Een natte dweil, een dronkenlap en nu een psychiatrisch patiënt = de EU (video)

Goed, toegegeven er lopen nog pak weg een dikke 22.000 onrendabelen door gebouwen en voor zich zelf gebouwde paleizen in Brussel en Straatsburg, die wij tezamen de EU noemen en waar vogels van de meest vreemde pluimage zich nu aan het warm lopen zijn om o.a. een dronkenlap op te volgen .

Nee , natuurlijk het ligt niet aan de Cognaç , de gin of andere alcoholische versnaperingen die zoals insiders naar buiten brachten reeds in de vroege ochtenduren met het daarvoor genuttigde ontbijt croissantje als ondersteuning dienden.  Nee, de man had gewoon wat rugpproblemen, maar de waarheid zeggen, dat is er in de politiek niet bij. Probeert u het de volgende keer ook eens als u misschien toch met dat ene glaasje te veel op aangehouden wordt in een alcoholcontrole. Gewoon uitstappen en tegen de agent zeggen , dat u het Asperientje vloeibaar had ingenomen vanwege rugklachten.

Voor deze man was er nog een soort EU staatshoofd, die door de voortreffelijke Nigel Farage ten aanzien van het voltallige EU parlement werd uitgemaakt voor een natte dweil met het uiterlijk van een bankbediende. We hebben het dan over van Herman van Rompuy en voor hen die niet weten waarover wij het hebben, hier de video van dit historische moment dat Farage overigens wel een bekeuring kostte.

En nu, nu doet een psychiatrische patiënt met ernstige narcistische storingen , die iedere ochtend een uurtje eerder opstaat om zich zelf te bewonderen , ja inderdaad Franske Timmermans een greep na de macht om Jan Kloot Druncker a.s. jaar op te gaan volgen. Frans die in eerste instantie werd gezien als de butler van Juncker, zich langzamerhand uit die situatie wist te bevrijden en toen werd ingezet als de Vergeltungswaffe 1, 2 en 3 van de EU als landen en regeringen die niet wilden toegeven aan de EU dictatuur weer in het gelid moesten worden gedreven en…daar niet in slaagde.

Frans , die gelet zijn onmetelijke talenkennis eens in een interview gegeven aan de Franse krant le Monde n.a.v. de uitslag van het Verdrag van Lissabon wist op te tekenen dat het Nederlandse volk, dat massaal tegen de EU had gestemd, samen met de Fransen, zeer blij waren met de nieuwe situatie en hier volledig achter stonden.

Dat beste Nederlanders was het moment geweest om Frans eerst kaal te scheren, dan op een strontkar te zetteen en hem door het hele land te rijden, waarna er in het Haagse Binnenhof een schandpaal was klaar gezet met manden rotte eieren en tomaten, zodat die tevreden Neerlandse burgers nog even hun blijheid met Frans konden laten blijken. Ofschoon ? Gelet het feit dat u het allen druk heeft, moet werken, geen geld om naar Den Haag te reizen ( een bloemlezing van reacties die wij ontvangen als wij weer eens oproepen om b.v. naar Leeuwarden te komen of met spandoeken het aftreden van Rutte te eisen) had zelfs Frans blij met deze belangstelling na een uurtje wachten en er geen hond kwam, de brui eraan gegeven en was teruggekeerd naar zijn door een meters hoog hek beveiligd huis te reizen  om de volgende ochtend de krant van Slapend Nederland te bellen en hen te vertellen dat Nederlanders van hem houden.

Nu zijn wij geen echte fans van de “wir lieben Deutschland Verein e.V” zoals menige lezer van deze site al eens korzelig opmerkte, maar met 2 Duitse concurrenten, een PvdA die voorlopig nog maar eens op moet zien te krabbelen, dan moet er toch ergens nog iets of iemand hogerop bestaan die Europa behoedt voor het feit dat der Franz  zou gaan winnen.

Wij zetten vast een kaars voor ons raam ! Komt u toevallig langs toeter even,  de cognaç of een een goede Bordeaux staan klaar !


4 Reacties

  1. Ger de Vries zei:

    Behalve een leuke goedbetaalde baan met een nog betere onkostenvergoeding die niet hoeft te worden gecontroleerd op misbruik, heeft dat hele parlement geen enkel nut. Het zou een leuke cabaret voorstelling kunnen zijn, ware het niet dat sommige van die rare figuren in dat fake parlement grote invloed heeft op ons dagelijks leven. Want weest nou eerlijk, stel je voor dat de komkommers weer gebogen mogen zijn, moeten we allemaal een andere boodschappentas aanschaffen. En jawel, daar gaat het EU parlement over, bijna niet te geloven maar helaas realiteit!

  2. deugniet zei:

    Onbegrijpelijk dat er nog vele voorstanders van de EU zijn, dit totaal ondemocratisch geheel.
    Het resultaat van 50 jaar slecht onderwijs is hier dan ook duidelijk zichtbaar, en ziet er voor de toekomst slecht uit. Een niet te controleren elite die over 500 miljoen mensen kan beslissen geeft toch te denken zou je zeggen, maar nee… ze vinden het allemaal prachtig. Zolang er maar een smartphone is, vakantie en een hapje eten vinden ze het wel prima zo. En dat weten ze in Brussel ook, zolang dit er allemaal is kunnen ze doen en laten wat ze willen, omdat we “het toch goed hebben”. Zolang het duurt tenminste…..

Comments are closed.