Uitslag stemming EU parlement over Hongarije, linkse krachten winnen weer van gezond verstand ( video)

Met 448 stemmen voor, 197 tegen en 48 onthoudingen won de door linkse Sargentini als aangesteld rapporteur inzake een op te starten Artikel 7 procedure tegen Hongarije vanmiddag het pleit om Hongarije en dan met name de Hongaarse premier Victor Orban op de strafbank te zetten , het van het gezond verstand.

Orban met een ruime meerderheid door de Hongaren tot premier gekozen en bekend vanwege zijn strenge migratiebeleid moet nu afwachten of de 27 EU regeringsleiders die uiteindelijk het groene licht moeten geven om de Artikel 7 procedure tegen Hongarije op te starten dat ook unaniem zullen doen . Die kans lijkt uiterst klein, daar zeker Polen dat in een soortgelijke situatie verkeerd. De Hongaren zullen steunen, waarbij waarschijnlijk ook Italië zal tegen stemmen, waardoor de hele Artikel 7 procedure een wassen neus blijkt te zijn zoals zoveel van de EU onzin.

In tegenstelling tot de EU parlementsleden die geen van allen via een rechtstreekse verkiezing in Brussel zijn terecht gekomen, dus verre van democratisch waar men in Brussel selectief de mond vol van heeft, is het tegendeel het feit in Hongarije.  Orban heeft nog eens herhaald dat er in zijn land geen plaats is voor de islam en alle daarmee verbonden risico’s.

Aangenomen mag worden dat ook de infiltratie van George Soros, kind aan huis in Brussel en aardsvijand van Orban het nodige ertoe aan bij gedragen heeft de stemming zo te laten verlopen zoals hij vanmiddag heeft plaats gevonden, waarbij een nep parlement gedragen door extreem linkse krachten net als in Nederland haar wil wist door te zetten.  Geld is macht en invloed en bekend is dat Soros met zijn Open Society infiltratieploeg  die een eigen kantoor in Brussel heeft, geen kans onbenut laat om niet alleen Hongarije maar ook de andere Europese landen richting een migratie chaos te leiden.

Een welkome gelegenheid voor Putin om toch maar eens in Hongarije te gaat buurten !

Een al met al zorgelijke ontwikkeling, die echter niet veel Nederlandse burgers  zal wakker doen liggen, waardoor links en wat nog door moet gaan voor zogenaamde centrum partijen  vrijuit hun vernietigende werk kunnen blijven voortzetten.

En wat dacht Nigel Farage gisteren al van de vandaag te houden stemming ? Zie  en luister hier :

 


9 Reacties

 1. Corné zei:

  De Breznjev-Honecker-Jaruzelski reincarnaties onder Soros controle in de huidige EUSSR willen even aanduiden hoe landen “democratisch” dienen te zijn nota bene via de ondernomen “actie” van die Nederlandse tut hola van Groen Links – LOL !!!
  Diezelfde EUSSR is een papieren tijger zoals ook blijkt met de krachteloze tegenmaatregelen die ze tegen Trump’s handelsoorlog dachten te kunnen scoren.
  Orban zal zeker steun van Polen en Italie krijgen en met artikel 7 zijn achterwerk afvegen om die vervolgens in Sargentini’s neusgaten te proppen.

 2. andre zei:

  Het zijn stuiptrekkingen van de EU, hun macht is gebroken en zoals Orban het heel simpel kan vertellen “…..wij willen graag blijven wie we zijn…..” Rusland heeft al in Hongarije de energie leveringen een beetje opgekrikt wat tegen het zere been van de nazi bunker te Bruxxel was. Onderdrukken en moorden lukt niet meer om de macht te kunnen handhaven. En dan inderdaad die Judith, wat is die goedkoop zeg. Geen inhoud, geen kennis van zaken laat staan een gedegen opleiding maar wel roepen wat ome Sjors zo graag wil horen. Maarrrrr als de wind begint te draaien dan snel weglopen.

  Hoi loser trutje Sargentini je bent net als groen links trutje la femme uit Amsterdam “faceless”

 3. Sander Driessen zei:

  En democratisch EU-member Szargentini (Ja, Szargentini want szar betekent ‘shit’ in het Hongaars! Wat denken die tegenstemmers over al de honderden doden die in Europa in diverse landen zijn gevallen? Niet interessant genoeg?

