer wordt er geen eind communiqué gepubliceerd en kan iedereen weer naar huis zonder dat hij of zij geciteerd wordt.

Gezellig aan de pasta en de Barolo en het komt allemaal goed.  Oh, ja en nog bedankt voor uw financiële bijdrage en tot ziens in 2019.

 

 


9 Reacties

 1. Jules van Rooyen zei:

  Bilderberg, ja van de prins B. en Bea ! Het is allemaal het werk van de vrijmetselarij, beste redactie, het meest subversieve geheime netwerk ter wereld. Zij is de oer bron van alle revoluties en oorlogen sinds de Franse revolutie (1789), de vrijmetselaars revolutie bij uitstek, en volgens Lenin, “de moeder aller revoluties”. De groene leugens ontbreken kennelijk dit keer bij die Bilderbergers, beste redactie, geen agenda punt over het opwarming bedrog, noch de “schuld” van de mens of de draagkracht va, “moeder aarde, Gaia”. Toch zijn dit de meest brandende actie punten van de vrijmetselaars, getuige het feit dat alle “groene” woordvoerders op TV, of in de media, als leden te boek staan van de vrijmetselarij (Rutte, Samson, Terpstra, enz) volgens de ledenlijst of anderszins als zodanig te brandmerken zijn.

 2. check zei:

  Voor mijn eigen gemoedsrust en vooral gezondheid reageer ik zo min mogelijk,ondanks dat ik GN trouw lees. Al heel lang ben ik ( ook veel reageerders hier op GN) tot de conclusie gekomen dat SHITHOLE land NL niet meer te redden is en gewoon een open inrichting is. Alles mag, als je maar niet tot de autochtone bevolking behoort en vooral blank bent en je hele leven braaf hebt afgetikt. Zeker als je tot de hetero seksen behoort en een hij of zij bent. Shithole land heeft voor mij totaal afgedaan en over 20 jaar bestaat het gewoon niet meer dan is het in handen van alles wat te lui,dom en achterlijk is om te werken en niet tot het blanke ras behoort.
  Las zojuist weer een van de ontelbare leugens van de goebbels propaganda en wilde u dat niet onthouden. De leugen straalt er vanaf, maar je ziet het als je maar tot de foute familie van baggerland behoort , vul je lachen je zakken. Sommige gaan daarin heel ver en liggen daarvoor dagelijks met gespreide benen……….

  lees en lach je rot over het meisje Mabel die graag in scheepjes met een vooronder komt en graag omgaat met (oorlog) en andere misdadigers zoals o.a. een Soros

  https://www.businessinsider.nl/mabel-smit-van-oranje-adyen/

 3. cathy zei:

  check@

  Eens !!!

  Wij als twee van de reageerders van het eerste uur zijn het helemaal eens, ook al vlogen wij elkaar ook wel eens in de haren.

  Nederland en Europa zijn verloren en willens en wetens wordt er niets aan gedaan.
  Het wordt hier erger dan in Zimbabwe en Zuid Afrika.

  MORATORI TE SALUTANT.

 4. Jan zei:

  De beklimmers van de Bilderberg hebben hun top gehad en zijn bezig met de afdaling, het genoegen was kort en het dal ziet er uit dan verwacht, een hoopje frustratie blijft.

 5. check zei:

  Ja Cathy , helaas was ik te oud om Europa te ontvluchten , maar hier op het eiland houd ik het tot mijn dood wel vol. Tenminste als de 4000 Berbers zich koest houden , want kan zijn dat ik ze net zoals 50 jaar geleden( plokkers in Nw. Guinea) als vliegen het kaarsje uitblaas en ze naar hun zo verlangde maagden stuur. Goofie en zijn vrienden liggen nog in het vet en wachten geduldig tot ik ze uit hun slaap gaat halen.

  Nog ff . Er zijn ongeveer twee miljoen niet westse allochtonen in shithole land een een half miljoen zwarten. Hoe kan het zijn dat de baggerlandse kwelbuis elke dag niets anders laat zien dan zzzende moslim addergebroed en wieee waaiiii wegggg zwartjoekels. Om van te kotsen !

 6. yvonne zei:

  Hier in Hongarije is het anders goed toeven, ik raad het elke Nederlander aan!

 7. Henk / Paris zei:

  niet iedere Nederlander heeft de kans om van de het ravijn naderend trein te springen, de trein met machinist Mark Rutte voorop, die de langzame vernietiging van NL die in 1960 met Joop den Uyl heeft ingezet de finale doodsklap heeft gegeven met achtereenvolgens Rutte 1, 2 en nu 3. Gelukkig waren en zijn die , die de klap wel aan zagen komen of vanwege hun werk daartoe gedwongen waren en daar nu de vruchten van plukken. Op afstand de NL media lezend, is het ongelooflijk te zien hoe een land door de linkse dictatuur zo naar de knoppen is geholpen en de premier van een zich rechts noemende partij de VVD hier voor eigen persoonlijk intere sse aan mee werkt. Een landverrader van de bovenste plank, die Rutte.Maar met Groen Links als op een na grootste partij, wie had het ooit kunnen bevroeden, heeft NL nu definitief de laatste rit ingezet naar de totale afgang waar geen ontkomen meer aan is.
  Check, Cathy, Bosman en de vele anderen “overgeblevenen” aan ons zal het niet gelegen hebben

 8. Tom zei:

  Het zou toch wat zijn als een brokstuk uit het heelal nu net op dat Bildenberggebouw zou neerploffen en daarmee de vergadering om Europa verder te vernietigen definitief zou beëindigen.

 9. nobody zei:

  Er vallen alleen maar brokstukken op ons mooi kikkerlandje. Gelukkig liggen we aan zee, we gaan ‘de wal die het schip keert’ nog meemaken.

Comments are closed.