22 Reacties

 1. Ger de Vries zei:

  Het duurt even om te realiseren dat dit echt is. Dit is beschaving op z’n Afrikaans, en daar zijn wij Europeanen – nog – niet aan toe Vele van dit soort cultuur verrijkers zag ik onlangs het hoge hek van de Spaanse Sahara over klimmen met de bedoeling zo Europa binnen te komen. Linkse actiegroepen zullen wel weer wijzen op het onrecht dat wij Europeanen ze hebben aangedaan. De realiteit is dat met het opnemen van deze zielige moordenaars het probleem zich verplaatst van DR Congo naar de EU landen. Geloof me, ze zijn er al, maar het aantal is nog niet te groot. Het benauwd echter wel, héél erg!

 2. Jan zei:

  Afrikaanse landen krijgen al decennia miljardensteun aan ontwikkelingshulp. Help niet. En nu wil de EU wil een ‘Marshallplan’ voor Afrika. Laat de beulen eerst een gezonde mentaliteit ontwikkelen voordat er weer een cent naar toe gaat. En de EU grenzen op slot.

 3. Kees zei:

  Er wordt wel snel vergeten hier dat dit in Europa en Azië doodnormaal was halverwege de vorige met miljoenen mensen die op brutale wijze uitgemoord zijn. In de jaren 60 nog zelfs tijdens het Mao regime. Als wij kunnen veranderen, kunnen zij dat ook.

 4. ReaGluurder zei:

  En WIJ hebben daar MILJARDEN gedumpt!! Nou ja wij?? De Lullo’s van Het Binnenhof. Lekker scoren met andermans centen!! Zelfs in Afrika zeggen ze;Stoppen met geld sturen en pamperen, jullie hebben de bevolking lui en apatisch gemaakt!! De Europese “weldoeners” zijn de schuldigen van de ZOOI in Afrika en dat de Afrikaners massaal deze kant opkomen!

 5. nobody zei:

  Dit zijn GEEN mensen meer maar moordmachines, dit wil niemand in de gruwelijkste nachtmerrie meemaken.

  Toch gebeurt het dagelijks en niemand die het wil zien, hopelijk dat er nu uiteindelijk wat blauwe oogjes opengaan, want het is echt waar.
  Jullie mogen de kijkertjes niet meer sluiten want wij worden allemaal vermoord, niet te veel nadenken, als er niets gaat gebeuren dan zijn wij aan de beurt. Mijn messen zijn al lang geslepen. Maar dat mag niet gezegd worden want dan ben ik de misdadiger.

  Het is gruwelijk wat wij hebben gezien, gruwelijk, een baby op je rug, een onschuldig kindje die naast de moeder moet lopen naar de guillotine, het gaat je voorstellingsvermogen te boven en dat in 2018.

  Maar wie ben ik, deze ikke mag niets, alleen maar betalen.

  De zelfmoord van onze politiek is een feit. Het is klaar, over en uit.
  De grenzen gaan dicht, onze pensioenpot wordt terug geheveld naar ons en ik ga het WIJ-gevoel weer terug brengen, maar alleen kan ik het niet.

  Nooit betaal ik meer ene cent aan die vieze strijkstokken die dit met wellustige ogen en bibberende mondhoeken en knikkende knieën dit toelaten en nogmaals.
  Mijn windbuks is van stal.
  Nu jullie nog.

  Ik zeg: de daders en de veroorzakers van dit onmenselijke LEED, hier op onze aardkloot STANDRECHTELIJK afschieten.

 6. Fado zei:

  In Moisac de Bellevue staat een groot en luxueus hotel, met alles wat je maar wensen kan. Een Belgische eigenaar…. bloed diamanten….

  Is eigenlijk niet zo verwonderlijk dat actie een reactie veroorzaakt !

  Film : Afrika adio….

 7. hans-e-pans zei:

  Dit is het resultaat, vroeger als kind zilverpapier verzamelen, en de laatste tientalle jaren proberen afkopen van de ellende die hen, volgens de geitenwollesokkenbrigade, is aangedaan.

