Oranjes heulen met de socialisten (video)

Voor diegenen onder u, die de vaderlandse politiek wat nauwkeuriger volgen waarschijnlijk geen nieuws, want het “links lullen en rechts vullen “is een van de kurken waarop het Nederlandse vorstenhuis al tientallen jaren drijft. Maar wij werden hier weer eens op gewezen, toen wij lazen dat Ad Melkert, de PvdA politicus die waarschijnlijk in zijn politieke  “loopbaan” de meeste schandalen veroorzaakte van alle Nederlandse politici weer een nieuw baantje krijgt. Hij wordt voorzitter van de Vereniging van Ziekenhuizen ( NVZ).

De naam Ad Melkert behaalde in Nederland bekendheid door het naar hem benoemede Melkert banenplan dat flopte en honderden miljoen kostte. Maar Melkert overtrof zichzelf als de verantwoordelijke man voor de ESF affaire, die Nederland dus de belastingbetaler een MILJARD kostte.

Over zijn rol in de verkiezingen en zijn inmiddels bekende ontmoeting met wijlen Pim Fortuyn hoeven wij u niet verder te vertellen.

Ad was in Nederland onhoudbaar en kreeg via zijn VVD vriendje Gerritje Zalm een baan als Nederlandse vertegenwoordiger bij de Wereldbank met daarna een baan bij de VN, waar hij weer in de problemen raakte door zijn eveneens PvdA collega Eveline Herfkens de hand boven het hoofd te houden toen die naar goede PvdA traditie ook in een financieel schandaal verzeild raakte. Na nog een tijdje te hebben gefunctioneerd als VN afgevaardigde voor Irak was het tijd voor uitMelkert om terug te keren, daar ook bij de VN er geen perspectieven meer voor hem waren.

In 2012 begon uitMelkert voor “zich zelf ” in de vorm van een adviesbureau, dat assistentie kon verlenen indien er politiek verder geknoeid moest worden en men daar hulp bij nodig had.

Ook dat lukte niet en op voordracht van het kabinet Rutte !!! werd uitMelkert op 15 januari 2016 voorgedragen en beëdigt door Willie Alexander als buitengewoon lid van de raad van State, het adviescollege waarvan W.A. voorzitter is en waar later op wens van olifantstampvoetje ook Maxima , inmiddels koningin  aan toe gevoegd werd, beide overigens zonder stembevoegdheid . (Staatsraden in buitengewone dienst, worden bij Koninklijk Besluit  benoemd, en kunnen worden aangewezen voor een bepaalde tijd, in tegenstelling tot de “gewone leden die een aanstelling krijgen voor de rest van hun leven, tot aan hun 70ste. Verdienste ruim € 8.000 ++ per maand, de vice voorzitter € 2.000 meer ).

Tot eind 2018 is Piet Hein Donner een gewillige uitvoerder van de “keunicklijke wensen” . Eind 2018 treedt Thom de Graaf ( D66) in zijn voetstappen, dus u weet zonder naar het weerbericht te luisteren dan uit welke hoek de wind gaat waaien. Rutte einde 2019 naar Brussel, Ollogren volgt hem op  en gierend van het lachen heffen W.A. en zijn moeder nog eens een glas, hoe zij er telkens weer in slagen de Nederlanders een gevoel van democratie te geven, iets dat de toestemming  van Maxima kan opleveren , immers is zij afkomstig uit een land waar democratie in grote letters wordt geschreven en kreeg zij dit al vroeg van huis vliegtuig uit mee. )

In die Raad  kreeg Melkert de taak zich met advies over de jaarlijkse miljoenennota bezig te houden, iets dat gelet het financiële spoor van verwoesting die Ad achter zich heeft gelaten wel goed uitkomt,  zo hij blijft bij zijn vak. Zelfs Rutte prees Melkert destijds bij zijn aantreden. Hij noemde  Melkert “een goede catch” , u ziet de premier liep zich toen al warm voor Brussel door zijn kennis van Engels wat op te kalefateren en….hij loofde Melkerts kwaliteiten. “Als minister werkte hij zeer gedetailleerd en waren zijn ambtenaren zeer gemotiveerd. Van financiën heeft hij echt wel verstand.” ( citaat staatsomroep NOS)

Dikke Willie vond het allemaal prima en werd Melkert door hem beëdigd, nadat de nepkoning een goedkeurend knikje had gegeven ten aanzien van de voordracht uit het kabinet.

En nu gaat Adje “voorzitteren” bij de NVZ. Ook daar is men reuze blij dat Ad deze baan aan wil nemen, want volgens het huidige bestuur heeft uitMelkert ” het juiste profiel, de kennis, competenties en ervaring” voor de functie. ”Met zijn politieke en bestuurlijke ervaring binnen diverse (nationale en internationale) organisaties en zijn ervaring in complexe situaties kan hij onze leden begeleiden om, in optimale samenwerking, de kwaliteit van zorg in Nederland te behouden en te verbeteren.”

