“We are here” , illegalen worden gesteund door Den Haag en Femke Halsema

Met opzet hebben wij enkele dagen gewacht alvorens de laatste kraakactie van dit maal illegaal in ons land verblijvende vrouwen uit Ethiopië, Somalië en Eritrea nog eens op te pikken. Met opzet, omdat de stilte die volgde op de geslaagde kraakactie van een pand aan de Amsterdamse Leidsegracht nummer 5 , synoniem is voor de falende houding van MSM en ook !!! de zgn. alternatieve media, altijd met de mond open over hun waakzaamheid ten aanzien van nieuwsgaring.

Even de zaken nog eens op een rij, een groep illegaal in Nedeland verblijvende vrouwen deel uit makend van de “We are here ” groep kraakt het pand Leidsegracht nummer 5 in Amsterdam.

Nu is kraken in tegenstelling tot illegaal in Nederland verblijven gelukkig nog een van de laatste democratische strohalmen die onze rechtsspraak kent. Kraken is gewoon strafbaar.

Dus zou je als  burger denken, politie voor de deur, illegalen er uit en terug naar een van de in Amsterdam aanwezige BBB’s , hetgeen voor het gevoel “normaal” zou zijn, maar dan komt u bedrogen uit. De politie mag pas ingrijpen als…. de eigenaar van een gekraakt pand aangifte doet en om de ontruiming verzoekt, veelal pas na een gerechtelijke  uitspraak,  zoals onlangs nog in Amstelveen waar de burgemeester  om ontruiming van een gekraakt pand aan de Groen van Prinstererlaan 114 verzocht.

Een rechter deed uitspraak, gaf de burgemeester gelijk, maar voegde in zijn vonnis er aan toe … dat hij innerlijk sympathie had voor de kraakactie, maar door wet nu eenmaal niet anders kon dan de ontruiming te gelasten.

Zover is de moreel van de rechterlijke macht al gedaald, het D66 virus heeft ook hier toegeslagen.

Maar, waar blijft de eigenaar van het pand Leidsegracht 5 en waarom heeft die nog geen aangifte gedaan ? Is hij/zij of de organisatie die de eigenaar van het pand is zo met deze dames begaan dat er voor gekozen wordt het pand te laten bezetten ?

Uiterst vreemd daar het bij het pand gaat om een pand deel uit makend dat deel uitmaakt van het RcE, de Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed  en wel onder registratienummer Rce 3318. Het pand bezit zoals wij lazen overtypische monumentale eigenschappen zoals de gevel enz.  Je zou toch denken , zoiets moet bewaard worden en de krakers kennende is het nog maar de vraag hoe zij het pand na het aangenaam verpozen weer achterlaten.  Maar niets van dat alles !

Daarbij is het in Nederland een koud kunstje om er achter te komen ( MSM en alternatief journaille “let op uw saeck “)   wie de eigenaar van het pand is, hem eens te vragen naar het hoezo en waarom. On line naar het kadaster en voor een paar tientjes weet je van de hoed en de rand. Nee niets ! Kan dat er niet meer af , terwijl er toch iedere dag om donaties wordt gevraagd ?

Dan duikt dus de vraag op, mogen de journalisten het niet  of willen ze het niet, in beide gevallen “tegengehouden “door hogere belangen ?

Zou de gemeente Amsterdam, d.w.z. Femke Halsema hierin een rol kunnen spelen ? Was het niet die zelfde meevoelende Halsema die in 2013 als bestuursvoorzitter van de stichting Vluchteling met haar man ( voor de broodnodige tranen trekkende plaatjes) een rondreis maakte  langs een aantal vluchtelingenkampen in het Midden Oosten ? En onderhield Halsema niet nog in 2017 nauwe contacten en gaf zelfs een lezing bij een bijeenkomst  georganiseerd door Oxfam Novib ?  Oxfam Novib dat rijkelijk wordt bedeeld door o.a. de Postcodeloterij die structureel tot zeker einde dit jaar Oxfam ondersteunt. En was het weer niet Halsema die in 2013 tijdens het “Goed Geld Gala “in Amsterdam de Amerikaanse “weldoener – voor zich zelf en zijn familie ” Bill Clinton interviewde ?

Oxfam Novib dat in de periode 2016-17 95 miljoen euro toucheerde van overheidssubsidies ?

En wat heeft Oxfam Novib te maken met de dames van “We are here ” ?

