De kosten van het koningshuis, geen 50 miljoen maar 345 miljoen !

Over weinig uitgaven van de overheid wordt zo geheimzinnig gedaan als over de kosten van het koningshuis. Wij zetten het woord koningshuis maar niet tussen aanhalingstekens, ofschoon er steeds meer details boven water komen, waaruit men kan concluderen dat Nederland als het enige EU land een niet legitiem vorstenhuis heeft.

Officieel kunt u via wat zoekwerk en de regeringsbegroting er achter komen dat de “officiële ” kosten van het koningshuis rond de € 50 miljoen per jaar bedragen.

Niets is echter minder waar.  Het Nieuw Republikeins Genootschap heeft een gedegen onderzoek laten verrichten waarvan wij u onderaan dit artikel de url geven. Uit dat onderzoek komt naar voren dat via allerlei verschuivingen, de zgn. verschillende schoenendozen zoals  de “declaraties’ van inmiddels prinses Beatrix ook wel werden genoemd, ook het huidige koningshuis niet de gepubliceerde € 50 miljoen , maar minstens € 345 miljoen kost, dus 9 maal zo veel als den Haag u wil doen geloven.

De gemakkelijkste manier om tot de samenstelling van dit cijfer te komen is het volgende staatje dat in het 21 pagina’s tellende onderzoek is opgenomen :

Nu willen wij het om bovenaan het staatje te beginnen maar niet hebben over de inkomsten van de “royalen”, want het is natuurlijk buiten alle twijfel dat geen van de genoemden en binnenkort ook Amalia ( 1.8 miljoen ) dergelijke bedragen ooit waar kunnen maken. Niet qua kennis, niet qua kunde en al helemaal niet qua prestaties.

De functionele uitgaven, tja dat is het hele circus dat om deze mensen heen hangt, want zelf een eitje bakken of eens de stofzuiger pakken, laat staan de eigen auto besturen, hetgeen slechts tot ongelukken leidt die dan natuurlijk altijd tot de conclusie van het O.M leiden dat de argeloze passerende burger de schuldigen zijn.  Nee, de familie wordt omringt door een stel valse paljassen, die zich zouden moeten schamen zelfs maar een vinger voor deze familie uit te steken, eens zien hoe ze het er dan vanaf brengen. W.A. die bij u de kraan komt repareren, hij is immers expert op dat gebied, Maxima die huis aan huis microkredieten komt verkopen, en Bea die tracht haar zelf gemaakte “kunst “te verkopen.

Beveiliging, ook zo iets moois. Volgens wat de media ons doen willen geloven behoort de familie tot de meest geliefde personen in ons land. Toch €40 miljoen uitgeven om ze te beveiligen ? Grote hekken om hun Vinex stulpjes, ladingen Marechaussees plus een stel gorilla’s die er voor moeten zorgen dat foto’s slechts genomen mogen worden als het deze familie het belieft. En mocht je je daar als argeloze journalist of fotograaf niet aan houden, dan laat Willem uiteraard op kosten van de overheid een proces tegen je aanspannen.

Een mooi voorbeeld hoe de oranjes menen zich boven de wet te kunnen plaatsen, u dat toelaat  en wat dat kost beschreven wij in een artikel uit 2011 dat u hier kunt lezen.

Reizen doet de familie graag. Het ene moment is het een staatsbezoek, het andere moment gaat het om een bezoek in “algemeen belang “, maar zoals wij reeds eerder schreven, wiens belang dat nu eigenlijk is, blijft in rook gehuld. Handelsmissies die telkens weer een overweldigend succes blijken te zijn, de miljardenorders die Nederland anders nooit had gekregen vliegen je om de oren, maar eens een EXACTE opgave met de handtekeningen van de directie van die bedrijven erbij die dankzij Willem  orders mochten boeken, we hebben ze nooit gezien, want ze bestaan gewoon niet ! In tegendeel , het is een publiek geheim dat je beter op eigen houtje kunt trachten je handel te verkopen en dan meer kans op slagen hebt dan als eens soort entourage meereizen met dit circusgezelschap.

