Franse president Macron doet Rutte na : lastenverlaging wordt lastenverhoging

We zullen het kort houden, want reeds einde 2017 schreven wij over het feit dat de ook toen al door Pinochio Rutte aangekondigde lastenverlaging in 2018 feitelijk op een lastenverhoging. Voor 2019  deden wij het huiswerk nog eens over, waarbij zelf shet NIBUD aarzelend  waarschuwde voor te veel optimisme .

Zoals gebruikelijk was er bij de MSM geen enkel woord van protest te horen, misschien een heel klein aarzelend vingertje, dat echter gauw weer van de voorpagina’s verdween. De schoorsteen moet blijven roken en indien je als krant of TV in Nederland de waarheid verkondigt, betekent dit op indirecte wijze dat er een cordon sanitaire  wordt gelegd, hetgeen dan weer leidt tot boze hoofdredacteuren en de directie van de sprookjes bladen.

Maar de Nederlander accepteert dat , waarover wij ook al vaak hebben geschreven.

Hoe het anders kan toont deze screenshot van de de Franse kwaliteitskrant “le Figaro ” waarbij als wij het over kwaliteitskranten hebben, we ook hier slechts een lege vlakte in Nederland zien.

De titel zal u duidelijk zijn, de Franse president Macron, wiens populariteit rond de 30% schommelt !!! kondigt aan dat zijn “compatriottes”  er met 6 miljard op vooruitgaan. Hebben we zo iets niet alleen paar maal eerder met wat andere cijfers van Rutte c.s. gehoord ?  Echter het verschil : de Figaro doet datgene waar de media mede voor bestaan, namelijk een diepgaand onderzoek naar het waarheidsgehalte van de dit maal uit Parijs komende sprookje, om tot de conclusie te komen, dat Macron kennelijk te copieus had gegeten en… gedronken.

Dat nogmaals de Nederlandse MSM hun taak volledig verzaken, ach, u bent er inmiddels  aangewend en velen willen ook niet anders, zo lang we maar tranen trekkende verhalen kunnen leze over donaties aan het adres van de achtergeblevenen van het trein / bolderkar ongeluk in Oss, of dat de weggestuurde Orka Morgan bevallen is . Kijk dat zijn zaken die er toe doen, je kunt je lekker vanachter de gordijnen verenigd voelen  en dat scheelt weer als je de komende week aan de slag moet.


2 Reacties

Comments are closed.