Vluchtelingen hulporganisaties zijn de gesel voor de samenleving (video)

Enekele dagen geleden schreven wij al over NGO’s in Spanje die in het land aangekomen sub Sahara asielshoppers van voedselpakketten, drinken en… een busticket naar Noord Europa voorzien, zodat het probleem in Spanje zelf minder wordt en er van de Europese solidariteit , zover die überhaupt aanwezig is, weinig overblijft.

Het is het oude bekende spel tussen socialistisch gekleurde regeringen en de paar nog weldenkende overheden . De socialisten die in heel Europa sterk hun aanhang zien verliezen trachten met de Gutmensch activiteiten en de hoop dat de nieuwkomers, blijvers zullen worden om hun positie voor de toekomst te verbeteren, een kortzichtige visie, die echter zoals ook in Nederland zoals de migratie van Turken en Marokkanen en de PvdA toch in eerste instantie zijn vruchten afwierp.

Een goed voorbeeld voor het bovenstaande is de situatie in het Brusselse Maximiliaanpark : “De NGO’s hebben daar een echt netwerk uitgebouwd. Je krijgt er gratis eten, gratis soep, gratis medische hulp en men kan er worden opgepikt om een slaapplaats te krijgen.”  Wij citeren de Belgische staatssecretaris voor asielzaken Theo Franken . Hij heeft het over een “migratiehub” voor wie vanuit België naar Groot-Brittannië wil.

Iedere dag verblijven er tussen de 600 en 800 voor veel overlast zorgende asielshoppers voornamelijk uit Afrikaanse landen in het Brusselse Maximiliaanpark. De Brusselse socialistische burgemeester Philip Close , tevens net zoals dat ook in nederland van toepassing is, hoofd van de politie, weigert zijn manschappen in te zetten voor het “opruimen” van de transmigranten en deze houding versterkt door de assistentie van de talloze NGO’s zorgt al tijden voor een onhoudbare situatie. Een situatie overigens die zich ook voordoet op sommige plekken in Parijs, Milaan en Rome, een erfenis van de alles toelatende socialistische wijze van besturen.

Door een achter de feiten aanlopende wet, waarbij weer de met name linkse partijen dwars liggen om de wetten die niet meer aan de huiduge situatie zijn aangepast, te wijzigen, is het zeer moeilijk de voor overlast zorgende zwerf migranten op te pakken en in een gesloten detentie- centrum onder te brengen. In Nederland torpedeerde de PvdA op dat moment deel uit makend van de regeringscoalitie onder leiding van Rutte 2, het voorstel van de VVD om illegaal verblijf strafbaar te stellen. Rutte liet zijn eigen (toekomst) belangen laten voorgaan aan die van het algemeen belang.

Ook in België zijn er nog enkele weldenkende politici, die ook nog hun mening durven te uiten, waarbij ze het er over eens zijn dat het bij de toestroom van asielshoppers voor bijna 100% gaat om economische gelukszoekers, die in feite op o.a. de Middellandse Zee al moeten worden tegengehouden en onder Frontex begeleiding moeten worden teruggestuurd naar de landen van vertrek. Die laatste en met name Marokko weigeren daaraan mee te werken. Economische sancties, een wapen waarmee de de EU altijd snel klaar staat zou een mogelijkheid kunnen zijn, visumplicht voor  burgers uit Marokko en andere Afrikaanse landen die niet mee willen werken en tweede gedachte. Maar ook daar stoten we weer op de houding van o.a. de EU, grotendeels beheerst door  de christelijke en linkse partijen.

Om u een korte impressie te geven hoe deze NGO’s te werk gaan hier een video van de NGO   creative consciousness


3 Reacties

 1. check zei:

  Hierbij een aardig verhaal vanuit Spanje waar de cultuurverrijkers en “hoog opgeleide “neerstrijken. Diegene die ooit voor werk in het zwarte continent zijn geweest herkennen direct het verhaal m.n. dat zwarte niet geboren worden om te werken. Nee, dan liever dansen na zonsopgang of zoals we het in baggerland kennen snelluller of artiest (?)worden., waar je door de bloedrode tv elke dag mee wordt overspoeld. Het wel bekende blanken plukken en uitkleden kennen we als ervaren Afrika ganger ook , maar schijn in de gemiddelde hersenpan van de baggerlander nog niet te zijn doorgedrongen. Hoe zou de b.v. Nederland er uitgezien hebben zonder al deze criminele parasieten en hoeveel belastingcenten hadden we niet in de zak kunnen houden om maar te zwijgen van alle voorzieningen die we WEL en GOEDKOOP zouden hebben. Maar er zijn nog hele volksstammen imbecielen die deze profiteurs welkom heten maar wel op kosten van UW ZAK ! Worden we ooit wakker en sturen we deze staatsvijanden en anti Nederlanders eens een keer de rekening ???????

  https://fd.nl/economie-politiek/1265492/migranten-genoeg-in-zuid-spanje-maar-ze-komen-niet-voor-de-tuinbouw#

 2. Fado zei:

  Ik moet het eerlijk bekennen…. zo’n 15 jaar geleden had ik eveneens idealen. Een soort “gutmensch” dus. Gaf maandelijks aanzienlijke bedragen aan allerlei (zogenaamde) goede doelen. Ik wilde immers meehelpen aan een eerlijke, andere, betere wereld….
  Nu staat de wereld op zijn kop. Wat klopt er nog van zogenaamde hulporganisaties, niets ! Nu, zoveel jaren later, heb ik spijt van al die vorstelijke donaties. Maar ja, achteraf gezien, weet je pas wat je fout gedaan hebt. Zoals Monsato de zaden genetisch manipuleerde (nu Bayer, bekend van gassen tweede Wereldoorlog) worden de mensen gemanipuleerd. Laat Bayer nu zijn laboratoria maar uitzoeken dat deze uit Afrika afkomstige gelukzoekers hier genetisch niet thuis horen ! Wanneer komt het gezonde verstand van de mens weer terug…. nooit. Immers het merendeel van de bevolking heeft n.l. geen denkvermogen meer.

 3. Jan zei:

  @Fado, gaf vroeger ook aanzienlijke bedragen aan Ngo’s, genoot belastingaftrek en goed bezig. Helpt geen moer. Nu geef ik enkel nog één op één geld aan mensen die ik in het buitenland ken en die het hard nodig hebben. Zie met eigen ogen hoe deze lieve mensen weer een bestaan kunnen opbouwen in eigen land en gelukkig zijn. En dat is me veel meer waard dan belastingaftrek. En al die zielige tv-spotjes van de Ngo’s met duurbetaalde BN’ers op de voorgrond vind ik overdreven.

Comments are closed.