ANC noemt ALLE blanken via Twitter MOORDENAARS en de z.g.”Nederlanders” volgen

Het ANC is zoals u waarschijnlijk bekend de regerende Afrikaanse partij waar ook de ooit de zo in Nederland bewierrookte, maar criminele Nelson Mandela en zijn wegens corruptie afgezette Jacob Zuma als presidenten deel van uit maakten, waarbij overigens Mandela die van 1964 tot 1990 op Robbeneiland gevangen zat, toch als miljonair overleed.

Het ANC schuurde in het verleden nauw aan tegen de voormalige communistische partij en is heden ten dage een socialistische democratische organisatie.

Dat het ANC niet veel vrienden kent onder de blanke Afrikaanse bevolking is een bekend feit maar deze hier getoonde Tweet slaat voorlopig alles :

Toen het bericht eenmaal openbaar was, trachtte het ANC te ontkennen dat de Tweet door he verzonden was, maar het euvel was al geschied . Het past geheel in het beeld dat het ANC alle blanke boeren zonder compensatie wil onteigenen, waartoe momenteel onderhandelingen aan de gang zijn om de wet dienovereenkomstig aan te passen.

Met deze aanpassing zegt de regering er voor te zorgen dat het land dat momenteel door blanke boeren bewerkt wordt, terug gegeven kan worden aan de rechtmatige eigenaren !?! ..aha…………… en dat door een beter bewerken van de grond de opbrengsten zullen stijgen.  Moehwahhh….

Kennelijk is men de geschiedenis van Rhodesië of nu het huidige Zimbabwe vergeten, waar ook de blanke boeren werden vaak met geweld werden verdreven en vermoord en het land, ooit de voedselschuur van zuidelijk Afrika, aan de bedelstok is geraakt.

Maar laat ons raden, het wachten is op een de Middellandse Zee overgestoken sub Sahara schatje, die middels aandachtig toeluisterende policor  blanken, ze weet te vertellen dat donkere Afrikanen ooit de oorspronkelijke bewoners van Europa geweest zijn en het nu hoogste tijd wordt de zaken weer eens even op een juiste manier voor te stellen en aan te passen.

Maar denk niet dat dit typisch Zuid Afrikaans is, want hier een screeshot van een reactie die wij zojuist ontvingen . U heeft weliswaar geen ANC in Nederland , maar dat betekent niet dat er niet de zelfde  verziekte geesten rondlopen, die een Zuid Afrikaanse voorbeeld zouden willen volgen.

Dit is overigens slechts één van de talloze haatmails en bedreigingen die wij dagelijks ontvangen van zowel “blanke “Nederlanders als ook  van diegenen die wat meer pigment hebben.

Welkom in uw uitkeringsland waar Jan Schlemiel nog steeds voor zwarte piet werkt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


13 Reacties

 1. Marley zei:

  Zwarte Piet is blijkbaar vergeten dat als het vieze tuig het verdomd om nog langer voor ze te werken hun luizeleventje voorgoed vooorbij is.
  Waat haalt zo’n onderkruipsel eigenlijk het gore lef vandaan om de inwoners van zijn GASTLAND zo te benaderen.
  Ik heb er ook nog een voor Zwarte Piet;
  Waarom sterven jullie gewoon niet zo spoedig mogelijk aan een vreselijke ziekte als gift van HAAT in jullie thyfus ziel.

 2. nobody zei:

  Mijn reactie is precies hetzelfde als @Marley.

  Brutale apen zijn het, en die moeten terug het kooi in zonder enige verzorging.
  Kan het ‘vieze witte gore volk’ eens gezellig aapjes kijken.
  Hoe ze creperen zonder onze hulp.

 3. Jan zei:

  ANC, maak er maar een puinhoop van en jullie tickets voor de Flixbus liggen al klaar in Spanje. Op weg naar een nieuwe toekomst in Duitsland. Het blanke paradijs!

 4. Sebas zei:

  ANC ten eerste zijn zo corrupt als de pest, punt 2 een zuid afrikaan zijn land bewerken en geld verdienen? Ze zijn zo lui als dikke stront en worden liever gestuurt. Ik heb er persoonlijke ervaring mee. Ik rij ook voor hulpgoederen en ben ook regelmatig in contact met pastors en hulporganisaties. En door vakanties ben ik ook bekend met Afrikanen.
  Sorry dat ik het zeg maar ze zijn nog te lui on de rechtervoet voor de linker te zetten. Het rijkste continent qua grondstoffen is Afrika maar pas toen de blanken kwamen gebeurde er wat.
  Ze leven en werken met de dag, ook in NL kom ik ze wel tegen. Je moet ze gewoon sturen want zet ik 1 pallet 1 meter verder neerzet worden die z. afrikanen gek. in A’dam kom je ze veel tegen… Ik ben echt geen racist ofzo, als int. chauffeur heb ik met veel volken te maken maar dit zijn echt de domste in hun soort sorry als ik iemand voor het hoofd stoot. Uitzonderingen zijn er altijd natuurlijk, maar de meeste zijn zelfs te dom om voor de duvel te dansen. (gezegde voordat iemand weer loos gaat op de uitspraak) Maar helaas het is zo.

  Kijk naar onze eilanden in de Cariben , enkel corruptie en en zelfverrijking . Puur een mentaliteitsprobleem. ohh ik heb nog 3 dgn geld? dan blijf ik nog 3dgn. thuis…. Zo denken Afrikanen, relaxde leefwijze dat geef ik toe maar je kan er geen economie op bouwen. Ze mogen blij zijn dat er landeigenaren zijn want anders gebeurde er helemaal niks!

