Wat Matteo Salvini , Italiaanse Vice premier wel durft te zeggen ( video Engelstalig)

De Italiaanse vice premier en minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini liet zich in een interview zeer duidelijk uit over de islam, iets dat wij in Nederland niet zien gebeuren.

Natuurlijk zit hier een stukje politiek achter, de pas in de regering gekomen Lega partij waarvan Salvini lid is, zal de Italianen moeten tonen dat de gemaakte verkiezingsbeloften niet slechts berusten op holle frasen. Gelukkig is het in Italië nog niet zo ver dat je voor dit soort uitspraken  gelijk ook een cordon beveiligers om je heen moet verzamelen, hetgeen indien wij dit vergelijken met de situatie in Nederand aantoont hoe ver wij in een zgn. democratische samenleving al gedaald zijn.

 

 


4 Reacties

 1. Jan zei:

  Precies 100 jaar geleden werd een eind gemaakt aan de Ottomaanse veroveringstocht. Tijden herleven.

 2. Juul zei:

  Inderdaad. Heeft wel wat van politiektheatrale, selectieve verontwaardiging. Salvini zou toch wel iets gewend moeten zijn door de maffiose praktijken van de Kerk van Rome. Maar dat is de ‘cultura nostra’ en daarover mag in Italië nu eens niet worden gepraat, zeker niet door politici, anders raken ze zieltjes kwijt.
  Wat is eigenlijk zijn punt?
  Als er iets stinkt, bv. bij de financiering van moskeeën, zou hij -als Minister van Binnenlandse zaken- toch de man moeten zijn die er werk van maakt?

 3. nobody zei:

  @Jan waar ben jij dan, kun jij ook een einde maken aan deze invasie, 100 jaar geleden was er geen Soros (wel een genetische ei/zaadcel)

  Islamieten horen hier niet te komen.
  Kunnen zich nooit vestigen hier, altijd wordt er een eind gemaakt aan overheersers maar waar ben jij dan Jan, ik ben er.

  En waar is de rest trouwens, hier in mijn mooi landje, weggekropen ergens.
  Maak allen een vuist want ik betaal geen belasting meer in dit corrupte land.
  Wie dat nog wel doen zijn medeplegers.

 4. nobody zei:

  ik was nog niet uitgesproken,

  met medeplegers bedoel ik van het in stand houden van die verschrikkelijke zielige aapjes die uit de bomen of krochten zijn geplukt terwijl ze dat niet wilden, je plukt toch ook geen bloem in de knop

Comments are closed.