Willie Dille , het falen van een rechtsstaat ten gunste van een minderheid ( video)

Wat is er gebeurd met Willie Dille ? Dit zullen veel Nederlanders zich afvragen . Wij tonen in de onderstaande video de laatste oproep die de Haagse PVV politica deed alvorens voor eeuwig afscheid te nemen. In dit filmpje zegt Willie Dille dat ze zou zijn ontvoerd, verkracht en mishandeld , en noemt zij de naam van een van de aanzetters tot de haatcampagne met de fatale gevolgen waarvan zij het slachtoffer werd.

De details van het zelfverkozen afscheid van Dille zullen als het aan de huidige politieke beerput ligt wel nooit boven water komen. Het Nederlandse journaille die hier een diepgaand onderzoek naar  zou moeten plegen, als laatste reddingsboei in een steeds sneller aan de terreur van een kleine groep mensen die menen hun kwalijke gedachtengoed te kunnen blijven zaaien, laten het zoals gebruikelijk afweten. De vrees om uitgesloten te worden van de dagelijkse Haagse leugens telt zwaarder dan waar journalisten, voor zover u die in Nederland nog heeft, aan moeten voldoen, namelijk waarheidsvinding en onderzoek.

Het opgeblazen sprookje over de aanhouding van de Arnhemse burgemeester Ahmed Marcouch is hier een goed eenvoudig voorbeeld van.

De hoofdrol spelers in dit falende beleid zijn de burgemeesters van Den Haag zowel ,  Josias van Aartsen en zeker nu Pauline Krikke, hetgeen als je de houding en handelingswijze van beiden over de afgelopen jaren hebt gevolgd geen wonder is. De andere hoofdrol speler is de politie of het O.M  en ook daar zult u niet van opkijken.

Een van onze redactieleden overkwam om een geheel andere reden tot 3 maal hetzelfde. In elkaar geslagen meldde zij zich bij de politie, die echter zei,  dat bij gebrek aan bewijs  !!! ( Foto’s van blauw geslagen ogen, gebroken kaak en dichtgeknepen keel met blauwe vlekken, in de loop van een pistool gekeken) men niets voor haar kon doen, maar haar de raad gaf een paar sterke mannen in te huren om de dader(s) een lesje te leren ! Dit speelde reeds 30 jaar geleden, toen de rot in de samenleving zich begon te manifesteren. “Er moest eerst iets fataals gebeuren, vervolgde de politie, dan pas kunnen wij in actie komen ! ”

Volgens een woordvoerder van de Haagse politie deed Dille echter nooit aangifte. Wel is met haar gesproken. ,,Meerdere keren,” aldus woordvoerster Hilda Vijverberg. ,,In het verleden én recent. En daarbij is gesproken over verkrachting. We hebben haar daarop hulp aangeboden en gezegd dat we een aangifte en concrete aanwijzingen nodig hebben onderzoek te doen. Maar ze heeft geen aangifte gedaan en we kregen ook geen concrete informatie om een opsporingsonderzoek te kunnen starten.”, aldus het AD.

Je durft geen aangifte te doen omdat je BANG bent voor nog meer geweld!

De bekende politie “hoe veeg ik mijn falen onder het tapijt verhaal “, want ook zonder aangifte is het voor de politie mogelijk een onderzoek te starten.

Dat het verhaal van Dille en het falen van de autoriteiten niet op zich zelf staat tonen wij u hier aan hand van een screenshot. Trek uw eigen conclusies :

Dat is wat u en onze redacteur ook toen al te horen krijgt en kreeg als u een beroep doet op bescherming  door de overheid.

In wat voor land leeft u, dat u zich dit laat welgevallen ?


7 Reacties

 1. Jan zei:

  De regerende elite slaagt er niet meer in om hun eigen burgers en volksvertegenwoordigers te beschermen. Let op uw zaak.
  Rest in peace Willie Dille.

 2. Tonnie van der Heijden zei:

  Schande Heren Politici dat je als echte Nederlander zo moet handelen om dat de corrupte zooi niks wil doen voor haar stelletje elitaire zooi.
  Stop met wegkijken en doe er wat aan….ook de politie omdat ze persoonstekort hebben of corrupt zijn doen niks.
  Voortaan doen wij ook niks meer je blijft van de gewone man zijn geld af, betaal zelf maar aan al die gelukzoekers….
  Voor familie en vrienden mijn oprechte condoleance dat zij moge rusten in vrede.

 3. nobody zei:

  Het kwaad bij de wortel aanpakken.
  Weg met de elitaire criminele misdadige overheid.
  Mijn medeleven gaan uit naar de nabestaanden van Willie Dille.

