Dit zijn uw gasten , geniet van deze Multi culturele presentatie ( video)

Weliswaar zonder ondertiteling, want de beelden spreken  voor zich zelf. Een groep Afrikaanse gelukszoekers ondergebracht in een 3 sterren hotel is zo boos over het gebrek aan “service”dat zij het hotel verbouwen, bedden enz. op straat gooien.

Geen zakgeld, geen Wifi, geen mogelijkheid waar zij hun kleding af kunnen geven voor een wasbeurt, je zou spontaan medelijden krijgen met deze profiteurs, die zich in toenemende mate gesterkt voelen door het ach en wee gejammer van linkse hulporganisaties.

Zij dreigen de toegesnelde autoriteiten dat zij naar een 5 sterren hotel willen en zo niet de huidige behuizing in brand zullen steken.

Wij sluiten ons aan met de recente uitsporaak van de Italiaanse vice premier Savini, die de NOGO’s en andere hulporganisatiue medewerkers opriep allen 1, 2 of meer gelukszoekers persoonlijk op te nemen en te zorgen voor hun verblijf, uiteraard ook door hun zelf betaald.

Tot nu toe geen enthousiaste aanmeldingen, die er ook niet zullen volgen, daar links  en de kerken altijd goed zijn anderen met de problemen die door hen zelf worden veroorzaakt, op te zadelen.


5 Reacties

 1. Reja zei:

  Van de hongersnood of het milieudeblacle waar zij, zoals de msm ons in europa probeert wijs te maken, voor op de vlucht zijn is toch niets te merken in het filmpje. Ze zien er zelfs goed doorvoed uit.

 2. Fado zei:

  VRESELIJK ….maar er gebeurt NIETS ! Praten, discussiëren en nog eens praten. Het oproepen van een opstand is verboden, althans dat denk ik. Maar denk in hemelsnaam eens aan de toekomst van de aankomende generatie. Genetisch gezien passen deze mensen hier niet, dit in de breedste zin van het woord. Merkel heeft het voortouw genomen, nu word er gezocht naar oplossingen. Nu heeft ze medestanders nodig, dat uni laterale moet nu, achteraf, omgezet in bi laterale oplossingen. De wereld op z’n kop. We gaan een ongelooflijke moeilijke tijd tegemoet, zowel financieel alsmede politiek. Uiteraard is de burger, u en ik het slachtoffer,
  Morgen, de 14-de juli viert Frankrijk de bestorming van de Bastille…. Nederlanders, daar kunnen wij, allemaal, een voorbeeld aan nemen. Genoeg is genoeg. Bied alle gelukzoekers een mooie prijs aan. Een gratis voetreis naar hun land van herkomst. Ik word er zo ziek van, bah

 3. Fado zei:

  Kijk dat bedoel ik nu…..Milos Zeman slaat de spijker op z’n kop ! Omdat dit hier niet gezegd of geschreven mag worden, ben ik verheugd dat er nog ergens mensen zijn die in een land wonen waar dat gewoon gezegd kan worden ! en zelfs propaganderen.
  Bij het overzetten van vuurwapens vanuit de ,,kaartenbak” naar de digitale …. geloof dat ik er maar niets meer over ga zeggen.

 4. Jan zei:

  Zie in de video enkel gezonde jonge mannen met een grote mond die eenmaal in Europa ons de wacht aanzeggen in plaats van hun herkomstland met hard werken opbouwen. Een sprink’hanen’plaag teistert Europa. En de EU vindt het allemaal prima, stimuleert hiermee de teloorgang van de herkomstlanden en maakt van de meeste EU landen een NO GO gebied. Rampzalig scenario. Geen wonder dat Juncker aan de drank is, wil de gevolgen van zijn EU beleid niet zien en zoekt steun bij de fles VSOP cognac, ook al door ons betaald. De door ons en onze (voor)ouders met hard werken opgebouwde cultuur en samenleving wordt door de EU elite in korte tijd verkwanseld.

 5. pietje zei:

  Terug naar eigen land stelletje smeerlappen, gelukzoekers waarom laten we dit toe ! Weg ermee in onze eigen landen zijn er problemen genoeg voor onze eigen mensen ! Voedselbanken mensen die op straat leven NEDERLANDERS! Wordt tijd dat Italie een beetje heldhaftiger wordt dit kan niet, ze dicteren ons wat we moeten doen i.p.v. dankbaar te zijn ! Klootzakken ! Oh ja ik versta Italiaans dus heb het kunnen volgen BAH !

Comments are closed.