De Führer Merkel vernietigt haar eigen bevolking en de rest van Europa, EU doet NIETS

Zoveel haast misdadig te noemen mannen en vrouwen op een paar vierkante meters. Niemand die actie neemt en de nu de steeds sneller voortschrijdende vernietiging van Duitsland en de rest van de Europese bevolking een halt toeroept, behalve de regeringen van Hongarije en Italië.

Gisteren had de Duitse Führer Merkel overigens begeleid van haar weer opgedoken man Joachim Sauer een bespreking met de Spaanse premier Pedro Sánchez. En zoals te verwachten,  was het resultaat weer “overweldigend “.

Het is ongelofelijk dat de Duitsers niet massaal naar het  vligeveld  van Berlijn gaan om hun Führer op te wachten. Maar goed  dat deden ze ruim 70 jaar geleden ook niet , net zo min als de Nederlanders die de gedeserteerde oranje familie weer met gejuich binnen haalden. Nee, dan meer respect voor de zeer boze Roemenen, die nu al dagen lang de regeringsgebouwen belagen en u weet wat boze Roemenen met een falende regering doen. Het proces duurde nog geen uur en daarna was het exit met de familie Ceausescu.

Merkel heeft een overeenkomst gesloten met Spanje, maar niet nadat zij verklaart had dat het Verdrag van Dublin, waar de Duitse regering, dus Merkel zo opgetogen over waren, nu door de kanselier wordt afgedaan als onwerkbaar. Op 1.1.2014 ondertekende Merkel hoogstpersoonlijk het Verdrag van Dublin 3 !

Sinds zaterdag mogen aan de Duits Oostenrijkse grens aangehouden asielshoppers afkomstig uit Spanje binnen 48 uur worden  terug gestuurd.

Het is onvoorstelbaar dat de met name Duitse burgers deze afspraak nog slikken, temeer deze slechts een symbolische waarde heeft, daar de asielshoppers die in Spanje zijn aangekomen en daar door het Spaanse Rode Kruis van bus tickets worden voorzien om door te reizen naar het noorden, eerst nog Frankrijk in moeten en van daar uit zo Duitsland in kunnen reizen , waarbij niemand met zelfs geen enkele geografische kennis bedenkt om van Spanje eerst naar Oostenrijk te gaan en dan met een grote boog  Duitsland te bereiken.

Merkel vindt echter dat de afspraak niet alleen een symbolische waarde heeft, maar moet worden beschouwd als een aanzet van Spanje en Duitsland om tot een Pan Europese oplossing te komen !

De onrendabele EU potverteerders in Brussel  zwijgen weer in alle talen, blij dat zij wel geld ontvangen , maar daar zoals in de afgelopen tientallen jaren geen tegen- prestaties voor hoeven te leveren, hetgeen eens en temeer aantoont dat de EU een wassen geld verslindend monster van Frankenstein is, dat slechts verdient afgeschaft te worden.

Dan maar wat langer bij de grens en weer met verschillende muntjes betalen in plaats van dit soort vernietiging van de Europese samenleving nog verder toe te staan. De omroep MAX kan er gelijk een apart programma over beginnen , klagen, klagen en nog eens klagen.

Vanuit Nederland zal de victorie voor een vrij Europa niet te verwachten zijn. Zoals veel van onze reageerders en wij zelf telkens weer herhalen, het land en zijn bevolking is voor een overgroot merendeel in een gelukzalige slaap gedompeld, ruim voorzien van centen die door de nog een paar hardwerkende landgenoten moeten worden opgebracht. Hoe lang nog ?

Maar Merkel ging in haar bekende grootheidswaanzin nog verder. Er zouden momenteel “intensieve” besprekingen met Griekenland worden gevoerd om tot een zelfde afspraak te komen als met Spanje.  Verder moedigde zij de besprekingen met Noord en Sub Sahara landen aan om daar ter plekke al het asielshoppers probleem aan te pakken , waarbij, …. zij aangaf dat Spanje hierbij de  leidende rol zou moeten spelen !

Dus eerst help je Europa met je “wir schaffen das politiek “naar de afgrond , om daarna ook nog je eigen falen in zake besprekingen in Noord  en West Afrika te verdoezelen. Zou Merkel het trucje van Rutte hebben of omgekeerd ?

