Interview met de eerste hoogopgeleide Nigeriaanse asielshoppers ( video)

Na de door Den Haag aangekondigde hoogopgeleide toegelaten Syrische asielshoppers heeft zich nu een tweede groep gemeld, en wel die van de Nigeriaanse collega’s. Het hapert nog wat met de taal, maar dat lossen  de van medelijden overlopende dames uit de Bible Belt wel op als de mannen eenmaal in Nederland zijn aangekomen.

Deze recente opnames zijn gemaakt in  het  door het Spaanse Rode Kruis in alle haast opgezette opvangcentrum in Ceuta en zoals u het ziet, gaat het goed met Mwamba en zijn maten. Allemaal een keurige boodschappentas voor onderweg, nog een paar nachtjes slapen en dan voor zover wij dat begrepen op naar Italië, Frankrijk en …..

Zijn het geen schattige knuffels mevrouw Ceelen , je zou er zo een paar in huis willen nemen, maar ja dat schijnt al vol te zijn  en begonnen uw buren te klagen.


4 Reacties

 1. nobody zei:

  Als ik deze vreselijke foto zie van de redactie word ik misselijk,
  als zo’n beest mijn dochter aanraakt, dan … en dan heb ik het alleen maar over het aanraken, mensen mensen van Europa waar zijn jullie

 2. pietje zei:

  Oprotten met die lui ! Geen vrouwen geen kinderen alleen maar jonge mannen Denkt nu niemand meer na !!!!! Het zijn allemaal geluk en geld zoekers waarom geen vrouwen en kinderen Ze willen ons geld takkelijers ! Geen asiel want ze laten heel hun jeugd achter ze hebben geen interesse

 3. Jan zei:

  Dit is een sluipend proces. De gezonde mannen worden vooruit gezonden en zodra zij het vasteland van de EU hebben bereikt is de toekomst van hun familieleden verzekerd en de welverdiende toekomst van onze families verleden tijd geworden. The EU game goes on!.

Comments are closed.