 4. gerda zei:

  Oom agent was vroeger geacht je vriend te zijn. ( ben nu 63 ) Nu is de politie een werktuig van de elite en helpen ze het volk te onderdrukken en arm te houden en het politiek correcte multi-culti gedoe te bewerkstelligen. Dit gaat nooit meer goed komen.

 5. Johan Bosman (werktuigkundige) zei:

  “Op zelfmoord wordt niet gerechercheerd”.

  Altijd handig.

  Altijd handig voor de achterbakse viespeuken die dit land regeren en waar het electoraat na zorgvuldig te hebben nagedacht massaal op heeft gestemd.

  De nabestaanden van Willie Dille hebben dit afschuwelijke verlies te danken aan hun keurige buren die altijd zo vriendelijk groeten.

 6. Roni Stoker zei:

  @Jan zegt de regerende elite slaagt er niet meer in om hen eigen burgers en volksvertegenwoordigers te beschermen. Dat is niet helemaal correct. Het moet zijn: de regerende elite is niet echt geïnteresseerd in haar eigen burgers en staat vijandig tegenover kritische volksvertegenwoordigers. De regerende elite heeft tweede agenda die de belangen v.d. EU en NWO dient. Dat was al altijd zo. Maar er waren ook enkelingen die de strijd aangingen tegen dezelfde agenda; al was hen aantal heel klein en zo vochten tegen sterke vijanden.
  1559 verlaat Filips II de Nederlanden; Margaretha van Parma wordt aangesteld als
  landvoogdes
  1562 Pasen: eerste openbare Calvinistische in Vlaanderen. Vorming van
  de ‘Liga der Groten’ onder de leiding van Willem van Oranje en Egmont. De Liga leidt het verzet tegen Kardinaal Granvelle (een brave jongen van de Inquisitie)
  1566: April: overhandiging van het ‘verzoekschrift’ door de edellieden (die deel uitmaken van het Verbond der Edelen) aan de landvoogdes; ze noemden zichzelf de ‘Geuzen’, naar een scheldnaam naam die een van de raadgevers van Margaretha van Parma hen gaf. Augustus-oktober: Beeldenstorm
  1567 Aankomst Hertog van Alva in de Nederlanden. Wordt aangesteld tot Gouverneur-Generaal in december.
  1572 1 april: Zeegeuzen nemen den Briel (Holland) in.
  Uit de geschiedenisboeken weten wij hoe wreed en machtig waren de katholieke strijdkrachten van Pilips II. Ze hadden geen probleem om honderdduizenden mensen als ketters levend te verbranden, te vierdelen of op de meest gruwelijke wijze te martelen. Ook tijdens dit wrede regime dat half Europa in zijn tengels had, was een piepkleine groep Nederlanders en Vlamingen die voor hen vrijheid vochten. Mensen die zwaar werden geminacht, hebben het toch voor elkaar gekregen om Leiden te ontzetten 1574 en zo ook andere Hollandse steden.
  Hetzelfde gebeurde in de strijd tegen de Franse bezetting (1795 – 1813) en natuurlijke de Ondergrondse tijdens de Tweede Wereldoorlog. De ondergrondse bestond zover ik weet uit weinig mensen die actief en passief deelnamen aan het verzet. Ze vochten tegen monsterlijke vijand. Soms was de bevolking ook tegen ze gekant omdat hen acties brachten Duitse represailles.
  Ook in onze tijd kiezen de meeste mensen totaal passief te zijn, al weten dat ze de vijand in hen midden hebben. Een vijand die al een tijdje oorlog tegen hen voert via dagelijkse fysieke wrede aanvallen, verjagen van autochtonen en niet-moslims uit islamitische enclaves, verkrachtingen enz.. Zij weten ook dat de Marokkanen in Nederland vormen een Chapter van ISIS en Al Quida. Zij wachten op een signaal voor de Jihad-oorlog. Ook nu bestaat de politiek voornamelijk uit collaborateurs en wegkijkers. De ontzetting van het land zal gebeuren door (weinig) dappere burgers .

 7. Johan Bosman (werktuigkundige) zei:

  Uiteraard gaat onze kwaliteits-journalistiek hier geen enkel onderzoek aan besteden.

  Terwijl de Playboy nooit bang is geweest om haar lezers de naakte waarheid te tonen en die lezers altijd trouw is gebleven verhullen de goedgekeurde staatsmedia veel en verraden ze hun lezers.

  Als we aan de minister van Gevaar en Onrecht….euh….ik bedoel natuurlijk van Veiligheid en Justitie vragen hoeveel Nederlanders jaarlijks de dood in worden gejaagd middels het al dan niet gebruiken of -erger nog!- door het misbruiken van bevoegdheden dan maakt zo’n organisatie-crimineel zich snel uit de voeten.

  Is Nederland nog wel een leuk land om in te wonen?

Comments are closed.