Geen antwoord had Merkel op de vraag of Spanje asielshoppers in het eigen land vast mag houden en ze beletten door te reizen ( hetgeen Spanje wat betreft dit  laatste niet doet) .

Merkel gaf nog eens aan dat het mede door haar gesteunde Verdrag van Dublin niet werkt.  Maar liet zij weten, het probeem van de asielshoppers is wel oplosbaar ( dus wir schaffen het wel ? ) , maar dan moet dat gebeuren in een sfeer van onderling samenwerkende partners !  De menselijke waarde moet worden gerespecteerd  en de rechten van de mens moeten worden gewaarborgd.  Dat dit blijkbaar zoals u iedere dag in de media kunt lezen en zien, niet van toepassing is voor de eigen bevolking, ach wie daarover klaagt is een kniesoor. Nu zal Merkel net als al die andere elitair blatende nietsnutten in Europa zelf weinig last van de gevolgen van haar gevoerde politiek hebben, maar misschien dat het u nu duidelijk wordt dat de boosheid van de Fransen 300 jaar geleden en nu de Roemenen niet zo maar uit de lucht kwam vallen.

Laten wij afsluiten door nog eens te herhalen dat een persoon met ook als is het maar nog zo’n  klein vonkje fatsoen en karakter  in het lichaam  zelf aan de noodrem zou trekken en zeggen “ik heb het nu te bont gemaakt, ik stop er mee !”

Maar dat beste lezers zult u bij een politicus of  “raamambtenaar” helaas nooit aantreffen .


6 Reacties

 1. nobody zei:

  Op deze rustige zondag (in mijn tuin, waar alleen mooie blanke lieve vlindertjes rondfladderen) overpeins ik wat bezielt die Merkel toch, ja wat een grootheidswaanzin, hoe komt dat toch.
  Even verder peinzen ben ik er uit.
  Het komt door de Nederlander zelf hier in mijn mooi landje.
  Iedereen laat het toe, kweken zelf die megalomanen.
  Luiwammesen de nl’er en tot niets in staat, het lijkt de Sahara wel, geef ze een schepje en een beetje water en vol plezier brengen ze de dag door.
  Van een fundering hebben ze nooit gehoord.
  Ik heb het over mijn eigen volk, he.

 2. Jan zei:

  Het Dublin verdrag, ondertekend door de EU lidstaten is bedoeld om de EU bevolking te overtuigen van het nut van opheffing van de binnengrenzen in ruil voor de beveiliging van de buitengrenzen. En nu noemt Merkel het verdrag niet werkbaar omdat zij de buitengrenzen niet wil beveiligen. Het volk is voor de gek gehouden. Welk doel dient Merkel eigenlijk? Wetten en verdragen bestaan bij de gratie van een goede uitvoering en handhaving. En als Merkel weigert een verdrag of wet uit te voeren of te handhaven dan werken die niet. Logisch toch. En ondertussen wordt de chaos in Duitsland en Spanje steeds groter. Het antwoord van de EU -niet in staat om de buitengrenzen effectief te beveiligen- kan alleen maar zijn om meteen weer de binnengrenzen te herstellen om verdere chaos te voorkomen. Enkele verstandige EU landen geven inmiddels het voorbeeld en laten zien hoe dat kan, in het belang en ter bescherming van hun burgers. Hoeveel slachtoffers moeten er nog vallen voordat de EU elite zover is?

 3. Arie Kanarie zei:

  De film “der Untergang” zou wel eens een nieuwe hoofrolspeler kunnen krijgen,… het volk wordt het bepotelen zat namelijk.

 4. Fado zei:

  Het is dit en meerdere artikelen treffend dat de naam Adolf uit de tweede Wereldoorlog genoemd wordt. Waarom treffend ?
  Wij, alle Europeanen worden geïndoctrineerd volgens de zelfde methode! Andersdenkenden hebben de moed bijna verloren om te zeggen wat ze denken. Heb het al eerder vermeld, deze tweede Wereldoorlog is nu ruim 70 jaar geleden beëindig, over 70 jaar zeggen de kinderen van mijn kleinkinderen, wir haben es nicht gewusst.

Comments are closed.