De vijfde colonne van Erdogan nadert en wat doen de slapjanussen in de Kamer ?

Afsluiter voor zaterdag. De nodige verontrusting over de financiering van Turkse zondagsscholen door Erdogan . Een vijfde colonne zoals wij reeds lazen, of slechts de plannen van een bezorgde Turkse staatsvader om zijn schaapjes in de juiste richting te leiden  🙂  ?Nog meer Turks dan Nederlands ofschoon je toch in Nederland woont en zou moeten integreren ? Gaat Nederland Duitsland achterna waar Berlijn de hoop dat het nog eens goed zal komen tussen de Duitsers en de in Duitsland woonachtige Turken met een 2e paspoort al lang heeft opgegeven !

Maakt u zich geen zorgen, want u weet HIER gebeurt zo iets niet, daar zijn wij te beschaafd voor te open en te multicultureel ingesteld.

Laten we het weekend goed  gebruiken om ons WEER geen zorgen te maken, want er is ondanks het zomerreces een Tweede Kamer. Die leden hebben er  voor “geleerd “en weten dus wat goed is voor u.

En weet u wat nu zo grappig is of juist droevig ? Met een pennenstreek kunnen die financieringen van Erdogan worden stopgezet, maar ja, dan moet je eens even doorbijten en een beslissing durven te nemen. en daar is zeker de huidige regering niet voor ingehuurd ! Nee dan kun je beter weer eens BEZORGD zijn.

Slapjanussen !


9 Reacties

 1. Jan zei:

  Wederom is onze regering verontrust en geschokt. Curatief optreden is haar echter hun vreemd. Alleen repressief bezig, hele straten en buurten afsluiten met rood-witte linten als het te laat is.

 2. nobody zei:

  Ik vecht mij hier (verbaal) kapot in mijn omgeving.
  Het is een schreeuw maar niemand in mijn nabijheid helpt mij
  maar mijn wapenen staan op scherp en ik, ja, ik schiet iedereen kapot die met z’n rotkop voor mijn blikveld verschijnt want heb ik nog een keuze, nee toch.
  Bij mij is de maat vol en dat betekent heel wat, verrotte decatente EU.

 3. Friesecanadees hwe zei:

  My take on all this:

  zakenman Potus trump zal het economische wurgkoord aanhalen bij Erdogan en dus voor alle Turken.

  De Turkse valuta zal nog verder in elkaar zakken met de daaruit voortvloeiende economische consequenties

  Resultaten:
  -die protestantse Amerikaanse theoloog zal vrij ge laten worden
  -De Turken zullen Syrië onmiddellijk verlaten en misschien zelfs Cyprus opgeven
  Dreigingen gericht naar Israël zullen zeer verzwakken/verdwijnen
  De f35 zal niet eerder geleverd worden dan wanneer Erdogan of diens opvolger precies zo hoog springt als bevolen door de usa en de Russen geen kans zullen krijgen om via de Turken en de door hen geleverde afweer systemen de stealth technologie te re engineeren
  -de economische sancties zullen tot gevolg hebben dat de invloed/vijfde colonne zo u wilt /van de Turken sterk zal verzwakken in west Europa
  -de holle landers zullen aan dit grapje meebetalen vanwege het feit dat de Ing bank weer het financiële onderspit zal delven (kijkt u even wat de ing geïnvesteerd /gekochtheeft in deze Turkse zandbak)

  (Maar daar heeft u ervaring in to bale out banks!!)

 4. Maan Arkenbosch zei:

  Wordt Turkije de speelbal van China?

  Dat Erdogan wanbeleid en een kostbare oorlog voert, verteld hij niet!
  Inmiddels heeft hij ruzie met Trump/V.S. betreffende een in Turkije gevangen genomen dominee.
  Wanneer dat in de V.S. met een imam was gebeurd, was de linkse wereld te klein!
  Ook de aankoop door Erdogan/Turkije, n.b. als NAVO lid, van Russische raketten werkt als een rode lap voor een V.S. stier!
  Vandaag, 10-08-2018, krijgt de Lira weer flinke klappen.
  Het €urcraten probleem is, dat verschillende Italiaanse, Spaanse en Franse banken een flinke blootstelling hebben aan de Lira, via forse € leningen.
  De vraag is of Erdogan die nog aflost en zo niet, dan ligt een mogelijke banken run vooreerst in de krediet gever landen en daarna, ingevolge het E.U. deposito garantie stelling, in de gehele E.U. op de loer, immers alle binnen de E.U. gevestigde banken of beter gesteld spaarders moeten hiervoor opdraaien.
  Niet voor niets zijn de bankaandelen en de €. vandaag flink gezakt!.
  Meer dan een half jaar geleden heb ik geschreven dat de Fed rente verhogingen, gecombineerd met een hieruit voortvloeiende $ stijging mogelijk funest is voor de opkomende landen.
  Wordt de Lira de lont in het Kruidvat?
  Het is de vraag of de Chinezen met hun Yuan leningen aan Turkije geen concessies gaan afdwingen, welke met de E.U. en de V.S. verdere spanningen gaan veroorzaken

 5. Theo zei:

  Kamer bezorgd over Turks initiatief !!! Wanneer gaan we eens horen : Kamer zegt TOT HIER EN NIET VERDER !!!!

 6. formidabele zei:

  Nou Erdogan zijn volk nog oproept de EURO en Dollar voor Lira in te ruilen?
  Direct roept hij ‘zijn volk’ nog ten strijde te trekken?

Comments are closed.