 4. nobody zei:

  misschien off topic

  Maxima: “Dé Nederlandse identiteit bestaat niet. Iedereen is een wereldburger.”

  Juliana: tijdens troonrede 1950 “Nederland is VOL (goed lezen): Nederland (autochtonen). Emigratie is NOODZAKELIJK om het hoofd te bieden aan de overbevolking.”
  De GEVAARLIJKE GRENS van BIJNA 10 miljoen inwoners (lees: autochtonen) was bijna bereikt.

  Bernhard uit de de krochten van de kont Von Hitler getrokken:
  zonder brevet !! heeft jarenlang passagiers vervoerd in een vliegtuig.

  Mmmm heeft hij Maxima niet gedwongen om met zijn kleinzoon te huwen en verder te gaan met het dumpen van de prachtigste mooiste mensen op aard.

  Mijn prachtige voorouders, hebben onderduikers (1940-1945) opgenomen ter bescherming van diezelfde gewelddadige oorlogstuig waar dan maar ook ter wereld, de DUITSERS. ze gaan maar door.

  Mijn voorouders: pas op voor Duitse Herdershonden.

  Nu ik:
  Pas op voor Bloedhonden
  Herdershonden hebben ons NIET klein gekregen daarom zijn de Bloedhonden opgetrommeld door diezelfde niksnutten met een walgelijke reputatie (DENK na) (uit de donkerste krochten ter wereld, maar die bloederige indringers weten niet wat ze nog te wachten staat.
  De Duitsers denken dat ze macht hebben maar ze gaan nog Smachten naar ons mijn lief volkje, aber keine genade. ich schi.. zoiets toch.

  Nog even iets van mij: De wortel bij de kwaad aanpakken.

  De identiteit van een koninkrijk is al decennia over datum.
  De NEDERLANDER heeft een heel heel lange houdbaarheidsdatum.
  Voor ALTIJD.

  Take It or Leave It.

  Dus: Geen Nederlander — dan wegwezen.

  Pluim en dikke duim voor Orban.
  (mijn emoticons zijn op)
  Ga door en zwicht niet voor de modderige kruiperige sluimbekkende viespeuken en jawel ik heb al aandelen gekocht.
  Chapeau voor GN.

 5. Richard D zei:

  Zoals in het artikel wordt beschreven: hoe is het toch mogelijk dat het zover heeft kunnen komen dat een organisatie met leden die nooit en te nimmer democratisch gekozen zijn om aldaar hun zakken vol te proppen, een wel democratisch gekozen regering van een zelfstandige natie dusdanig kunnen bashen. En dan dat applaus en gejuich, dat is echt om te kotsen.
  EU maakt meer kapot dan je lief is.

 6. Dick zei:

  Over enkele jaren zullen de immigratielanden politiek niet meer de overhand hebben
  Brussel aan de Grote Renovatie zijn begonnen, dan rest de islam.

  Ontneem hun indentieteit wegens mensenschennis met een enkeltje, zij zullen kruipen als waren het huidige parlementariers.

 7. Gerard P. zei:

  Duidelijk. Waar wacht je nog op? Exit referendum en afnokken. “Want buiten de EU is er ook nog leven”. Tóch, Orban?

 8. Axel zei:

  Die eu klucht wordt steeds groter.
  Een ondemocratisch ‘funny’ nepparlement gaat een ‘strafprocedure’ opleggen aan een land met een democratisch gekozen leider die weigert om zijn land te grabbel te gooien aan islamitisch tuig volk.

  Met landen als Italië, Tsjechië, Slovakije, Polen,Oostenrijk en Roemenië die de eu waanzin meer en meer voor gezien gehouden en de kont tegen de krib gooien, gaan de eu fascisten almaar wilder om zich heen slaan.

  Had Brussel de beschikking over een leger waren de tanks inmiddels Boedapest binnengerold.
  ‘Prague 1968’ encore !

  Maar verder is de eu écht helemaal TOP……..

 9. joepiejee zei:

  Je zou er meteen medelijden mee krijgen, nog trots op het feit met haar hoge inkomen de boel op scherp te zetten?Roept ze om herkenning, wil ze opvallen of ontbreekt IQ?
  Wordt landverraad niet bestraft, vroeger met de NSBers wel?

Comments are closed.