Duitsland begroet de eerste Salafistische TV nieuwszender ( video)

Ofschoon Nederland bekend staat als een hartverwarmend Multi cultureel landje en het aftreden van Alexander Pechtold daar ongetwijfeld een negatieve invloed op zal hebben, wij zullen de veelwijverij  en het geknoei van onze Alex missen, zijn de Duitsers , Nederland nu toch een stap voor.

Gisteren werd voor het eerste via de nieuwe Duitse Salafistische omroep het nieuws gepresenteerd en dat sloeg er gelijk in, zeker nadat bondskanselier Angela Merkel reeds geheel in overeenstemming met wat het Salafisme van vrouwen verwacht, gehuld in een boerka een verklaring voorlas.

Wij wensen de nieuwe “collega’s ” 🙁  een goede start toe en hopen dat Nederland niet te lang achterblijft in deze voor de EU samenleving zo belangrijke ontwikkeling. Misschien een leuk initiatief voor burgemeester Aboutaleb van Rotterdam, die het Salafisme zoals u weet een warm hart toedraagt.


5 Reacties

 1. Jan zei:

  Hahaha, die video. Nu nog satire, straks werkelijkheid. De natte droom van de EU elite. Verdeel en heers. De bewuste omvolking van de nu nog enigszins soevereine EU staten.

 2. Roepiedeltoetie zei:

  Dat is echt lachen, laten we ze allemaal dopen tot de islam alva deed dit ook bij de joden en protestanten?

 3. nobody zei:

  Gelukkig is het lachen mij nog niet vergaan.
  Zoals eerder gezegd, mijn steen heb ik stevig in mijn vuistje, pardon moet ik zeggen, lachen in mijn vuist.
  Europa moet op slot en de rotte appels eerst verwijderen en dat zijn de regeringsleiders of moet ik zeggen ‘lijders’. Laat ze nog maar even achterover leunen want dit loopt gierend uit de klauwen.
  Kunnen we gierend van het lachen toekijken hoe ze zelf gestenigd worden…. door eigen volk, ze vragen erom want hoe dom kan je zijn om te denken dat de Echte Europeaan dit toestaat. Geen denken aan.

 4. Ger de Vries zei:

  Veel van wat men toen science fiction noemde is tegenwoordig de gewoonste zaak van de wereld geworden. U bent gewaarschuwd! Duitsers hebben dus toch gevoel voor humor.

 5. formidabele zei:

  Die beïnvloeding werd door de monarchieën ook ingesteld, Johan de Wit en Oldenbarneveld zijn door hun deskundige bestuurderschap nodeloos gemarteld gewoonweg omdat ze het goed meenden met de bevolking?
  Dat achter dit geheel een deep state opereert klinkt steeds minder vreemd?

Comments are closed.