En weer tracht het rampenkabinet Rutte in samenwerking met de MSM de waarheid te verdoezelen

Het houdt niet op met dat inmiddels vervelende en stampvoetende als hij zijn zin niet krijgt jongetje in den Haag , Mark Rutte. Terwijl de buitenlandse media zowel de schrijvende pers als ook de TV in de omliggende landen breeduit het nieuws brachten dat het kabinet Rutte weer een terugtrekker moest maken inzake de klimaateisen, werd het “nieuws ” in Nederland weer met de nodige voorzichtigheid gebracht, om het imago van het rampenkabinet Rutte niet nog meer te beschadigen, ofschoon dat laatste bijna onmogelijk begint te lijken.

In 2015 spanden milieu activisten, verenigd in Urgenda een proces tegen de Nederlandse staat aan, waarin werd geëist dat tot 2020 de CO2 uitstoot met 20 tot 40 procent zou worden verminderd. De gekkies van de milieuclub met een echte directeur, Marjan Minnnesma, die het gezonde leven op meters afstand is aan te zien, werden in eerste instantie in het gelijk gesteld, ook toen was de invloed van D66 rechters al voelbaar, maar de Staat ging in hoger beroep. Nu 3 jaar later deed de hoogste rechter afgelopen maandag de uitspraak dat te veel CO2 in de lucht een schending van de mensenrechten is en Urgenda gelijk heeft.

Wat de MSM echter niet haalde was een belangrijk feit, namelijk dat naast het oordeel van de rechtbank dat de CO2 uitstoot in de periode 1990 –  2020 moet zijn gereduceerd met 25% er een afspraak in het kabinet was dat deze slechts 17%  hoefde te zijn. Willens en wetens heeft het kabinet het er gewoon op aan laten komen en vastgehouden aan die 17% , maar had door dit percentage bespreekbaar te maken deze kostbare procedure kunnen voorkomen. De zoveelste ernstige nalatigheid en halve waarheid van Rutte c.s.

Los van wat u over deze klimaat fanaten denkt, Minnesma heeft al gewaarschuwd dat als er niets gedaan wordt de zeespiegel wel eens met 3 meter zou kunnen stijgen, is de reden van dit artikel, weer geknoei in het Rutte honk.

En de zee die 3 meter stijgt, het heeft ook zijn positieve kanten, want Den Haag zou dan onderlopen en biedt uw vorst u allen een plekje aan op zijn haciënda in Patagonië en zijn paleisje in Mozambique , zodat hij en zijn Evita elke ochtend toch nog kunnen genieten van blije met vlaggetjes zwaaiende landgenoten, werkzaam tegen een kleine vergoeding in zijn tuinen en op zijn akkers, een gevoel van huis en toch thuis.

En nu even lachen over een stel wereldvreemde gekken, die hun eigen spelletjes spelen :


6 Reacties

 1. Ger de Vries zei:

  9 lange jaren heeft Markie Rutte zijn speeches omfloerst met loze beloftes en met leugens. Maar hij heeft nog nooit excuses aangeboden voor welke leugen dan ook. Elke fatsoenlijke politicus zou zich doodschamen of in ieder geval zich excuseren. Markie heeft maar één waarheid, ten koste van alles, ja letterlijk alles, zorgen dat de von Amsberg clan het naar hun zin hebben, zo niet, dat krijgen ze er wel weer vrachtwagens vergoedingen voor terug. En daar doet het pijn voor elke belastingbetaler, want uitgeknepen worden is geen prettig gevoel! Het vreemde is dat hij door die zelfde belastingbetalers in het zadel blijft zitten. Over scheefgroei gesproken!

 2. nobody zei:

  Als de idiote klimaat-ideologen nu zelf eens het loodje leggen, en wij de overgeblevenen ze uitstoten om nooit weer terug te keren hier in mijn landje, dan hebben we zelf meer lucht. Ik zeg: wat een onzin wordt hier opgevoerd, nog erger, de Hollander gelooft alles, maar NIET de Nederlander.
  Mijn broek zakte me af, terwijl ik geen broek aan had.

  De schending van mijn recht, ook al ben ik een vlinder, is al flink aangetast om in zo’n onveilige gebied te wonen, dat ik de wapens heb klaarliggen.
  En niet om de CO2 aan te vallen, het is een verloren generatie wat op de pluche banken zit daar ergens in een gevangenis wat Den Haag heet.

 3. nobody zei:

  Niets is wat het lijkt, het oog ziet maar de brein moet het wel kunnen bevatten, met andere woorden, hoe ouder hoe gekker.

 4. Rechtvoorzijnraap zei:

  Het interview “Climate Models for the Layman with Dr. Judith Curry” opgenomen door James Corbett van de Corbett Report legt duidelijk uit hoe manipuleerbaar de zogenaamde klimaatmodellen zijn.

  De analyses en interviews van James Corbett zijn “spot on” en vrij van Alex Jones sensatie, geschreeuw etc. Al zijn info is voorzien van bron vermelding voor zelf research.

  https://www.corbettreport.com/

  Een aanrader als alternatief op de MSM

 5. Henri G. zei:

  Minnesma gedraagt zich nu al als de eerste klimaatpaus, die slechts verantwoording schuldig is aan de nieuwe godheid genaamd klimaat, en aan niemand anders. Haar volgelingen hebben van de klimaatgod signalen ontvangen, namelijk de temperatuur loopt op, het weer verandert. En zoals de oude Romeinen conclusies verbonden aan het waarnemen van een vlucht zwanen, en aan de kleur van de organen van een pas geslacht offerdier, zo gedragen ook deze lieden zich. Zij proppen de waarnemingen van het gedrag van hun godheid in een computer en voegen daaraan een uitgebreid stelsel van voorwaarden en veronderstellingen toe, ongetwijfeld beschreven in al die klimaatrapporten – hun bijbels eigenlijk. En kijk! De computer voorspelt allerlei onheil op korte en op de zeer lange termijn, de klimaatgod is vertoornd, en het perfide koolzuurgas, dat giftige CO2 is de schuld! Daar moet ingegrepen worden, om de klimaatgod weer gunstig te stemmen! En zij storten hun donderpreken uit over miljoenen onwetenden, die in veel gevallen deze voor zoete koek slikken, kritiekloos zoals nu ook weer een setje rechters

  Dat het klimaat al door de millenia heen verandert, daarover rept zij niet; en ook niet over het feit dat koolzuurgas noodzakelijk is om het plantaardige en dierlijke leven op aarde in stand te houden. Nee, van nuancering en kritiek houdt dit soort fundamentalisten niet. Dat je met computermodellen kunt “bewijzen” wat je zelf wilt of belangrijk vindt, daarover hoor je ze niet. Maar wél hoog te paard zitten, als een echte paus. Als het niet zo triest was, zou ik heel hard moeten lachen om deze dwaze verkleedpartij.

 6. Jan zei:

  De kop in het zand steken en de echte problemen niet durven aanpakken. Bliksemafleider die Urgenda.

Comments are closed.