Van Tweede Kamerlid Kuzu ( DENK) mag de echte Nederlander oprotten ( video)

Net hadden wij ons artikel gepaatst over het steeds weer meer toegeven aan de chantage van in Nederland woonachtige Marokkanen en Turken, bevestigde Tweede Kamerlid Kuzu ( DENK) nog even onze stelling. “als het u hier ( Zaandam / Poelwijk niet bevalt als echte Nederlander, dan rot u maar op !

Duidelijker kan het toch niet gezegd worden en duidelijker kan toch niet de misbruik van de in Nederland geldende vrijheid van meningsuiting in tegenstelling tot het land van oorspronkelijke herkomst van Kuzu , Turkije,  ( geboren 5.06.1981 in Istanboel) niet in beeld komen.  Had u als Nederlander, of als Turk !!!  iets dergelijks gezegd in Turkije, dan had u voorlopig achter tralies tot rust kunnen komen, maar in een land van slapzakken en dito politici is alles mogelijk.  Wat heet, hoeveel Nederlanders juichten niet de “Vlogger Ismail Ilgun toe, een zieke Turkse nietsnut, die met video’s tracht aandacht te trekken en die dank zij de linkse met de Haagse politiek meeheulende media zoals  het Algemeen Dagblad , Pauw,   enz. ook nog een podium krijgt om zijn bagger uit te zenden.

Als u hier klikt komt u op de desbetreffende url terecht, met de uitspraak van Kuzu en daarmee op de Twitter site van Gerard de Boer :-).

Het is de moeite waard om op deze site aangekomen naar beneden te scrollen en de dappere reacties te lezen van al die lamzakken die het terecht niet met Kuzu eens zijn.

“Terug naar Turkije, zijn Nederlandse paspoort afpakken, laat hij maar oprotten, de bekende serie bekende reacties van een stel lamzakken die menen dat zij met wat bewerken van de toetsen hun bijdrage wel weer geleverd hebben om daarna door te gaan naar de site waarop te zien is waar a.s. weekeinde weer de festivals zijn.

Is het nu zo moeilijk om te erkennen dat ook de Nederlandse burger debet is aan deze verislamisering van hun land, dat zij mede de verantwoording dragen dat het zo ver heeft kunnen komen door braaf op de PvdA en ander links geteisem te stemmen, een Marokkaan als leider van Groen Links te bewierroken, een Marokkaanse burgermeester in zowel Rotterdan als ook Arnhem toe te staan, een als een kip zonder kop kakelende Tweede Kamer voorzitster eveneens uit Marokko toe te staan, en als uitsmijter nog steeds te deken dat een zekere Geert Wilders het wel allemaal voor Nederland zal oplossen.

Zo veel domheid, lamledigheid en gebrek aan enig inititief op zo’n klein stukje aarde. Nauwelijks voorstelbaar.

En wat die oproep van Kuzu betreft, wij kunnen ons het voorstellen, want hij krijgt nog gelijk ook, morrend, maar steeds meer toegevend aan de chantage van 1e,2e en 3e generaties buitenlanders die ooit door een falende wet de kans kregen om de Nederlandse nationaliteit aan te nemen.

Schande, want je moest er iets voor presteren om Nederlander te mogen worden, en dat, lezers hebben wij nog niet kunnen constateren.


12 Reacties

 1. Berto zei:

  En maar zeuren over “de moffen”.

  Wie zijn deze bezetters dan?
  Hoezo mogen hun wel ons land overnemen?

 2. Tonnie van der Heijden zei:

  De een moord de ander uit… en “ze” keken er na en lachten ons uit.
  Rutte wordt wakker en doe er wat aan…..” Denk” terug en alle anderen die het hier niet bevalt ook. NU METEEN.
  Wij Nederlanders kunnen deze banen ook wel vervullen hebben we geen TURKEN Marokkanen voor nodig. Wat een grote BAKKES zeg van KUZU mag dat zomaar RUTTE?
  Wij klagen de Nederlandse staat aan met zoveel onbenul. En zoveel DOMHEID.

 3. Axel zei:

  ….’Is het nu zo moeilijk om te erkennen dat ook de Nederlandse burger debet is aan deze verislamisering’…..
  Huhhh??

  Wel,….persoonlijk kan ik mij niet herinneren dat er ooit ook maar 1 partij is geweest die de ‘vermulticultisering’ en ‘verislamisering’ van Nederland als speerpunt in het verkiezingsprogramma had staan. Laat staan dat ik daar voor zou hebben gekozen!
  Beide thema’s zijn de NL burger door de politiek door ‘de strot geduwd’,……en inmiddels door het gros van diezelfde burger weer uitgekotst. (met daar achteraan de verantwoordelijke politici,….van nu én van toen)
  Derhalve zou ik dan ook niet graag in de schoenen staan van dit soort lieden staan wanneer ‘de vlam in de pan slaat’, in den lage landen……..

  En wat ik -en velen met mij- met de islam en de aanhang in NL/Europa voor plannen heb,……zal ik hier op straffe van het niet plaatsen van dit epistel, dan ook niet vermelden.

 4. Ben zei:

  Ik ben al “opgerot”! En niet alleen vanwege die “kut” marrokanen en aanhang!

 5. Fenny zei:

  Wie gaat er dan voor de uitkeringen werken die al deze analfabete allochtonen ontvangen van de hardwerkende belastingbetalende AUTOCHTONE NEDERLANDSE BURGERS?????????
  Rot Lekker Op met jullie salafistische islamitische achterlijke cultuur in Nederland van vrouwen apart, en geen handen geven en nog veel meer van dit soort onzin

 6. Ronald zei:

  Ge moet al goed achterlijk zijn om iets van een islamiet te geloven als men de Hadith leest. Een boek dat bewijst dat hun profeet zijn eigen zogezegde doorgegeven regels van God niet naleefde.Zelfs zijn eigen vrouw zei dat er iets niet klopte.

 7. Jan zei:

  Laat hem gauw teruggaan naar Turkije met zijn provocaties aan het adres van het Nederlandse volk. En ondertussen maar een dik salaris opstrijken door de hardwerkende Nederlanders betaald. Het moet niet gekker worden. Kuzu doet niet onder voor Erdogan die de Nederlanders eerder al voor Nazi’s en facisten uitmaakte.

 8. Echte nederlandse zei:

  Laten we niet te streng zijn met die kneusjes … ze weten niet wat ze doen …

 9. nobody zei:

  Wat denken die uit de strot walmende islamieten toch…… hoe lang duurt het nog dat wij die ontbindende adem nog moeten inademen, wordt er bijkans onpasselijk van. Kan geen islamiet meer op mijn netvlies zien.
  Ik rot niet op, de gedachte alleen al dat ik mij uit ons mooi landje door die haatdragende voddekoppen en knielende parasieten, moet laten verdrijven maakt mij alleen maar sterker en velen met mij.
  De autochtoon die nu nog niet wakker wordt of wil worden is in mijn ogen een landverrader, jammer genoeg lopen er nog veel rond maar een schavot is gauw gebouwd.

 10. Roepiedeltoetie zei:

  Denk dat wij geen ongelijk hebben, als je vijf maal per etmaal moet bidden, dan kom je na dat godsdienst beleven niet toe aan werken, zodat je geen werkelijke bijdrage aan de samenleving kunt brengen, bewijzen genoeg gezien, die mensen doen geen kwaad en zijn vaak zeer conservatief maar ze brengen een samenleving als Nederland aan de rand van de afgrond?

Comments are closed.