Je zou denken, dat je als illegale in Nederland waar alles geregeld is ( ??? ) geen bankrekening kunt openen, zeker omdat je vaak niet over de nodige identificatiepapieren beschikt. Geen probleem voor “We are here “of zoals men zich in Nederland noemt “Wij zijn hier”. Via de nooit  een sjoemelpartijtje uit de weg gaande ING bank beschikt de organisatie over een ING rekening waarop u uw donatie kunt storten. Op rekening NL59INGB0006495666 onder vermelding van “vrouwen tegen uitzetting ” komt dat prima voor elkaar. Mocht dat te bezwaarlijk zijn dan kunt u ook storten op eveneens een rekening van de ING van de Stichting  “XminY “ en die zorgen voor de rest.

En door wie wordt deze stichting weer gesteund ? Het word inderdaad langdradig : Oxfam Novib !

En daarmee is het cirkeltje weer rond en leiden alle wegen niet naar Rome , maar naar Den Haag en… Femke Halsema, de bevlogen en met iedere illegale gelukszoekers meelevende burgemeester van Amsterdam, die geen ontruiming laat gelasten of daartoe bijdraagt van het zojuist gekraakte pand aan de Leidsegracht.

Waarom ? En waarom reageren de media niet ? Is er geen interesse bij de burgers, zijn ze niet geïnteresseerd in hoe ze bedonderd worden? Of is het pand in handen van iemand die in feite niet daarmee in verbinding gebracht wil worden vanwege zijn reputatie ?

Een zaak is zeker, u wordt bedonderd, u staat het WEER toe en de media ook de alternatieve! ? !  die werken er vrolijk aan mee !

                                                                                     DIT HELE ZAAKJE STINKT !!

 

 

 

 

 

 


6 Reacties

 1. Wil zei:

  Kunnen deze illegalen niet gelijk mee met het vliegtuig waarmee de Armeense kinderen het land worden uitgezet? Illegaal is illegaal oftewel gelijke monniken gelijke kappen.

 2. Fado zei:

  Chagrijnig, kwaad en niet meer te genieten voor de gemeenschap ! Dat word je er van. Wat een vreselijke toestanden in Europa. Overal hetzelfde. Natuurlijk vervalt ieder weldenkend mens steeds weer in herhaling. Wat moeten wij in hemelsnaam met dit probleem. Zijn die linksen eigenlijk wel goed wijs ? Nee dus.
  Zijn die rechtsen, de anders denkenden, dan goed wijs, ja. Ja, maar met een vraagteken. Waarom, kijk naar wat de SPD momenteel in de Landstag in Dresden, onder luid applaus, verkondigt. Ultra rechts = nazie…. zou kunnen. Dat normaal denkende oosterburen angstig zijn vanwege dit vluchtelingen probleem mag duidelijk zijn. En ze gaan de straat op om hier tegen te protesteren. Natuurlijk gevolgd door ophitsers, de neo nazies. Deze krijgen nu alle aandacht, om de werkelijke reden te verbloemen. Wat doet Chemnitz : nodigen links radicalen uit om een muziek festival te organiseren.
  De geest is hopelijk uit de fles, dit stopt niet. Jammer dat ik eveneens de indruk heb dat voetbal, von unsere Mannschaft, de aandacht afleid van datgeen wat er speelt. Ach, hier is het ook zo, geeft het volk brood en spelen, en erger je niet. Wir verteidigen unsere Democratie. Wat een gotspe…..

 3. nobody zei:

  Het is toch niet één van de nakomelingen van Trixie die zoveel panden in Amsterdam heeft opgekocht, shit, volgens mij heb ik gelijk, warempel mijn vlag gaat uit. Om die lui uit te zwaaien.

  De familie Klaus von Amsberg denkt dat ze alles kunnen maken maar breken alles af. Zonder Volk geachte familie, kun je geen ijzer breken. Wij taaien af en redt u allen maar met de inboorlingen.

 4. Gerard P. zei:

  @Fado: Het zijn ‘weldenkende mensen’ die steeds maar weer herhalen, continu in dezelfde soep lepelen, jarenlang, doelloos?
  Wat bereiken zij vergeleken met de bulk aan onverschilligen, die denken: Amehoela! Laat maar waaien?
  Verpest humeur, maagzweer, hoge bloeddruk en ergere ongemakken.
  Wat heeft mijn geschrijf, gesputter en kritische logica in decennia bijgedragen aan een ‘betere wereld’?

  In alle eerlijkheid: geen bal.
  Niet het ‘eigen (domme) volk’ is belangrijk, maar de eigen ‘leefbaarheid’.

 5. andre zei:

  zonder bankrekening is het onmogelijk een bestaan te handhaven en zonder legaal inkomen is het onmogelijk om deze bankrekening te vullen, daarnaast heb ik nog nooit in het echt een oranje leeuw gezien? jullie wel? Femke Halsema is wel echt, alleen dan echt nep.

Comments are closed.