  Altijd gepamperd en de handen, niet de hand, opgehouden en dus nooit geleerd om zelf de armen uit de mouwen te steken. Dat is het meest van de tijd de oorzaak dat er vaak natuurrampen waren waardoor honderdduizenden mense van honger omkwamen door honger en droogte.

 8. Hoeder zei:

  Walgelijk! Geen enkele moraal. En wij ons hier druk maken om een stelletje illegale Armeense kinderen. Daar is media aandacht voor. Niet voor dit en zeker niet voor wat er in Zuid Afrika gebeurt. De bekrompenheid en hypocratie van linkse deugmensen.
  Hopelijk is Qanon echt en redt Trump de wereld van al die ellende.

 9. Johan Bosman (werktuigkundige) zei:

  En, veel dichter bij huis: de Nederlandse overheid jaagt jaarlijks heel wat mensen de dood in door handig en intensief van haar vele -en vèrgaande- bevoegdheden misbruik te maken. De (uiteraard moeilijke) schattingen variëren tussen de 150 en 500 doden per jaar. Geen woord daarover en al helemaal geen sappige video’s daarvan.

  Na strafbare feiten begaan door de gemeente Groningen te hebben ontdekt die zijn ontstaan door een blunder van justitie ben ik na 8 jaren van de smerigste terreur van het Openbaar Ministerie Groningen naar Hongarije gevlucht waar ik voor het eerst weer veilig ben. Maar het was de bedoeling dat ik net als veel landgenoten zelfmoord zou plegen want daar wordt in ons land (altijd handig voor de Openbare Ministeries!) niet op gerechercheerd.

  Maar aan zelfmoord had ik toevallig geen enkele behoefte en gelukkig had ik geld genoeg om hier samen met mijn vrouw opnieuw ons leven op te pakken.

  Ik kan wel zeggen dat we daar prima in zijn geslaagd. Tevens hebben we daarmee een heel vies mannetje, minister-president Mark Rutte, ingeruild voor Victor Orbán. Een premier die zoals de meesten van ons wel zullen weten bepaald geen lid van de NSB is.

  Waarmee ik maar wil zeggen: wat de redactie in deze video laat zien is natuurlijk afschuwelijk. Maar in Nederland gebeuren deze dingen ook, zei het op een “nette” en ongedacht stiekeme manier. Het vreemds van al is dat de smeerlapperijen van justitie in Nederland niemand ook maar een zak interesseert. Liever kijken we naar het buitenland: ogen zien van zich af.

  @nobody: een zware Weihrauch buks staat bij ons klaar in de hal!

 10. Gerda zei:

  Tuig is het. Dit is het kaliber waar we in de eu op zitten te wachten ! Geef ze een uitkering, toeslagen , gratis medische verzorging, een huis een auto een opleiding , vakantie, familie hereniging etc Een leven lang. Wij betalen wel !

 11. Gerard P. zei:

  Wie (selectief) zoekt, die vindt. En de intentie? Het ultieme bewijs dat WIJ te beschaafd zijn om het op die manier te doen?

 12. antonio zei:

  Gedurende de bijna 44 jaar als zeeman ben ik ettelijke malen in bijna alle Afrikaanse kustlanden geweest. Met uitzondering van Zuid Afrika (toeen Mandela nog veilig opgeborgen zat op Robbeneiland), Algerije en Cameroun heb ik het Afrikaanse continent altijd vergeleken met een slecht gerunde dierentuin, zoiets als een Artis waar de bavianen de baas zijn. De zwarten, die door de EU en den Haagworden geimporteert, als deieties worden aanbeden en in de watte gelegd hebben minder scrupules dan een valse cobra, zijn lui en achterbaks. Op een enkele uitzondering na hebben de negers weinig of geen menselijke gevoelens. Wat te denken van de loods, die wil worden aangesproken met “mister pilot”, zich staat vol te tremmen met sandwiches, stuurorders geeft aan de roerganger en dapper scheten laat. Daar zou ik respect voor moeten hebben.
  De video laat de waarheid zien, maar zal door de lefties en de kerken ontkend worden.
  In mijn woonland in Z.O. Azie staan b.v. de Nigerianen bekend als criminelen en terecht. Zoekt U een pooier, een oplichter of drugs dealer dan zijn zij de man.
  Ik kan alleen maar zeggen “arm Europa” want langzaam aan nemen zij europa over.