Voorzichtig geschat bedraagt het vermogen van de oranjes 16 miljard euro en dat betekent, dat mochten de Nederlanders ooit uit hun oranje droom ontwaken en zeggen, genoeg is genoeg, ga lekker een B&B beginnen in Patagonië dit nu niet onmiddellijk tot een oranje failissement zou leiden.

En mocht u in het weekeinde niets te doen hebben klik dan eens deze url aan voor het lezen van het hele verslag.

 


7 Reacties

 1. Wiepkje Kamstra zei:

  Slaven ( het Nederlandse volk) moeten in slaap worden gehouden. Mededelingen zowel van het kabinet als het KH worden altijd op een moment gedaan dat mensen druk met wat anders zijn! Voor het weekend- sportevenementen etc. En maandag zijn we het allemaal vergeten.Het wordt zo slim verkocht.Gaslighting.
  De ” zelfmoord” van Inez Zorreguieta was geen zelfmoord.Inez is vermoord als een waarschuwing aan de(pedo) Bilderberger stichters.Stond Inez op het punt de waarheid te vertellen? Gelijk met Inez zijn er nog 2 “zelfmoorden” Kate Spader +Anthony Bourdain.
  De kerstboodschap van King Willem onthulde geheime berichten.(2017)John Baselmans heeft het duidelijk uitgelegd. Ik denk dat er nog meer staat te gebeuren.
  Zowel in het kabinet + KH.Meer dan 40.000 indictments!

 2. Tonnie van der Heijden zei:

  Gadverdamme idioten die alles maar in het werk stellen om ons Nederlandje naar de kloten te helpen.
  Een smerige bende dat Koningshuis met een stel pedofielen waar de honden geen brood van lusten.
  En dan nog durven ze te zeggen(LIEGEN) dat wij het NEPKONINGSHUIS ambiëren,vergeet het, helemaal NIET. OPZOUTEN met je VRINDEN van het pedokabinet,en DEMMINK.
  Zij zorgen ervoor dat onze kinderen niet veilig zijn, door smerige feesten te geven en kindermisbruik en kindermoorden. 25.000 Intree betalen.
  Zet ze allemaal in een TUCHTHUIS/GEVANGENIS. Blijf van ONS geld af,het komt jullie niet toe.

 3. Jan zei:

  Mag wel een ‘pondje’ minder zeker nu het koningshuis geen staatsrechtelijke macht meer heeft. De lach van Maxima zegt ‘een dag niet gelachen op onze kosten, een dag niet geleefd’.

 4. Hoeder zei:

  Als je je een beetje verdiept in het koningshuis, dan kom je er al snel achter dat het om een oplichterfamilie gaat. Willem lll had syphilus en kon geen kinderen krijgen. Meneer de Ranitz bezwangerde Emma, die Wilhelmina daardoor kreeg. Dat was dus al geen Oranje, laat staan de rest daarna. Mevrouw Maxima is een ordinaire golddigger, met een hele foute papa. Net als Bernhard, die dit huwelijk arrangeerde.
  Decorum is best leuk, maar dit oplichterstheater moet zsm stoppen. Een republiek is veel democratischer dan macht door vererving. Helaas zijn er nogal wat naïeve landgenoten, die dwepen met die Argentijnse dame en haar obesitas kids. En haar zus Ines zelfmoord? Laat me niet lachen, gewoon vermoord met een rode sjaal aan de deurpost.

 5. Johan Bosman (werktuigkundige) zei:

  Het Nederlandse electoraat kan maar niet begrijpen waarom kabinetsleden (dat zijn organisatie-criminelen die een dictatoriale bezettingsmacht van criminele bankiers vormen omdat ze niet willen dat het Nederlandse volk democratisch geregeerd wordt) bij hun inauguratie trouw zweren aan de kroon en niet aan de sufferds die op hen hebben gestemd.

 6. M.H Bakker zei:

  Dat klootjesvolk blijft toch wel met oranje toeter en vlaggetje naar dat achterlijke sprookje wuiven. Eindtijd beste mensen met goed stuk verstand,.. EINDTIJD!

Comments are closed.