 5. Axel zei:

  Hoe de blanke mens het ooit in zijn hoofd heeft kunnen halen om de zwarten in Afrika een ‘hempie en broekie’ aan te trekken, ze vervolgens in de schoolbanken te zetten om ze iets van ‘lezen en schrijven’ bij te brengen, is mij tot op de dag van vandaag een volslagen raadsel.
  Letterlijk!

 6. Fado zei:

  Zoals altijd ligt de waarheid ergens in het midden….
  De blanke man kwam op ons land met de bijbel, nu hebben wij de bijbel en zij hebben het land.
  Er was in die tijd, al voor de slavernij, een duidelijke behoefte aan expansie en zucht naar rijkdom ! De geschiedenis staat vol met wreedheden, begaan door de blanke mens. Onderdrukking was het gevolg met vreselijke resultaten. Egoïsme,onderdrukking en hebzucht, overal waar de blanke man kwam.
  Hedentendage is er niet zo veel veranderd. Kijk hoeveel de US regering NA de tweede Wereldoorlog ,,onschuldige” burgers heeft vermoord. Schattingen lopen uit op tussen 20- en 30 miljoen doden !!!! .

 7. Stijn zei:

  Ex-kolonisten denken er soms anders over (was in Nl-Indonesië ook het geval), maar de gewelddadige en veel te lange eindstrijd van het blanke minderheidsgezag in Zuid-Afrika (en Rhodesië) tegen de onontkoombare onafhankelijkheid heeft de verhouding met de zwarte meerderheid tot in generaties grondig verpest.
  Dat het ANC corrupt wordt genoemd is niet verwonderlijk, het is immers een politieke belangenclub.

 8. Jan v.d. Pont zei:

  Stijn, 1e vraag heeft u of in Rhodesië of in Zuid Afrika gewoond ( of soms in beide landen )
  2e vraag u heeft het over ex kolonialisten, hoe moet ik dat zien i.v.m. zwel Rhodesië als ook Zuid Afrika. Beide landen waren geen koloniën zowel Rhodesië het latere Zimbabwe en uiteraard ook Zuid Afrika.
  Deze beide landen te vergelijken met het voormalig Ned. Indië wel een kolonie is dus een product van uw overspannen verbeelding of gebrek aan historische kennis, u mag het zelf bepalen.
  En wat betreft de geschiedenis van beide landen zoals wij hier in Zuid Afrika zeggen ” engage brain before putting mouth in action “, Overigens zou u hier qua gedachten patroon prima kunnen integreren, d.w.z bij het ANC

 9. Stijn zei:

  @Jan v.d. Pont:

  Kolonie of niet, waar het om draait is het ten laste van de meerderheidsbevolking EN de toekomstige relaties onnodig zwaar gefrustreerde einde van de blanke overheersing.
  Terwijl het voor de rest van de wereld en zelfs voor de gematigde vleugel van de Nasionale Party ( NP) duidelijk was dat het democratiseringsproces onmogelijk kon worden gestopt, gingen de haviken in Zuid-Afrika nog jaren door met repressie. Ook toen al (in het geheim) werd onderhandeld met Mandela en andere vrijheidsstrijders over een machtsoverdracht.

  (Laten we proberen om de discussie zakelijk te houden en eens niet te vervallen in persoonlijke aantijgingen. Haat en onverdraagzaamheid lossen niets op, zou intussen iedereen moeten weten).

 10. Jan v.d. Pont zei:

  Stijn, “laten we proberen de discussie zakelijk te houden enz. enz. ” helemaal mee eens waarbij ik uw goede voornemens in uw antwoord geheel mis.
  Ik stelde u een aantal concrete vragen, waarop ik op geen van allen een antwoord ontving , maar nu het opeens over een andere boeg gooit.

  Reeds met mijn voorouders tientallen jaren in S.A. woonachtig zie ik in uw reactie weer de typische Nederlandse houding die ik aantrof als ik weer eens voor zaken in NL moest en moet zijn.
  Wat NOS citaten een korte blijk op de Wikipedia pagina’s en Jan of in dit geval van Stijn weet zoals hoe een situatie beoordeelt moet worden.
  Stijn zolang er plaatsmoorden plaats vinden, ik om mijn familie te beschermen met een pistool onder mijn kussen slaap, getrainde waakhonden nodig heb om mijn goed en have te beschermen denk ik zo maar wat beter te kunnen inschatten wat hier in S.A. gebeurt dan wat kamergeleerdheid. En.. tenslotte als blanke voor moordenaar te worden uitgemaakt, ik weet het niet, want daar ging m.i. het artikel over, maar dat zal u wel ontgaan zijn.
  Wegens het ontbreken van de door u genoemde zakelijke gronden in uw reacties beschouw ik deze discussie als beëindigd. Trek uw gordijnen maar dicht en wacht op de klap die NL te wachten staat.

 11. Stijn zei:

  @Jan v.d. Pont:
  Nee, ondanks aardig wat tropenjaren was ik nog nooit in SA. Mijn mening is persoonlijk, dus subjectief. Maakt dus geen aanspraak op de enige, echte waarheid.
  Hoe staat het met uw objectiviteit?

  Hoe dichter bij het vuur, hoe groter de kans op verbranding.

  Hier zijn genoeg ‘ervaringsdeskundigen’ aan het woord. Zeker als het om Afrika en ‘negers’ gaat.
  U zult het niet missen, maar de onafhankelijke lezer snakt soms wel naar de mening van de ‘tegenpartij’.
  Omdat de ‘waarheid’ nooit eenzijdig is, maar vele gezichten kent.

  (P.S.: naar goed Nederlands gebruik hebben wij geen gordijnen).

Comments are closed.