Islam is niet radicaal, is niet extreem, het is gewoon de “vrede lievende” islam en jullie land is nu van ons (video)

Met de mededeling dat 2 ISIS lafaards met onder meer Nederlandse paspoorten door Turkije,  nadat zij daar veroordeeld waren tot 6 jaar gevangenisstraf , door de Turken op het vliegtuig zijn gezet richting Schiphol en hun straf niet uit hoeven te zitten, moet je de vraag stellen, waar  de Nederlandse overheid mee bezig is, of eigenlijk wat zij nalaat om de eigen burgers te beschermen.

Pipo Blok wist onlangs al te melden dat beide een nieuw Nederlands paspoort hadden gekregen, want het gaat om mannen die weliswaar geen Nederlandse achtergrond hebben , maar wel in Nederland zijn geboren.

Maar omdat de beide in Turkije reeds zijn veroordeeld  ziet het ( D66)  parket zich voor een lastig dilemma geplaatst omdat twee maal veroordelen wegens een zelfde delict volgens de wet niet mogelijk is.

Terwijl in andere gevallen waar het om de berechting van gewone Nederlanders gaat,  het O.M. zeer snel is alles uit de kast te trekken om zoals het in de meeste gevallen inmiddels standaard heet ,  xenofobe extreem denkende ultra rechtse krachten te bestraffen, zit er momenteel niets anders op dan de twee na verhoor in Nederland gewoon vrij te laten.

De zegeningen van het niet aanpassen van wetten aan de huidige omstandigheden  zijn geprezen, ofschoon nogmaals gaat het niet om het knuffelen van Marokkanen of Turken de wind uit een geheel andere hoek waait.

Maar misschien is er in den Haag gekeken naar de onderstaande video en heeft men inmiddels de moed maar opgegeven, want doorgaan in een land dat in feite al in handen is van de islam en kleine querulante  minderheidsgroeperingen, zal mits er niet hard wordt ingegrepen weinig meer opleveren.


8 Reacties

 1. Jan zei:

  Het moet niet gekker worden! Gemakkelijk op te lossen, als je in dienst treedt van een buitenlands leger verlies je wettelijk de Nederlandse nationaliteit. In dit geval ontnemen van Nederlandse nationaliteit en niet toelaten tot Nederland.

 2. Arie Kanarie zei:

  Nederland is verkwanselt en verloren,… door pappen en nathouden, polderen, zieligheidsindustrie en massa-immigratie uit moslimlanden is deze situatie ontstaan. Drs. Hans Janmaat werd voor discriminatie veroordeeld door de salonfähige linkse kliek. Drs. Pim Fortuyn is vermoord door de salonfähige linkse kliek. Wilders wordt politiek kaltgestellt door de salonfähige linkse kliek

  Ik vraag mij werkelijk af in welke hoek wij het gevaar moeten zoeken,… als je überhaupt al moet zoeken.

  r de salonfähige linkse kliek

 3. Gerda zei:

  Je mag nergens iets van vinden tegenwoordig. Doe het dus maar niet meer.
  Zal wel politiek correct zijn dat Nederland ons land niet meer is. Ik zal ook wel niet “ons ” mogen zeggen

 4. Gerda zei:

  Je mag nergens meer iets van vinden tegenwoordig. Dat doe ik dus ook niet meer. Ons land zijn we verloren. Mag ik politiek correct het woord “ons ” wel gebruiken ? Denk het niet

 5. Johan P zei:

  Eens met Jan. Bij het dienstnemen in vreemde krijgsdienst moet de Nederlandse nationaliteit gewoon per direct vervallen.
  Overigens, met een dubbele nationaliteit zou je wat mij betreft ook niet mogen stemmen omdat je loyaliteit niet duidelijk is.

 6. pietje zei:

  Dankzij rutte is ons land gedoemd ! Als hij maar kan graaien en dadelijk lekker een positie in Brussel met een dijk van een salaris wat kan hem het volk schelen !!!! Helemaal niets ! Wordt tijd dat ook de militairen en politie eens wakker worden dat zou een grote steun zijn ! Niet meer naar andere landen om zgn. de mensen te helpen neeeeee help de hollander je eigen bloed en volk ! Oh ja zou nog een beetje respect klein beetje dan hebben als hij eens uit de kast kwam ! Niets fout mee maar hij blijft huichelen dat is alles wat hij kan ! Snap nog steeds niet dat mensen (waarschijnlijk zonder hersenen) op die smeerlap stemmen ! Zo dat was het ! Ben ik effe kwijt sorry jongens moest even van mijn hart ! Welterusten.

 7. nobody zei:

  Ons land gaat rap ten onder in een pikzwarte moeras waar alleen nog maar blub blub blub van een prachtig volkje te horen zal zijn. Je moet maar eens verbaal sterker staan dan een dienaar van de wet dan wrijven ze zich verlekkerd in hun handen en moet je je eigen advocaat spelen en dus al op voorhand verloren bent en zwaar de sigaar bent. De uit de klei getrokken hardwerkende, zwaar belastingbetalende moet en zal vernietigd worden, zelfs door het eigen volk. Het is niet te verteren dat de islamitische horror die over ons heen baggert gewoon met rust wordt gelaten en in alles de hand boven het hoofd wordt gehouden.
  Stemmen over drie jaar heeft geen enkele nut, want dan klinken allang de blubbies niet meer en is alleen nog de echo van het gejammer van de linkse plebs te horen.

Comments are closed.