Migratiepolitiek en rechtsspraak failliet door toegeven aan linkse chantage

Lili en Howck mogen blijven en binnenkort kunnen alle “Gutmenschen” naar Schiphol om de nog  in Armenië verblijvende moeder van  beiden op te halen, waarna met circa 300 minderjarige migranten kinderen nog in de wacht in Nederland, wij weer een nieuwe golf van ouders kunnen verwachten, die met medewerking van o.a. een van de duurste advocatenkantoren in ons land dit gat in de mazen van de wet ontdekken en zich al verheugen op hun volledig ingerichte woning.

Begrijpt u ons goed, ook wij zijn van mening dat kinderen niet van hun ouders gescheiden mogen worden, laat dat duidelijk zijn. Maar op het moment dat een staatsecretaris , in dit geval weer een VVD-er Mark Harbers onder moet duiken en beschermd moet worden tegen linkse kerkelijke bedreiging en chantage , dan is er toch echt iets helemaal verkeerd in uw land van melk en honing.

En als er dan nog eens door Joël Voordewind van de ChristenUnie voor allerlei camera’s gezegd wordt dat hij „betrokken” was bij de zaak die hem zo „aan het hart” ging, hiermee de suggestie opwekkend  dat hij er samen met D66 voor heeft gezorgd dat de druk bij Harbers werd opgevoerd, en dat dit door hem niet weersproken wordt, hij zelfs zijn betrokkenheid niet tegenspreekt dat het is duidelijk dat zij (CU en D66 ) betrokken waren, dan lezers is dat toch een concrete reden om massaal naar Den Haag te gaan en om een onmiddellijk afzetten van deze hele elkaar dekkende coalitie figuranten te eisen.

Maar wat gebeurt er ? Zoals gebruikelijk niets !

Terwijl op Curaçao uit Venezuela afkomstige “vluchtelingen “onmiddellijk worden opgesloten in afwachting van hun uitzetting, kun je in Nederland rustig iedere uitspraak van een rechter aan je laars lappen en je vertrek saboteren, nogmaals !!! procederend op kosten van de gemeenschap waaraan je nog nooit een cent toe bijgedragen hebt, daarbij gebruik maken van de duurste advocaten die er in uw land te vinden zijn.

Natuurlijk doe je dat, geef deze mensen eens ongelijk, want het totaal verouderende Nederlandse rechtssysteem staat dit toe, het is slechts een kwestie van het zoeken van de gaten in de mazen van de wet , net zo goed als de ING telkens er weer in slaagt met vergelijkbare constructies de wetten te omzeilen en zonder dat de daarvoor uiteindelijke hoofdverantwoordelijken een haar op het hoofd wordt gekrenkt .

100.000 Handtekeningen zijn er inmiddels verzameld om het voor meer onbegeleide minderjarige migranten kinderen mogelijk te maken in Nederland te blijven, 100.000 !!! verdwaasden die met hun kortzichtige blijk zich niet realiseren dat het steeds weer een stapje terug doen en toegeven , zorgen voor een verder ontwrichten van de restanten van ons rechtssysteem. Laten al die 100.000 nu eens een kind in huis nemen, dan blijven er nog 99.700 plaatsen over en laten ze die dan opvullen met andere “stakkers ”

Terwijl gelukkig in Zweden er een frisse rechtse wind gaat waaien, ofschoon het nog maar de vraag zal zijn of er ondanks de politieke ruk naar rechts ook een rechtse regering zal komen, zakt Nederland steeds meer weg in een moeras van wetteloosheid en goeddoenerij, waarbij de verantwoordelijken uiteraard als het uit de hand gaat lopen, hetgeen toch wel vast begint te staan, haastig van het toneel zullen verdwijnen, desnoods nog beveiliging en een onderduik adres vragend.

En met enige variatie willen wij besluiten “een volk dat voor linkse tirannen zwicht,  zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht “.

 

 

 


9 Reacties

 1. Hoeder zei:

  Triest dat een overheid die zelf voor wetten zorgt, deze vervolgens als eerste aan de laars lapt. Vooral dankzij de linkse MSM, die niet naar feiten kijken, maar naar emotie. Gevolg is dat de eigen bevolking steeds meer tweederangs burger wordt, want die is toch niet zielig?

