Soros beschouwt Trump als een gevaar voor de wereld, want Trump doet niet wat Soros wil

Onder de dekmantel  van progressivisme en liberalisme hebben  theorieën van veel  minderheden hun weg naar de publiciteit gevonden. George Soros is voor hen de belangrijkste financier. Na de verkiezing van Trump, die hij ervan beschuldigde zijn project voor een Open Society ( gelijktijdig de naam van zijn overal ter wereld actieve infiltratie organisatie ) te willen vernietigen, beloofde hij Trump te laten vertrekken voor het einde van zijn huidige ambtstermijn.

“Ik beschouw de  regering Trump  als een gevaar voor de wereld. Maar ik beschouw het als een puur tijdelijk fenomeen dat in 2020 of eerder zal verdwijnen,” zei Soros die na zijn optreden op het World Economic Forum in Davos waar hij o.a. trachtte de Europese instellingen in Brussel met zijn gedachtengoed te beïnvloeden, hetgeen er toe heeft geleid dat naar schatting een kleine 300 EU parlementariërs door zijn lobby beïnvloed worden!

Wie droomt van een unipolaire wereld waarin de VS de wereld domineert , probeert actief te voorkomen dat het Verenigd Koninkrijk de EU verlaat door financiële injecties te geven aan een groep invloedrijke Britse politici die middels  een tweede door hen gewenste referendum trachten  de resultaten van het eerste referendum waarin de Britse bevolking voor een Brexit stemde,  te annuleren.

Alle middelen in deze “oorlog “zijn toegestaan , zoals b.v. een financiering van naar schatting  500 miljoen dollar om z.g.migranten te helpen Europa binnen te komen, naast  het financieren  van conflicten georganiseerd door de vele NGO’s in Afrika en Oekraïne.

Voeg daar aan toe  de collectieve hysterie van het Amerikaanse neofeminisme , eveneens  gefinancierd door Soros, waarin door  waanideeën over de werkelijkheid met beschuldigingen van verkrachting als een niet te stoppen wapen worden beschouwd om een kandidaat voor het Hooggerechtshof in diskrediet te brengen die de favoriet van Trump is. Maar aan de andere kant ook deze  president die zich bemoeit met de onafhankelijkheid van de rechterlijke macht….. iets wat niet zou mogen.

Afgezien van Rusland zijn alleen de 4 Visegrad landen met het Hongarije van Victor Orban in Europa voorlopig  opgewassen tegen deze aanvallen.  Maar de druk vanuit Brussel, waar Soros een eigen lobby kantoor heeft en kind aan huis is en zelfs achter gesloten deuren door de EU commissie voorzitter Jean Claude Juncker privé werd ontvangen, zorgt voor serieuze vraagtekens bij de wijze waarop de EU tot besluiten komt, die zoals de gebeurtenissen zeker na 2015  hebben aangetoond nadelig zijn voor de gehele  Europese samenleving.

Maar voorlopig zijn er in feite in Europa geen regeringsleiders te vinden, die afgezien van Orban openlijk durven uit te  komen voor hun anti Soros houding.

Opmerkelijk feit is het interview dat de Hongaarse minister van justitie, Trócsány gaf aan de Ditse krant die Welt, en waarin hij openlijk verklaarde dat de Hongaarse regering wil voorkomen dat Hongarije het lot van vele west Europese landen gaat volgen, waarmee hij doelde op het feit dat de EU tracht ook Hongarije te dwingen sub Sahara en islamtische “vluchtelingen “op te laten nemen. Hij is een voorvechter van solidariteit mits deze niet opgedwongen wordt door o.a. het gedachtengoed van één enkele man, Soros.

 

 

 

 


9 Reacties

 1. Jan zei:

  Ik vind het niet eerlijk hoe de MSM heer Trump en zijn vrouw voortdurend in een kwaad daglicht stellen. Ze gaan zelfs zover door negatief over de kleding van mevrouw Trump te berichten op haar buitenlandse reizen. Hoe wanhopig ben je dan? En wat betreft kopsoros, krijg er inmiddels ook al rugpijn van.

 2. Nena Boot zei:

  Braziliaanse mensen wilt niets met George Soros mee te maken hebben
  Al de socialists ongs maken onze land steeds armer

 3. nobody zei:

  Soros staat al met één been in zijn graf, zelf weet hij dat natuurlijk niet, want, oppermachtig, denkt hij

  Ik lach alleen maar, want die idioten uit de USA die ons leven kapot willen maken, kunnen niet denken, want zijn zo verzwakt door zelf indoctrinatie, egoïsme, dat ze niet kunnen bevroeden dat er een nog grotere oppermachtige volk (niet één maar velen) is die is opgestaan, mijn vuisten zijn gebald want ik laat mij niet als een willoos lam afslachten.

  Geen islamitische idioten meer in mijn land of Europa, want dan gaat er wat gebeuren, waarschijnlijk is dat ook de bedoeling, om een oorlog te creëren, maar ik ben er!

  Eerst de geldmachten en dan de gekken en daarna de …gaan er aan.

  Ik laat mijn land niet afpakken, het is te gek voor woorden, wat willen ze uiteindelijk bereiken? Eén wereldmacht, dat bestaat niet, en komt er nooit. Iedereen in zijn waarde laten is het beste. Megalomanen zijn het die je moet opsluiten in een gekkenhuis.

