Mutti Merkel laat nu ook verdrinkende gelukszoekers in eigen land redden

Mutti is  onverbeterlijk en mocht u gedacht hebben dat zij de uitspraak waarmee zij de geschiedenisboeken gaat halen “Wir sind ein Herrenvolk  schaffen das ” gaat halen toch uiteindelijk niet in waarheid om gaat zetten, die komt bedrogen uit. Merkel heeft haat zinnen gezet om de geschiedenis in te gaan als de moeder Theresa van Europa, ofschoon bij diens dood bleek dat Theresa beslist niet zo van onbesproken gedrag was , als velen dachten.

Na een paar plezierige dagen vakantie in de zomerresidentie van haar Spaanse ambtsgenoot Pedro Sancez in Andalusië  samen met haar man Joachim Sauer, als je man ziet kijken begrijp je hoe hij aan zijn naam is gekomen en Merkel dan toch maar de voorkeur er aan gaf de familienaam van haar ex aan te houden, stel je voor Frau Dokter Angela Sauer, nee dat was te veel van het goede gaat Angie er weer vol tegen aan.

Mensen die het er voor over hebben om naar Europa te komen en daarmee de kans lopen te verdrinken moeten geholpen worden en Merkel zette nog een tandje bij , en wil zij nu ook de mogelijk verdrinkende asielshoppers in Duitsland redden.

Want de lokale media doorbladerend, niet altijd het leukste werk omdat hieruit blijkt dat de gemiddelde Duitser nog vaak in het stenentijdperk leeft kwamen wij dit bericht tegen :

U ziet het goed, de gemeente Hildesheim waar de humanitaire virus van Merkel heeft toegeslagen, overweegt op kosten van de belastingbetaler om “Bade – Scouts “in te zettten die de kinderen van ouders met een migratie achtergrond , dus in goed Nederlands mensen die aan een pre pensioen zijn begonnen zonder hier ooit een cent aan te hebben bijgedragen, te bewaren voor de verdrinkingsdood.

Terwijl overal reeds rekening gehouden wordt met de gevoelens van snel beledigde moslims, dus het toestaan van boerkini’s, het gescheiden laten zwemmen in openbare zwembaden van moslim werpsters, de deur blijft dan voor de rest van de bevolking gewoon gesloten, vragen de gewone Duitsers die hun kinder naar zwemles sturen, zich af, waaraan moslims deze voorkeursbehandeling te danken hebben.

Navraag leerde , dat de moslim vader en moeder met de kinderen een dagje uit naar een openbare zweminrichting er als vanzelfsprekend vanuit gaan dat de leiding verantwoordelijk is voor de opvang van de mini moslims. deze naar zwemles sturen, ten teken van integratie komt niet in ze op, want de kinderen zouden alleen gelaten tussen Duitse leeftijdgenoten wel eens op het slechte andersgelovige pad kunnen komen !

Alleen al in de afgelopen week, toen er ook in Zuid Duitsland Syrische temperaturen heersten, werden in Hildesheim 7 moslim kinderen van een verdrinkingsdood gered, hetgeen bij de ouders de reactie ontlokte, dat de toezichthouders beter op dienden  te passen.

Nee, de Aquarius of andere watertaxi’s passen niet in het zwembad, maar er zal beslist wel een meehuil Duitse Mutti komen die haar “landgenoten “graag wil helpen.

En u ziet , Mutti zelf is er klaar voor , “pack die Badehose ein ”

 


4 Reacties

 1. Friese canadees zei:

  Er schijnen veel lammeren /schapen in west Europa te zijn.

  Verontrustend is het dan natuurlijk wel, dat Internationaal Vee Groothandel,afgekort EU, op ruime schaal een merkwaardige diersoort importeert welke zich zeer agressief gedraagt en ook talloze andere negatieve ,kwaadaardige ,karakter eigenschappen bezit en deze ruimschoots te berde brengen

  Lamskoteletten,halal afgeslacht,staan heden ten dage op het menu en zijn erg populair hoorde ik

  Lammeren niet meer jammeren,bedoel natuurlijk blaten

  De mekker academies (lees discussie en andere dure commissie groepen)zijn failliet (al sinds vorige eeuw)
  Er zal toch iets GEDAAN moeten worden als U bovenstaand menu wilt wijzigen

  Wat denkt U?

Comments are closed.