 2. nobody zei:

  Zweden is verloren want Nederland is ook verloren, stemmen heeft geen enkele nut meer, geen woorden NU alleen maar daden. Het is een verloren generatie wat hier rondloopt en huppelt, en geloof mij, ja, Rutte kan de Pot op Rukke. Dat mag natuurlijk niet weer gezegd worden, maar de bevolking is de baas. DENK daar maar over na.
  Niet de mensen die de pot op zijn gezet. Wat zeg ik nu weer?
  Het Gouden Keuninklijke PisPot is niet van ons: de tokkies houden van daden en niet van toekijken. Eigenlijk zijn die pispotten heel erg jaloers. Denkt u ook niet.
  Van schelden hou ik niet maar als ik in mijn prachtig landje moet knielen voor een argentijnse h…. die zich zelf een koningin noemt, dan weet ik nog een bijennest in mijn tuin.

  Die ik met liefde laat zoemen en leven.

 3. Tonnie van der Heijden zei:

  Zo zie je maar weer dreigen helpt.als we de rest plus het koningshuis ook eens onder laten duiken, plus de pedo’s o.a. Demmink en de rest van de pedo kliek.
  Worden we eindelijk een goed land.
  En iedereen aan het werk zonder uitkering (de Gelukzoekers) die hebben nog geen premie’s betaald voor een huis met zorg gemeubileerd inclusief uitkering. Of naar land van afkomst.
  Procederen is niet meer mogelijk vanaf nu.
  Grenzen dicht, mochten er Gelukzoekers alsnog binnen komen door sturen naar BRUSSEL daar hebben ze plaats genoeg. WIJ VROEGEN ER NIET OM.

 4. Fado zei:

  Links is niks, ultra rechts is ook niks. Een middenweg is vanwege links en rechts onmogelijk. Maar waar halen die linkse rakkers de overredingskracht vandaan dat dit hier allemaal kan ?
  De beurs, nee die andere beurs. De studie beurs, waar momenteel zo veel over te doen is…. studie schulden. Iedereen kan nu naar de universiteit. Links en rechts. Het isdan ook niet zo verwonderlijk dat er veel rechters, journalisten zo links georiënteerd zijn. Studie schulden, nou wat is daar nu zo erg aan. Na de studie een goed betaalde baan zoeken en men betaald deze schuld gemakkelijk terug. En u betaald zeker 52 % belasting, mooi toch.
  Links is niks, ultra rechts is ook niks
  De mateloze toelating van deze migranten is ook niks. Natuurlijk zijn er uitzonderingen, immers uitzonderingen bevestigen de regel : genoeg is genoeg

 5. Rienus zei:

  Reken er maar op dat de groep die zichzelf beschaafd noemt al een volgende zielige gevonden heeft die zeker moet blijven. En als blijkt dat ik ongevoelig ben voor valse emoties word ik zeker uitgemaakt voor nazi. Totdat blijkt wat er voor ongein binnen is gehaald. Dan roepen die beschaafde als eerste om hun moeder.

 6. Gerard P. zei:

  Ontkennen en afwijzen heeft nog nooit een probleem opgelost.

  Geen honderdduizend, maar tienmiljoen handtekeningen voor kinderopvang en jeugdzorg. Betaal het maar met het geld waarmee jarenlang terroristen worden ondersteund.

 7. formidabele zei:

  Ze moeten dat sentimenteel gedoe meer naar de achtergrond filteren, dit is niks meer dan een zgn. verbloeming van het feit, dat de staat ongehoord mee zit te doen met vernietiging van het Midden-Oosten?
  De DEEP-State kan gewoon zijn gang gaan?
  Gelukkig heb ik de laatste decennia niet meer gestemd om hier niet voor verantwoordelijk te willen zijn!

 8. Roepiedeltoetie zei:

  Maar goed dat bij ING lakeman er werk van maak of is dit schijn?
  Nou regering nog wakker schudden om plaats te maken voor een gloednieuwe?

Comments are closed.