De EU wil banen creëren in Afrika, hoezo ??- zie video

Grootse plannen in Brussel. De EU wil een partnerschap aangaan met Afrikaanse landen en banen creëren, waardoor men in Brussel uiteindelijk natuurlijk wel de eveneens aangeprezen toestroom van hoog opgeleide Afrikanen mist die de vergrijzing van de Europese arbeidsmarkt tegen zou moeten gaan.

Wij schreven hier reeds eerder over, maar wilden het niet nalaten om u even een video te tonen, die laat zien dat uw nieuwe buren over een geweldig improvisatievermogen beschikken om zoals in dit geval een vast zittende auto weer vlot te krijgen.

Allemaal even de schouders er tegenaan en ….. zelfs de man in de laadbak laat zich niet onbetuigd !


8 Reacties

 1. inslaapgesust zei:

  Ik moest denken aan Rutte, toen ik de man zag die tegen de cabine drukte en het niet begreep. Zou Rutte misschien zijn kleurtje hebben laten verbleken gelijk met zijn pukkelgaten in zijn gezicht, omdat hij zich al ruim 10 jaar niets meer kan herinneren?

  Misschien nog eens naar de Pinokkio bar met Claus von A en Demmink, dat kan hij zich vast wel herinneren, of ook niet meer???

  Wat leven wij in een puinbak veroorzaakt door de ambteloze ambtenaar en we doen nog steeds niets .

  De enige oplossing is een burgeroorlog!

 2. Jan zei:

  Als deze video realiteit is staat ons nog wat te wachten. Afrika wordt al decennia door de EU dom en aan het infuus gehouden. Laat de EU eerst eens de invoerrechten op producten uit Afrika verlagen die zijn ingesteld om de EU (en met name de Franse) landbouw en veeteelt te beschermen. Krijgt het volk weer eigenwaarde. Dat zou een goed begin zijn om Afrika weer op de been te help.

 3. nobody zei:

  Jarenlang niet zo gelachen.
  Wat zijn ze nou: hoogopgeleide bavianen of komieken.
  Hoge bomen vangen veel wind, maar komieken laten scheten.
  Wat heb ik gelachen.

 4. andre zei:

  Jullie zien het allemaal verkeerd want het is niet banen maar bananen. Als wij namelijk allemaal een banaan eten dan stijgt de werkgelegenheid in het land waar de bananen vandaan komen en hebben de mensen werk en inkomen zodat ze het bananenland niet hoeven te ontvluchten. En omdat de mensen dan geld hebben in hun bananenland kunnen ze naar de EU komen om te studeren. Koopt allen een banaan, een bio banaan uit Afrika.

 5. Fado zei:

  Iedereen heeft zijn waarde, dat is ook voor elk autonoom (?) land…. met ordinaire geschriften en uitgebreide rassenhaat lost men ons ( ! ) probleem niet op. Ook onze zogenaamd fatsoen, houd ons er niet van terug om anders denkenden op onze, fatsoenlijke manier, te straffen. Hoezo vraag ik mij af. Weten wij het beter, …. misschien, herstel nee dus. Neem bijvoorbeeld de USA, Korea, miljoen doden, Vietnam, agent orange, miljoenen doden, Libië miljoenen doden, Irak, Joegoslavië , Syrië tientallen miljoenen doden. Moeten wij anderen onze wil opleggen….nee. ! Waar halen de westerse mogendheden de lef vandaan om iedereen de zelfde kant op te laten kijken. Het zijn wij die deze landen op alle mogelijke manieren uitbuiten.
  Deze mensen in Afrika leefden voordat wij deze landen uitbuitten in vrede, relatieve vrede althans. WIJ hebben daar onrust, corruptie en uitbuiting naar toe gebracht ! Maar het is te laat. Maar het is voor het grootste deel de schuld van onze zogenaamde westerse beschaving. Het is een van de grootste schandalen van de westerse civilisatie …..verdiept u zich alleen eens in de geschiedenis van ons land. Al eeuwen het zelfde.
  Nee…. voor de goede orde, ik ben ook tegen massa immigratie. Maar wij en onze voorouders hebben dit veroorzaakt. Fraulein Merkel heeft de kurk van de fles getrokken en probeert nu met alle lullificaties de rest van de EU een schuldgevoel op te dringen. Wat gebeurt is is gebeurt. Een terug is er niet meer. Wat bij mij overblijft is angst, angst voor mijnkinderen en kleinkinderen. Ga studeren en vertrek uit Europa, de toekomst is verloren. Volledig andersdenkenden nemen het roer over. Ik hoop dat ik mij vergis……..

 6. friesecanadees zei:

  https://youtu.be/dDwyOApJzSw

  A SONG FOR EUROPE

  Here as I sit
  At this empty café
  Thinking of you
  I remember
  All those moments
  Lost in wonder
  That we’ll never
  Find again
  Though the world
  Is my oyster
  It’s only a shell
  Full of memories
  And here by the Seine
  Notre-Dame casts
  A long lonely shadow
  Now, only sorrow
  No tomorrow
  There’s no today for us
  Nothing is there
  For us to share
  But yesterday
  These cities may change
  But there always remains
  My obsession
  Through silken waters
  My gondola glides
  And the bridge, it sighs
  I remember
  All those moments
  Lost in wonder
  That we’ll never
  Find again
  There’s no more time for us
  Nothing is there
  For us to share
  But yesterdays
  Ecce momenta
  Illa mirabilia
  Quae captabit
  In aeternum
  Memor
  Modo…
  Tous ces moments
  Perdus dans l`enchantement
  Qui ne reviendront
  Jamais
  Pas d´aujourd´hui pour nous
  Pour nous il n´y a rien
  A partager
  Sauf le passé
  Tous ces moments
  Perdus dans l`enchantement
  Qui ne reviendront
  Jamais
  Songwriters: Andrew Mackay / Andrew Edwin Mackay / Bryan Ferry
  A Song for Europe lyrics © Universal Music Publishing Group, BMG Rights Management

 7. Sjun Demartelaere zei:

  Die man in de laadbak heeft het het beste bekeken want die wordt niet moe. Er groeit nog eens een gediversiviseerde Europeaan uit hem bij ongewijzigd omvolkingsbeleid…

Comments are closed.