Nu, 25 procent van inwoners heeft geen Nederlandse achtergrond, in 2050heeft merendeel een NIET westerse achtergrond

En voordat de AIVD met haar ingezette pogingen om iedereen die een kritisch woord laat horen over Zwarte Piet, Moslims , het koninghuis of de regering in Den Haag al op afstand vermanend de vinger heft , want de toon van dit artikel zou wel eens rechts extremistisch kunnen zijn , hetgeen in een zo langzamerhand tot een polder DDR verworden landje, de cijfers kloppen echt en zijn van het CBS.

Nederland heeft volgens de laatste CBS telling 17.081.507 inwoners, van wie  13.218.754 een echte Nederlandse achtergrond hebben, om de officiële bewoording te gebruiken.

De overige bewoners , zijnde 2.173.723 hebben een “niet westerse “achtergrond en het betreft 391.088 Marokkanen, 153.469 Antillieanen en Arubanen, 349.978 Surinamers , 400.367 Turken en tenslotte 878.821 personen met een niet westerse achtergrond.

Het CBS gaat echter nog verder.  Bij de samenstelling  van het inwoneraantal gaat men tevens uit van 1.199.972 personen eerste generatie  die geen westerse achtergrond hebben, en  nog eens 973.751 , 2e generatie inwoners met een niet Nederlandse achtergrond. Te denken valt aan b.v. aan de gedurede de jaren ’60 binnengehaalde  Turken en Marokkanen.

Dit bij elkaar brengt ons op 4.347.466 inwoners in Nederland die geen westerse achtergrond bezitten en daarmee komt het percentage niet westerse inwoners in Nederland op 25.45 procent. Zou u daar ook nog de derde generatie niet westerse inwoners bij tellen komt u nog hoger uit, maar het CBS beschouwt deze laatste groep nu als volledig Nederlands.

Dit betekent gelet de geboortecijfers die te verwachten zijn en die bij niet westerse inwoners hoger liggen dan bij de echte Nederlanders  er over 30 jaar, hetgeen als een generatie beschouwd wordt, Nederland in 2050 een  land zal zijn bewoond door voornamelijk inwoners met een niet Nederlandse achtergrond.

Slechts een sneller sluiten van de grenzen en de asielwetten verscherpen kan het land hiervoor behoeden.

 

 

 

 


9 Reacties

 1. nobody zei:

  Zolang de hunebedbouwer nog onder een grote steen ligt (ik ben er al lang vanonder uit gekropen), de steenkolen bewerker in de grotten ergens verderop rustig zijn handen wast in onschuld en de Zuunige Zeeuwen nog steeds garnalen pellen met een verbeten hand, de twee Hollandse provincies’s?? de vette bek afvegen met een gouden servet, en Lenie uit de Takkestraat uit het midden van het land, meegaat en knikt om onze pepernoot Piet te laten verdwijnen voor altijd, (want is slecht voor onze gezondheid), ben ik dankbaar voor het opperste Noorden, en onze Groningers die zich niet laten ‘beven’ door angst of ‘schudden’ en onze Friezen krijgen van mij een Platina Elfstedentocht Kruis want de winters zullen hier snel verdwijnen met zoveel doorgekookte hete bliksems dat er geen ijs meer kan ontstaan hier in de grachten, meren, kanalen, er blijft geen adem meer over want alles wat die zogenaamde niet-nederlanders uitademen uit hun gevulde bekken is zout zuur en bitter,

  is het vechten tegen een bierkaai, doch ik heb een steen in mijn hand.

  En heerlijke oprjochte pepernoten gegeten vandaag. Pff dat was Oud-Nederlands genieten.

 2. Fado zei:

  Europa staat onder een voortdurend bombardement …. een etnisch bombardement. Een genetische aanval op onze westerse cultuur, op onze westerse ,,beschaving,, . Al dat neoliberale gezeik over vluchtelingen en geschiedvervalsing moet eens ophouden. Alle methodes worden gebruikt om deze aanval te rechtvaardigen !
  Maar de meerderheid zwijgt nog steeds, wanneer komt het volk in opstand !
  De Koran is de ,, mein Kampf ,, van profeet -Ali Baba- Mohammed (Churchill)

 3. j. van Velzen zei:

  De Italianen proberen het nu met een acceleratie in de geboorteproductie van het eigen ‘ras’ (“ Hoch das Bein, das Vaterland soll leben!”)
  Misschien moet ook de vlucht van ‘echte Nederlanders’ naar elders (emigratie) worden verboden en gelijkgesteld met ‘landverraad’. Wie weet.
  Zoals bekend zijn er ook al andere methoden toegepast om de eigen populatie op peil te houden ten opzichte van vreemden.

  Maar stel ook eens neutraal de vraag (en laat die eens ter discussie staan): Hoe komt het dat multiculti in tal van sportverenigingen WEL werkt?
  Ook in teamsporten, met wederzijdse acceptatie op basis van gelijkwaardigheid. Waarbij de gemengde samenstelling alles behalve een beletsel is voor een succesvol samen werken en samen, voor elkaar én voor de club, verantwoordelijkheid dragen.

  Moet de westerling eerst van zijn opgeblazen superioriteitsgevoelens worden verlost voordat hij de vooroordelen jegens de niet westerling laat varen en hem tenminste als medemens accepteert?

 4. joepiejee zei:

  Bevreemd me in het geheel niet te bedenken, dat Nederland de wereldbekendheid luilekkerland te zijn?

 5. Axel zei:

  Regeren is vooruitzien.

  Gezien het feit dat Nederland op dit moment al een bevolkingsoverschot kent, is het meer dan verstandig te beginnen om de ‘influx’ aan allerlei volk te stoppen.
  Daarnaast zou, in relatie tot de beschikbare ruimte, een absolute bovengrens van 13 miljoen inwoners het streven moeten zijn. (10 miljoen zou mooier zijn)

  Wil men dit bewerkstelligen dan zullen als eerste de allochtone bevolkingsgroepen met een niet westerse afkomst (legaal/illegaal, 1e en navolgende generatie’s) degenen zijn die hun ‘rootslanden’ dienen op te zoeken.

  De ‘lucht’ die hierdoor ontstaat, op het gebied van bijv. luchtvervuiling, woningmarkt, zorgstelsel, justitie, uitkeringen, toeslagen, subsidie’s, etc. zal een ware verademing zijn.

  And, last but not least, én vrijwel onbetaalbaar, is het om je als Nederlander eindelijk weer eens ‘thuis’ te voelen in eigen land.

  Maar zoals gezegd, regeren is vooruitzien hetgeen dus ‘visie’ op de toekomst vereist.
  Derhalve zijn de “Rutte’s” van deze wereld allesbehalve geschikt!

 6. Loek zei:

  Maar @Axel, de politiek is hier niet schuldig aan maar het klootjes NSB volk dat nog steeds op deze maniak Rutte stemt! En welke toekomstige volksmenner zal het allochtone volksdeel ‘deporteren’ naar land van herkomst??
  Te laat jongen! Emigreren is de beste optie.

Comments are closed.