Zonder woorden , het einde van de EU is aangebroken ( video)

Zonder worden, het einde van de EU is aangebroken ….

Zonder woorden , het einde van de EU is aangebroken…….


7 Reacties

 1. Jan zei:

  Briljant interview met dank aan Peter Voss, die zijn gast laat uitpraten en niet aanvalt. De uitspraak dat ‘de islam tegenwoordig de agenda bepaalt van de politici in de EU landen’ klopt helemaal. En dan gaat het niet alleen over de hoofddoek. En dat islam kritische cartoonisten, schrijvers en politici in ons vrije Westen 24 uren per dag moeten worden bewaakt klopt ook. En juist dat wordt niet tot thema gemaakt. We moeten ons schamen. Ondertussen komt 80% van de gelukszoekers in Duitsland uit Afrikaanse islamlanden. Laten onze politici toe. In de woorden van de wijze heer Broder in het interview ‘De EU is een waterhoofd gericht op zelfbehoud, probeert de slotfase nog te rekken, uiteindelijk zal Europa over de EU zegevieren’. Terug naar de EGKS/EEG’.

 2. Tonnie van der Heijden zei:

  Alles alles is voorbei ….
  Geen vrienden meer.
  intergratie is niet meer nodig geen enkel land wil nog meer gelukzoekers.
  Nederlanders willen leven met Nederlandse mensen.
  NEXIT nu meteen met de Brexit. GEEN ISLAM GEEN BURKA GEEN PROFITEURS.
  GEEN TURKEN.

 3. Fado zei:

  Opgenomen in 2016…. we zijn nu ruim 2 jaar verder. Angela heeft het nu afspraken gemaakt met de linkse regering in Spanje …. wij, Duitsland, sturen nu ( tegen betaling uiteraard ) een deel van de vluchtelingen terug naar het land waar ze ,,aangespoeld” zijn. Gekker kan het niet worden…. Spanje is lid van de Europese Unie. Hier word door Brussel ter zijner tijd wat op gevonden, echter over de ruggen van hardwerkende, belasting betalend Europeanen.
  Hoelang bestaat de Europese Unie nog, en wat moeten wij dan met alle gelukzoekers, die niet willen werken en uitkeringen krijgen. U zegt het maar.
  Mannen uit noord Afrika zeggen dat hun vrouw en 7 kinderen nog wonen in Afrika , krijgen notabene kinderbijslag volgens westerse begrippen. Nee, niet vlgs Bulgaarse begrippen maar bijv. Nederlandse of Duitse normen. En wat heeft de EU ons devaluatie van de gulden gebracht. Alle gepensioneerden ervaren dat dagelijks.
  Ik leef eigenlijk in een wereld die ik in geen velden of wegen meer herken. Wat onze ,,geliefde” minister president zie : wie het hier niet meer bevalt moet dan maar weggaan…. de omgedraaide wereld ! Maar wie ben ik ?

 4. Wim zei:

  Het wordt tijd dat mensen zich in de geschiedenis verdiepen en met name wat er ten tijde van de DDR met toenmalig Erich Honnecker waarbij hem 1 miljard Deutsche Marken is geboden om zich tot het kapitalisme te bekeren.
  Daar was toen een jonge dame bij aanwezig die toen een opdracht van Honnecker heeft gekregen om het kapitalisme kapot te maken.
  Voorts speelt de implementatie van het Kalergi plan mee.

 5. AllIWant zei:

  Niet de ‘agenda van de islam’ rules the waves, maar die van Wall St.
  Al tien jaar wacht de wereld op de ‘Black Swan’ die weer een bankencrisis uitlokt. En een beurscrash. En… Et Voilá! Eindelijk… De nieuwe Amerikaanse president mocht –zoals verwacht- het lontje leggen.

  Vanuit Turkije zal de ‘kredietbesmetting’ zich razendsnel over de wereld verspreiden. Via de grote banken. Net als in 2008. Nu met nóg meer schulden en risico’s, grotere bubbels en onderlinge verwevenheid in het systeem.

  Binnenkort spreekt niemand meer over de EU, de islam, de ‘hoppers’. Als dit de ‘zwaan’ is, wordt het nu hozen of verzuipen.

 6. formidabele zei:

  Het woord booming economie lijkt uiteindelijk een zeepbel te zijn?
  Er hoeft maar een idioot aan de knoppen te zitten en daarmee wordt de crisis ingeluidt?

Comments are closed.