  Soros moet opgepakt worden, en wel door mij, ik heb de bevoegdheden want ik heb niets te verliezen, die vreselijke imbeciele gek, een Hongaar wonend in Amerika, die zoveel invloed heeft is NOT DONE. En de velen in die idiote superrijke gebieden die alleen maar meer willen maar het geld niet kunnen opmaken … want het leven is eindig. Wat willen ze nu dan met z’n allen? Het enige is, dat wij het echte volk met z’n allen opstaan die niets te maken hebben met zoveel haat en ……. ik kan niet meer zeggen, alleen maar, wat een idiote wereld, ik heb NEE gestemd tegen de EU, Ik heb NEE gezegd tegen Oekraïne, want dat is GEEN Europa, Ik zeg nogmaals NEE tegen de wassen neuzen die met een boterkont in een botte wastobbe liggen.

  JA voor de grenzen dicht rondom Nederland en de Kanonnen weer te voorschijn halen.

  Oh ja, Trump en Orban for Presidenten in Europa.

 4. deugniet zei:

  Het probleem ligt, denk ik, bij onszelf. Zolang er niemand zich durft uit te spreken voor een andere koers, gebeurt er gewoon niks. Mensen zijn eigenlijk allemaal links of iets in die richting. Willen allemaal rechtvaardigheid en een betrouwbare leefomgeving. Om dit te veranderen zul je toch wel het e.e.a. overboord moeten gooien, m.a.w. de beuk erin, en niet zo zuinig ook. Het zal een slagveld worden waar niemand voor zal kiezen, daarom gaan we gewoon met z’n allen naar de verdommenis. Tenzij de supermarkten leeg zijn, misschien dan.

 5. Sjinaos zei:

  @nobody: Leuk, patriottisch geschreven. Maar ‘gebalde vuisten’ in een cocon van niet meer te verhapstukken schulden en verplichtingen: helpt dat?
  Het is ook de handicap van de ‘machtigste man’ van de wereld, die slechts bij de gratie van de ‘deep state’ president mag zijn van de grootste schuldenberg van de wereld.

  Hoe stelt u zich ‘de opstabd van het volk’ concreet voor?
  Wij verlaten bewust ons luxe welvaartsleventje en bestormen eensgezind de barricaden?
  Dan lijkt mij de eenheidsworst van de Nieuwe Wereld Orde toch een heel stuk reëler en veel dichterbij.

 6. Gradus zei:

  @Nobody:
  Leuke reactie en raakt de kern redelijk.
  Alleen: de gebalde vuisten zullen geen nut hebben -niemand zal opstaan!
  In het bijzonder de huidige generaties zal het een worst zijn. Ze beseffen dat elke vorm van verzet (of desnoods voorzichtig protest) volkomen zinloos zal zijn. (Enkele idealisten daargelaten).
  Ik zou zeggen; schik je in het schijnbaar onvermijdelijke en tel de knopen die je (nog-) hebt. Het grote afglijden is begonnen en niet meer te stoppen.
  Óns zullen de kiezen geen zeer meer doen; we kunnen het nog wel uitzingen. Doch de generatie ná ons (onde kinderen, dus) zulen het erg moeilijk gaan krijgen.
  Maar…het is wél de wereld die ze zélf hebben (mede-) gemaakt… (Lekker links en alles moet kunnen immers?)
  De Duitsers hadden er een omschrijving voor: Geniet van de oorlog, want de vrede zal verschrikkelijk zijn…

 7. nobody zei:

  Dank jullie wel voor de reacties @Ron, @Sjinaos, @Gradus.

  Als ‘niemand’ iets doet, dan gebeurt er iets. Ook al is het verbaal.

  Het is een ‘wakker maken’ van de mensen hier in Nederland.

  Hoe heeft een Hitler Europa willen bemachtigen en zovelen de dood ingejaagd, en iedereen bleef heerlijk verder slapen in zijn bedje en de volgende dag weer op met een boterhammetje in z’n knuistje?
  En met koude pootjes in de schoenen naar school huppelen (ik ben trouwens nog redelijk jong), het is een overlevingsdrang wat ik heb, ik laat mijn land niet zonder meer vernietigen, daar hebben mijn ouders, grootouders enz. voor gevochten en nu wordt het in één keer teniet gedaan door de geldmachines?
  Beste mensen, ik schik me nergens in en niets is ‘onvermijdelijk’, zoals Gradus zei, Ik zeg, iedereen is een willoos slachtoffer geworden van de media en internet enzovoorts, ik doe er niet aan mee en zie in mijn omgeving dat ze dolende zijn, maar die ontwijk ik met gepaste afstand want er is meer dan je willoos laat leiden door iets wat NIET bestaat. Er is geen regering, dat zijn wij, de mensen die hier werken en het land leefbaar blijven maken,

  moet ik nog meer zeggen, …

  Ik heb leven gegeven aan prachtige Nederlandse kinderen en die ga ik beschermen en laat ik niet over aan een achterlijk cultuur wat hier binnengehaald wordt om ….
  bedenk zelf maar.

  Tot de EU is ingevoerd heb ik mij hier altijd vrij redelijk veilig gevoeld, maar het is weg, mijn nekharen staan continue overeind. Wat een vieze rotzooi maken ze van de wereld, en vooral Europa moet en moet en moet kapot gemaakt worden.
  En waarom?

  Blijf van mijn Volk af (gericht aan de nwo)
  dan blijf ik van de geldwolven af. Want zij brengen mij angst maar vooral iets anders komt bovendrijven en dat ga ik niet zeggen. Maar ik ben er

  Nou, zo is het in mijn beleving. Want ik vind het diep treurig wat hier in ons land gebeurd.

Comments are closed.