Koolmezenplaag nadert Nederland, fraude, fraude, fraude!

Is de natuur van slag ? Te warm , te droog ? Bestaat er dan toch zo iets als een mondiale klimaatverandering, waarvan zij die er hun zakken mee vullen beweren dat die door de mensheid wordt veroorzaakt ? Wij weten het niet, maar kunnen u wel waarschuwen voor een naderende koolmezen plaag , die u weer heel veel geld gaat kosten.

Laatst  signaleerde een oplettende lezer al een van die op het eerste oog schattig ogende beestjes in zijn tuin, waar hij een broedkast heeft hangen. Daar ook het familiekonijn, de goudvissen en de poes een naam hebben, werd in familiekring unaniem besloten, de koolmees Wouter te noemen. Het bleek een dom maar venijnig beestje te zijn.

Wij citeren een onopvallende er tussen geschoven berichtje van de Staatsomroep, de geijkte methode van Den Haag  , om achteraf te zeggen “we hebben het u wel verteld, maar u lette weer even niet op !”

Gemeenten gaan voor alle nieuwkomers een eigen inburgeringsplan maken. Dit betekent dat gemeenten erkende vluchtelingen taallessen gaan aanbieden en ook de huur en kosten voor verzekeringen gaan betalen.

De steun aan iedere nieuwkomer staat vastgelegd in het PIP, het persoonlijk Plan Inburgering en Participatie. Minister Koolmees van Sociale Zaken maakt een einde aan het huidige systeem, waarbij nieuwkomers zelf hun inburgeringscursus inkopen. Dat werkt fraude en misverstanden in de hand, maakt Koolmees duidelijk in zijn vandaag gepresenteerde plannen.

“Nieuwkomers hoeven niet meer zelf een taalcursus te zoeken; dat lukt gewoon niet als je de taal niet spreekt. Gemeenten gaan hun een passende cursus aanbieden bij een taalbureau”, zegt Koolmees.

Fraude, wat zegt die Koolmees nu, of zag hij de bui al hangen, toen er vandaag bekend werd dat er door scholen die de inburgeringscursus verzorgen , gewoon lustig op door wordt gefraudeerd, waarbij, en het zou haast ongebruikelijk zijn als het niet zo was, ook een of meerdere ambtenaren gewoon daaraan meewerkten en o.a. handtekeningen vervalsten en meer lesuren declareerden dan er waren gegeven en examenvragen van  te voren bekend maakten, om hun toch al zo karige inkomen wat op te vijzelen, zodat de z.g. statushouders eerden een woning en uitkering konden krijgen dan de eigen bevolking die overal voor moet werken!

Ben je nu bezig om je land kapot te maken alleen ten gunste van eigen gewin of zien wij dat verkeerd?

Prachtig nieuws voor al die nieuwkomers, die in de afgelopen jaren zo hun best deden om te leren wie Michiel de Ruyter is, de rol van die verklede negers die naast de Sint jaarlijks het land binnenkomen zonder gebruik te maken van een rubberboot of de diensten van een watertaxi van een  NGO. Jammer natuurlijk dat de € 10.00o die zij  ontvingen voor het volgen van een dergelijk plan, zoals een talencursus, geheel opgingen aan betaalkaarten voor de smartphone om de achtergebleven familieleden in Boemboemboera  te vertellen hoe fantastisch het wel in Nederland is.  Allemaal domme blanke mensen die spijt hebben van hun slavernij verleden en nu graag de rol als gewillige slaaf op zich nemen.

Maar u ziet het al, de rijksoverheid schuift de taken nu door naar de gemeenten,

A) Zo  blijft  het eigen budget een beetje binnen de perken en kun je zeggen dat nieuwkomers veel minder duur zijn, dan die xenofoben altijd beweren en

B) Praat het een  stuk gemakkelijker later als het voorstel van Koolmees is gesneuveld, de schuld bij die stomme gemeente ambtenaren neer te leggen, die niet in staat bleken iets fatsoenlijks voor onze gewaardeerde en ongenode gasten op te tuigen.

Maar inmiddels komt ook uw gemeente nog meer geld te kort, dus ………?  O, u weet al wat er volgt ? Ja , u heeft gelijk, de OZB stijgt, de parkeergelden volgen,  de boetes uitgedeeld door BOA’s die wel wat verzinnen om hun “target “te halen.

Maar we weten het zeker, u heeft het er graag voor over  en mocht het u ontgaan zijn , naast wat andere weggemoffelde lastenverhogingen, gaat ook de inkomstenbelasting in 2018 weer stijgen.  Iemand U dus, moet tenslotte het overheidsfeestje financieren.


4 Reacties

 1. Vrumt zei:

  Hier kun je niet meer tegenaan verdienen !

  160 uur per maand sappelen op het werk voor iets meer dan het minimumloon, en de asielparasieten lachen zich een bult.

  Ik ben nu bezig op mijn werk met de boel flink te verstieren, met het prettige vooruitzicht te worden ontslagen, en ook te profiteren van alle privileges en toeslagen.

  Sorry voor de belasting betaler, maar ik trek het niet langer.

 2. Tonnie van der Heijden zei:

  Goedzo! zouden. alle mensen moeten doen STOP met werken.
  Gratis zorgverz, gratis smartphone gratis medicijnen nee geen eigen risico.en ga zo maar door……

 3. Arie Kanarie zei:

  Je verwacht het ook niet hè,……. wanneer komt er nu eens een einde aan die waanzin daar in Den Haag?
  Het is ongelooflijk,… het houdt niet op,… niet vanzelf schijnbaar.

 4. Jan zei:

  Problemen afschuiven op gemeenten is een teken van onmacht. En de gemeenten niet compenseren voor de te maken kosten, die kosten moeten zij maar op de inwoners verhalen. Weer een nieuwe inkomstenbron.

Comments are closed.