Wat zegt u nu, een baantjescarrousel ? Nee, hoe komt u daar nu bij ? In Nederland moeten wij spaarzaam zijn met deze topkwaliteiten die wij in huis hebben en daar uiterst behoedzaam mee omgaan.

Waarvan acte.

Ja en dan mag  deze video toch niet ontbreken:

 


9 Reacties

 1. arend zei:

  Melkert in opdracht met en van mevrouw B. Pim Fortuyn vermoord lijkt me niet onwaarschijnlijk.

  De Tirannie van het nederlandse nepkoningshuis, de bazen van Nederland.

  Diep triest.
  Een volk krijgt wat het verdient, helaas maar waar en ze blijven maar op hun verwende reet zitten.

 2. Gradus zei:

  Over de larve “Melkert” kan en wil ik kort zijn: ronduit verbijsterend dat een dergelijk zieke creatuur zo “gedragen en gepromoot” wordt.
  Wat een walgelijke verschijning is deze rondwandelende miskraam. (élke moeder zou zich over een dergelijk gedrocht diep moeten schamen: geen moederliefde -hoe groot, edel en diep dan ook- mag dit ooit vergoelijken. Met een psychopaat als M (deze foltermeester met zijn algemeen bekende voorkeur voor het actieve masochisme) als premier zou ik ’s nachts geen oog meer dicht durven doen.
  Elk verder aan hem gespendeerd woord er één te veel!

  En onze als goden vereerden “onrendabelen”?
  Net als pissebedden onder een vochtige hoop stenen hebben zij zich weten aan te passen aan de kleur en de drek van hun omgeving, zeer wel beseffend dat dit essentieel is om te “gedijen” en net zo erg te stinken als de rest.
  De huidige “mater familias” is een zeer geslepen en met alle soorten water gewassen “dame” die, niettegenstaande de schandalen rondom papa en oma, zeer wel geleerd heeft om altijd de “sterkste kant” te kiezen.
  Gezien de algemeen verspreide aanname dat linksgeoriënteerde mensen bij uitstek vooral destructieve, maar bovenal scherpe en bijtende kritiek kunnen -en zullen- leveren, is onze opper-pissebed er niet bepaald afkerig van om deze mensen te “pleasen”.
  Het in het algemeen dommere, “rechtse” volk blijft toch wel als imbecielen met vlaggetjes zwaaien bij elke “gewijde” scheet die over hen uitgeblazen wordt.
  De regelrechte beestachtige stank ontgaat hen helemaal.
  Schiet mij de eerste alinea van Homerus’ “Ilias” te binnen:
  “…en de honden en gieren vraten van hun lijken…”

  Oranje boven? We zouden beter af zijn zónder!

  Wie drukt op Alt > Delete ???

 3. Piet Hein zei:

  Eerst moet de mens ontwaken: dan is zijn kracht het grootst. We zíjn laat, maar ik hoop niet té laat

 4. Jan zei:

  ‘De onderste steen moet bovenkomen’, zei Rutte ook al. En ons domme volkje weer tevreden. De tijd heelt de wonden en gelijk krijgt ie.

 5. Henk zei:

  Wat een verrassende en heldere man was Pim Fortuyn toch,
  en wat erg dat de meest verschrikkelijke ratten er nog steeds zijn.
  Het gezicht van de heer Melkert spreekt niet van inlevingsvermogen vermogen….een heel onaangename tronie

 6. nobody zei:

  Het artikel niet eens uitgelezen want moest direct al kotsen.

  Beste Nederlanders
  (autochtoon- of mag dat niet? is beledigend, discriminerend, racistisch, onderdrukkend, vloekend, bek houden, nederig zijn, enzovoortssssssssssssssssss)

  Wat doet u hier nog in ons mooi paradijsje
  stipje op de aardbol gelegen aan de Noordzee,
  met de meest intelligenste breinen
  en onze prachtige Zuiderzee met het prachtig liedje
  de heuvels en de mijnen
  hunebedden en turfstekers
  de dijken en de terpen
  rampen met de watersnood
  de wadden met de paardenkarren
  de maas en de waal
  de karrensporen
  oude burchten en prachtige kastelen
  prachtige natuurgebieden
  schitterende rivieren
  bourgondische gezelligheid
  arm om elkaar heen
  drie zoenen
  onbevangen in het leven staan
  met eigen mensen
  bloemetje kopen
  klopje op de arm
  knikje naar elkaar toe
  en een glimlach

  Zullen we met elkaar vertrekken of blijven we hier.
  Ik neem u mee naar bijvoorbeeld Canada.
  Of stoppen we met deze rotzooi wat hier gebeurt met de NWO.
  Ik reik een hand, meer heb ik niet.

Comments are closed.