Zweedse politie adviseert vrouwen niet meer alleen ’s avonds de straat op te gaan ( video)

Nog slechts een paar dagen geleden reageerde de Zweedse premier Stefan Löfven  furieus op de aantijgingen van zijn Hongaarse collega Victor Orban, die hem voor had gehouden dat Zweden dankzij de haast ongelimiteerde toelating van crimigranten een onveilig land geworden was. Hoe schril in tegenspraak met wat de Zweedse premier vertelde is dit interview met de politiechef van het Zweedse plaatsje Östersund, Stephen Jerand, die juist de vrouwelijke inwoners van zijn plaats adviseert ’s avonds niet zonder begeleiding meer de straat op te gaan.

In vervolg op ons eerdere artikel vandaag over het falende politie optreden in het Duitse Plauen, wordt hier nogmaals op een schandalige wijze aangetoond en bewezen, dat de overheid de “strijd “tegen de migranten in feite heeft opgegeven en u ondanks het feit dat u op een bescherming zijdens de overheid mag rekenen, dit inmiddels een illusie is geworden.

Hiermee wordt het volledig falen van de overheid aangetoond, maar zoals gebruikelijk blijft het van de zijde van de burgers oorverdovend stil en hopen naïeve burgers nog steeds op het feit dat de hardste politieke schreeuwers , zoals in nederkland , Geert Wilders wel met een oplossing komen, mits … zij het voor het zeggen zouden krijgen.

Droom rustig verder !


8 Reacties

 1. Fado zei:

  Wat een vreselijke, abnormale, tijd gaat Europa tegemoet. Of het nu de schuld is van links of rechts. Homosexualitiet is min of meer normaal geworden. Er wordt zelfs mee gepronkt…. Transgenders, zelfs pedofilie is momenteel actueel. Men moet zich schamen om katholiek te zijn…..Wie is er vandaag de dag een normaal mens vraag ik mij af. Zoek eens het volgende op : Anne Marie van Bleijenburg. Is dit majesteitsschennis, zo ja waarom is dit allemaal dan nog voor iedereen toegankelijk….
  Het is zelf tegenwoordig al moeilijk een objectieve TV zender te vinden. Naar de Nederlandse TV zenders, de grootste leugenbuis, kijk ik al niet meer. Ook de Duitse zenders worden door de overheid gemanipuleerd !
  Kijk net naar de Duitse nieuwszender N-TV. Een travestie, ooit bouwvakker geweest, word aangesproken met mevrouw…. lange blonde haren, (nep) borsten en notabene met een mannen stem. Waar zijn wij in hemelsnaam mee bezig. Ik heb er maar een woord voor : gatverdarrie

 2. Arie Kanarie zei:

  Men zegt wel eens dat iets of men a-sociaal is,.. dat betekent dat je een onaangepaste bent in de maatschappij,… Ik ben dus een a-sociale omdat ik me niet vereenzelvig met wat er in de maatschappij gebeurd tegenwoordig. Het zij zo,… dan ben ik maar a-sociaal, een racist, een whatever-foob,… you name it. Maar ik heb tenminste nog manieren en respect. Kun je van een overheid die de zaken niet in de hand heeft dus niet meer zeggen. Vroeguh was het zo dat er wetten waren om mensen tegen zichzelf in bescherming te nemen, tegenwoordig zijn er alleen nog wetten om mensen geld af te troggelen en om de overheid van enige aansprakelijkheid te ontslaan,…

 3. Elvin zei:

  Het wordt weer ‘the law of the jungle’. Ik zou iedereen adviseren sterk te worden, of in ieder geval wat sterke mensen in uw groep te hebben. Geen slachtoffermentaliteit zal helpen.
  We hebben strijdersvolkeren binnengehaald en zullen dus zelf ook strijders moeten zijn.
  Zie het als een uitdaging 😉

 4. Johan Bosman (werktuigkundige) zei:

  Geert Wilders zorgt er wel voor dat zijn PVV het niet voor het zeggen gaat krijgen. Want elke keer als zijn politieke aanhang wat te groot dreigt te worden zegt hij iets “doms” en dan is zijn aanhang weer gehalveerd. Wilders komt uit de VVD en is al heel lang persoonlijk bevriend met Mark Rutte. De PVV is een fake-partij net zoals alle andere politieke partijen fake zijn. De politiek is slechts bedoeld om de facade van democratie op te houden. Méér niet.

 5. Gradus zei:

  …en dan maar klagen en lamenteren dat de “nieuwkomers” onze samenleving totaal niet respecteren.
  Welke “recht geaarde strijder van de Islam” wordt nu graag geregeerd door b.v. Ollengren of Henk Krol? (Rutte is volkomen geslachtsloos, is aan te nemen) Lesbo’s, homo’s, slijmballen en draaikonten:
  En nee @Elvin: wij zijn geen strijders (-meer): onze eigen semi-linkse regering heeft onze identiteit er totaal uit geramd. De enige vraag die mij dan ook nog écht interesseert is, welke kleur gehakt men krijgt als men de zielige “swart-mens” samen met de boze “wit-man” in een molen stopt.

 6. Gerard P. zei:

  @Fado: inderdaad, de rest rammelt ook omtieglijk.
  Het is de nieuwe ‘norm’, de tijd van de totale verloedering. Pulp in plaats van hersens. Gort als mentaliteit. Wereldwijd.
  Mijn vriend Jeroen noemt het de eindtijd. Klopt volgens hem op de millimeter met de Bijbelse profetie. Trek je conclusies, zegt hij.
  Hopelijk heeft Jeroen ongelijk. Zo niet, koop ik ook een Bijbel en verhuis naar de Mont Blanc.

 7. Remco zei:

  Ik vind de reactie van Elvin wel een goede…we hebben strijders binnen gehaald, dus zullen we zelf ook ‘strijders’ moeten zijn…en met je roze handtasje lopen of een regenboog vlaggetje, dat gaat je niet helpen…ga op een cursus zelfverdediging of weerbaarheid.

 8. Tallamaris zei:

  Tja het is een rare wereld, mannen zijn geen krijgers meer en zeker geen strijders hooguit op papier.Het verbaast me dat in spanje na masale woninguitzetting de moeders flats bezetten zodat ze toch een dak boven het hoofd hadden vannhun kinderen,en in Amsterdam Zuidoost de moeders het heft in handen nemen om tegen het terreur van de criminele jeugd te vechten.Dan vraag ik me af waar zijn die vaders en wat doen die?praatjes op papier hebben we niks aan we moeten verenigd worden en dat begint bij je kennissenkring,telefoontjes en tv uit en bij elkaar komen.niets doen is geen optie of wachten de mannen op de moeders.voel je vooral aangesproken .

Comments are closed.