 13. gradus zei:

  Kan er een (klaag-) lied over meezingen.
  In de 90er jaren nolens-volens op “humanitaire” uitzending geweest in Rwanda en Burundi.
  Van wat ik daar te zien kreeg én direct mee geconfronteerd werd, tart alle aspecten van de westerse beschaving. ONVOORSTELBAAR. Beestachtig, ongelooflijk wreed en laf.
  Ik besef dat ik me op glad ijs beweeg, maar ik zeg het dan toch maar. Van alle uitzendingen naar Afrika heb ik één ding leren beseffen: het is een illiusie om te geloven dat deze mensen een verrijking van onze samenleving kunnen zijn. Stef Blok had volkomen gelijk: er klopt iets niet met de genen, om het maar eens netjes met de woorden van Stef Blok te zeggen.
  Zo jammer dat dweperige gutmenschen als snotneus Klaver (Ook Fons de Poel had het destijds bij het rechte eind), de gluiperig-slijmerige Pechtold het allemaal zo goed denken te weten zónder ook maar ooit aldaar met de voeten in de werkelijkheid gestaan te hebben. ( Het enige bloed dat Pechtold ooit gezien heeft is wellicht afkomstig van het geschonden lichaam van zijn vriendin Anne.
  Mijn God, wat kots ik van dit hypocriete, laffe en doodsbange land.

 14. Jantje zei:

  Wat een misselijk makend filmpje,ik weet het ik moet niet mijn ogen sluiten hiervoor.Wat kunnen wij hier mee? om het te stoppen.laat de tv er een uitzending over maken.(dit kan dan niet omdat de media in handen is van het grote geld Ik doe een oproep aan een ieder die de moed heeft om
  hier aandacht aan te besteden.) stuur het naar de politiek voor zover er nog eerlijke mensen zijn daar.Stop de goede doelen loterijen die hier net zo goed aan meedoen onder het mom goede doelen. stop de oorlogen en gebruik het geld voor een betere wereld zonder oorlog en honger, de mensen die dit doen zijn zelf ook beschadigd. Want in wezen zijn wij ( een) hoe moeilijk ook te snappen.Een ding is zeker al deze duistere krachten kunnen geen licht verdragen daarom laten we licht sturen naar allen die in duisternis wandelen.

 15. nobody zei:

  Nog even een berichtje aan Johan Bosman @

  Ik heb jarenlang gewerkt voor Mijn eigen Volk. Dacht ik of geloofde ik.

  Bij een Ministerie.

  Mijn denken is voorbij en geloven is voor de dommen.

  Ik ben heel blij dat jullie vertrokken zijn want ik ga nu ook weg.
  Gelijk hebben jullie.
  Tasmanie is mijn einddoel. mocht ik daar in slagen dan werp ik mijn hengels daar uit, en strijd alleen maar voor de echte strijders.

  Hier krijg ik geen lucht meer. Blijf maar happen als een goudvis.

  Mijn eigen Volk wil ons uitroeien. Ik heb geen bevestiging meer nodig.

  Doodsbang voor mijn eigen Volk. Ik mag hopen dat de Spitfire mij in wil checken want het is het Uur Nu.

  Nog even ben ik hier en dan is het Dag Sinterklaas ennuh Zwarte Piet mag thuisblijven oftewel in zijn eigen zak tot een pepernoot worden vermalen. Eten doe ik het niet.

  knipoog van mij

 16. joMMy zei:

  Vrij naar Willem van Oranje ( óók een boef, trouwens) :
  “Mijn God, helpe dit trieste, laffe en doodsbange land…”

Comments are closed.