800 Afrikaans tuig bestormt weer grens bij Ceuta en Melilla, here we come (3x video)

Vrijdagochtend bestormden circa 800 Afrikaanse gelukszoekers bewapend met van spraybussen gefabriceerde vlammenwerpers de hekken die Marokko scheiden van de Spaanse enclaves Melilla en Ceuta . Ruim 600 criminelen slaagden in hun pogingen, terwijl 15 Spaanse grensbewakers voor opgelopen verwondingen naar het lokale ziekenhuis gebracht moesten worden. Daar beelden meer zeggen dan woorden hier 3 video’s van o.a Spaanse grensbewaking en de krant La Vanguardia

De indringers waren bewapend met spraybussen die zij aanstaken en als vlammenwerpers gebruikten, naast ijzeren staven en menselijke uitwerpselen die zij naar de grens bewakers gooiden.

U heeft inmiddels misschien begrepen dat het bovenstaande geen uitzondering maar meer de regel aan het worden is. Lopen wij op zaken vooruit als wij waarschuwen dat dit soort inboorlingen op afzienbare tijd ook in uw straat zouden kunnen opduiken ?

En wie doet hier wat tegen?????????????????  NIEMAND…………..


6 Reacties

 1. Outinas Theopenopoulos zei:

  “Hoezo dreigend? Ik zie slechts enthousiasme. Geestdrift! Waar vind je nog zulke vitale jongemannen in het decadente West Europa? Wij hebben dit soort ferme knapen spoedig hard nodig om onze gepensioneerde bipsen af te vegen. En deze heren zijn duidelijk niet vies van wat ontlasting aan hun vingers!” – Mevr. de Graaf-Eigengraf

 2. nobody zei:

  Dit is een invasie, dus oorlog. Ze hadden direct hangend aan de hekken afgeschoten moeten worden. Degene die durft te beweren dat wij ze later nodig hebben om onze gepensioneerde bipsen af te vegen is knettergek.
  En de wereld kijkt minzaam toe want voor velen is het een ‘ver van mijn bed show’, maar als ons continent is leeggeroofd, kaal gevreten, uitgemoord, gaan ze stropend verder totdat er geen enkele beschaving meer over is.
  De inwoners van Ceuta kunnen niet vluchten want krijgen nergens asiel omdat het geen islamieten zijn. Ik walg van de machthebbers die dit bewerkstelligd hebben.

 3. Friesecanadees zei:

  Zwarte tuig schreeuwt mosa, mosa…… etc hetgeen betekent jonge vrouw ….(..Vgl het Nederlandse meisje)

  Ik vraag me af,in alle ernst natuurlijk,waarom het tuig dat doet en wat ze dan van plan zijn

  Europe is done, there is NO defence or protection left

Comments are closed.