Moslims en hun ochtendgymnastiek (video)

Het zal u ongetwijfeld opgevallen zijn als u  vroeg in de ochtend als het nog rustig was even op een terrasje in een willekeurige plaats  van een  ochtend  kopje koffie zat te genieten en u zich afvroeg hoe die met name jonge cultuur “verrijkerraars “er altijd zo soepel en gespierd bij lopen. Wel nu hier de beantwoording van uw vraag, ze doen aan ochtend gymnastiek.

En wie of wat let u om even mee te doen, zo iets ziet Den Haag graag, schept een band en verbroedering en dat is toch wat we met z’n allen met Sigrid Kaag voorop graag willen ? Ab Goubitz ( overleden 1975) zou zich in zijn graf omdraaien als hij dit zag .


8 Reacties

 1. formidabele zei:

  Door deze oefeningen gaan de hersenprocessen, ‘Shaking-head-syndroom´,
  9 achteruit,daarbij een eeltplek ter grote van een rijksdaalder op je voorhoofd?

 2. Fado zei:

  sexuele afwijkingen heten tegenwoordig : alternatieve leefwijze….
  Alternatief bij waarheidsvinding : andere mogelijkheid dan de meest voor de hand liggende, andere oplossing….
  Iedere keer wanneer ik iets over het vluchtelingen probleem lees, moet ik denken aan de conferentie van Evian (1938 ) .Het schaamrood verschijnt. Ook in deze tijd was de mens blind. Ondanks de goede ( ? ) bedoelingen, toen en nu, begrepen regeringen en het merendeel van de bevokling er niets van. Zelfbescherming, egoïsme en bang voor wat er zou kunnen gebeuren was de oorzaak dat er er niets van terecht kwam. Niemand, geen elk land, wilde vluchtelingen opnemen. Nederland sloot de grenzen in 1938.

  Waarom moet ik dan elke keer hier aan terug denken….

 3. Vrumt zei:

  Zal vast en zeker op een zondag geweest zijn, want andere dagen zijn ze gewoon aan het werk, en kom je ze niet tegen.

 4. Jan zei:

  De onlangs overleden en van oorsprong Indische wereldreiziger en schrijver V.S. Naipaul waarschuwt al jarenlang voor de gevaren van de wereldwijd georganiseerde macht Islam onder meer in zijn boek’ Meer dan geloof’ over ervaringen die hij opdeed tijdens zijn reizen door het Midden-Oosten, Afghanistan, Pakistan, Maleisië en Indonesië. En wij sluiten nog steeds onze ogen voor de op waarheid berustende werkelijkheid die hij ons voorhoudt.

 5. nobody zei:

  Jammeren kunnen ze wel, in ons landje.
  Hoe diep willen ze nog zinken…

  Vandaag op zolder een doos met schietschijven en klapperpistooltjes gezocht en gevonden.

  Er lag ook nog een ezeltje prik staart.

 6. Richard zei:

  Afgelopen weekend was ik enkele dagen in Surabaya. Daar had ik het ‘genoegen’ te overnachten bij een familie die 70 meter bij een moskee vandaan woont. Overdag viel het me niet zo op, omdat ik en route was, maar ‘s-ochtends! Om even over vier vindt er een heidens kabaal plaats van een waanzinnig geworden roeptoeraar die ongeveer 45 keer loopt te schreeuwen dat allah akbar is. Gek werd ik ervan. En wat die moslim-gasten hun profeet ook in de schoenen schuiven, over een roeptoeteraar kan hij niets gezegd hebben want electriciteit was gedurende zijn leven nog een utopie. Ik verklaar de islam voor compleet crazy, een uit de hand gelopen massa-psychose.

 7. Roepiedeltoetie zei:

  Je houdt wel beter evenwicht met hoofd op grond, nadeel al het bloed stijgt naar je hoofd!

Comments are closed.