Belgen sluiten transmigranten op in gesloten centrum, Nederland laat ze gewoon lopen

Dank u, PvdA, Groen Links, Christen Unie, CDA, de kerken enz. en de om de persoonlijke belangen van Rutte met alle winden meewaaiende VVD. Terwijl gisteren in België weer 132 zgn. transmigraten, gelukszoekers die door willen reizen naar Engeland werden opgepakt en in het gesloten opvangcentrum in Steenokkerzeel belanden, doet uw overheid waar ze al jaren goed in zijn, stilhouden, praten en geen actie, laat staan de wetten aanpassen om dit gespuis van de straat te halen.

Een kort bericht van een  klagende burgemeester zoals in Moerkapelle, die met 3 agenten moet trachten de parkeerplaats aan het begin van de Moerdijk veilig te houden voor de chauffeurs van vrachtauto’s op doorreis naar het VK . Ze trachten als een vrachtauto stil staat deze te openen en een plaats te vinden om mits niet verder gecontroleerd in het VK weer uit te stappen. Maar daar blijft het bij.

De Belgische overheid heeft net als haar Franse collega’s in Calais nu versterking ingeroepen van de Britten, want zo redeneert men, het Belgische probleem is ook een Brits probleem. Dat is gedeeltelijk waar, want zijn de gelukszoekers eenmaal op Brits grondgebied begint de procedure om ze weer terug te sturen, die door leugens van de migrant, gebrek aan papieren, voor hulp toegeschoten Gutmensch advocaten meestal eindigt in een wegkijken , waarna de migrant onderduikt en aan zijn illegale bestaan kan beginnen, met alle criminele gevolgen van dien.

Nadat de VVD toe moest geven vanwege de persoonlijke belangen van Rutte aan de chantage van de PvdA om illegaal verblijf niet zoals voorgesteld strafbaar te stellen, groeit de chaos van kraken en  kleine criminaliteit  met de dag.

Het slachtoffer is de burger, die toevallig op het verkeerde moment op de verkeerde plaats lopend een reeële kans loopt het slachtoffer te worden, maar door het uitblijven van reacties van boze burgers die deze slappe houding van Den Haag niet langer wensen te accepteren,  werkt de burger hard mee aan een pappen en nathouden  van de situatie.

En worden er door de paar overgebleven echte journalisten vragen gesteld hoe de burger hierover denkt, is het antwoord meestal “ach, want moet je er aan doen, je kunt niets, dus we zien wel, of … het boeit me niet “.  Het laatste meestal van een totaal verwende generatie 30, 40 en vaak ook vijftigers, die overigens ook het hoofd bestanddeel vormen van de huidige regering en Kamerleden. Met name daar heerst de angst te worden vergeleken met extremisten, xenofoben of zelfs neo nazi’s. Het voorbeeld treft u circa 300 kilometer oostelijk aan bij uw buren.

Lezers, heb niet de illusie dat er ook maar iemand is in den Haag die u de helpende hand toe zal steken, daarvoor zijn de eigenbelangen te groot. Kijk naar de Zweden, waar men na 100 jaar een socialistische regering, die u in feite in Nederland ook hebt, nu langzaam , maar te laat wakker worden en 18% kiest voor een ruk naar rechts, wat deze overigens ook mag brengen. Maar de linkse coalitie met een nipte voorsprong van 1 % zal wel weer de bevolking in slaap sussen, waarbij het echt ontwaken als het te laat is mensen in paniek achter zal laten.

 


1 reactie

Comments are closed.