Angela Merkel : ” Ich hab noch einen Koffer in Berlin ” ( video)

“Ich hab noch einen Koffer in Berlin, deswegen muss ich nächstens wieder hin” , dat oude lied bekend geworden door de zwoele stem van Hildegard Knef zal Merkel door het hoofd geschoten zijn toen beek dat het Duitse regeringstoestel ,  de Konrad Adenauer , een oudje overgenomen van de Lufthansa, ineens geen communicatiemogelijkheden meer had met de Air Traffic Control (ATC) .

Code 7600 werd via de transponder uitgezonden en konden Merkel en Konrad terug in die Heimat, waar op de luchthaven van Keulen een voorzorgslanding gemaakt werd.

En nadat Merkel nog haar dank had uitgesproken bij de bemanning, de beste gezagvoerder van het team dat de regeringstoestellen vliegt, was aan boord en kon Mutti gewoon met een lijndienst via Madrid naar de G20 in Buenos Aires, waar de soep koud werd, de champagne warm en  dus maar zonder Merkel was begonnen.

De Konrad Adenauer had reeds eerder technische problemen gehad en nu begrijpt u waarom Maxima met erbij Willem op stond dat er in plaats van een gelijk leverbare Boeing 737 executive uitvoering een nieuwe moest komen, die ruim 20 miljoen extra gaat kosten, maar dat kan als je zelf niet de rekening hoeft te betalen.

Ja en toen kwam eerst de Rheinische Post en daarna ook de andere Duitse MSM zoals “die Welt ” met de mededeling dat het wel eens om een sabotage actie zou kunnen gaan, hetgeen later weer door de Luftwaffe die het toestel in beheer heeft, later werd ontkend werd ontkend en Merkel , uiteindelijk is zij DDR “ingenieur” ook ontkende en het had over een ernstige technische storing. Maar nog niet kort daarvoor werd er in de media al gesproken over een “Terrorakt” , maar mocht dit zo zijn is het natuurlijk zaak dat weer zo snel mogelijk uit de MSM verwijderd te krijgen, en heeft de Luftwaffe het nu over een defecte verdeeldoos.  Of daarmee de kanselier zelf bedoeld wordt, die sinds 2015 kwistig steun verdeelt aan  inmiddels tot ruim 1 miljoen  cultuur- vernietigers  , konden wij niet voor u achterhalen.

(screenshot voorpagina Rheinische Post )

Net als in ons land is het voor de overheid een nachtmerrie indien het zorgvuldig in stand gehouden imago van goede staat-en regeringsleiders verstoord wordt en het mogelijk anderen na een sabotage poging of erger op soortgelijke gedachten zou kunnen brengen.

Maar Merkel heeft een aantal zaken in Buenos Aires gemist die op de eerste dag zijn besproken. Het ging om de Kashoggi affaire en de crisis in Oekraïne.

De echtgenoot van Merkel, Joachim Sauer, die met zijn vrouw mee zou vliegen is inmiddels teruggekeerd naar Berlijn, want vanwege het feit dat er met een zeer beperkte delegatie vanuit Madrid wordt verder gevlogen, was er geen plaats voor Sauer, die haast wel opgelucht moet zijn eens even tot rust te komen. Daarbij komt dat hij , ook weer volgens de Duitse MSM te veel van het speciaal opgezette partnerprogramma voor de meereizende aanhang van de regeringsleiders zou missen. Of wij tijdens dat partnerprogramma ook Willem Alexander echtgenoot van de machtigste vrouw van Nederland hadden gezien ?  En wat betreft Rutte en Sigrid Kaag, ach nee Rutte houdt het discreet en laat geen partner meevliegen, het zou alleen maar tot speculaties kunnen leiden.

“Reacties die je van Duitsers niet zo snel verwacht, maar inmiddels ook de groeiende boosheid van de burgers toont , zagen wij in de MSM en tonen wij u enkele :

“de regeringstoestellen zijn in net zo’n slechte staat als de rest van de Duitse strijdkrachten

” had het begin van de G20 niet verschoven kunnen worden in afwachting van de komst van de machtigste vrouw ter wereld

” Wie der Herr, so’s Gescherr, wie der Boss so die Tross

En voor de technisch geïnteresseerden hier een korte video waarin o.a. het code verhaal wordt uitgelegd. Wilt u gelijk terzake komen dan doorscrollen naar 6 minuut 30. En tenslotte de vraag die bij velen zal zijn opgekomen, is het mogelijk vanaf de grond een communicatiesysteem in een vliegtuig te ontregelen ? Glad ijs, maar ja dat kan . En kijkend naar de agenda van de G20 zouden er wellicht partijen kunnen zijn die een vertraagde aankomst van Merkel begroeten.


5 Reacties

 1. check zei:

  Helaas teruggekeerd en nog wel met een volle tanks kerosine , hetgeen de landing extra zwaar maakte, las ik. Wat een pech voor de wereld dat ze niet ergens waar de Atlantic het diepst is ist verswunden en ze net zoals veel van de moffen Uboten haar graf heeft gevonden. Jammer dat haar teckel Rutte er niet bij was , maar die is immers bezig in Columbia nog meer lasten op onze schouders te stapelen. Hoe toevallig dat Shell, waarvan de nep Oranjes grootaandeelhouders zijn , geen stuiver belasting betaald., Geheime deal en dan moet iedereen zijn MAUL HALTEN. Wat een schooiers zijn het toch allemaal , een pot nat en pure oplichters bij elkaar. Moet u of ik eens een 100 euries schuld bij de belasting gestapo hebben, nou maak je borst maar nat. Voor je het weet is je hele hebben en houden onder je kont verkocht. Het is allemaal zo opzichtig , maar zie niemand waagt het om die Rutte en zijn oplichters per direct op straat te zetten en te vervolgen. Ze gaan nu met zijn allen feestvieren daar in Buenos Aires en keihard lachen om de enorme domheid van het volk. Zie die arrogante kop van dat pampa paard al voor me, behangen en gekleed van geroofde belasting centen. Doet me denken aan de feesten en bijeenkomst van dat enge mannetje met dat snorretje , die met toestemming en onder aanvoering van hetzelfde tuig, gewoon zijn gang kon gaan. Daar in BA wordt de ondergang van Europa getekend en reken maar dat de poorten wijd open gaan. Hoezo de UN ? Die bestaat toch voor ruim 80 % uit zwarte pauperlanden , die nooit een cent betalen en alleen maar vangen ???????? Vind je het gek dat die alle rijkdom en een opgebouwd Europa graag gratis en voor niets in handen krijgen . U wordt dus bedankt en is weer eens wat anders witte slaven van zwarte uitvreters. Maar dat zijn we al meer dan 100 jaar. Nog steeds niet wakker ? Doe de luiken dan eindelijk eens open !!!!!!!!!!

 2. amy grace zei:

  Vliegtuigen + auto’s ed.zijn Door de duivelse corrupte machten ( Cabal / Elite) op afstand te bedienen.
  Zo is menig ” vliegtuig ongeluk” gecreëerd met mensen, aanwezig in deze voertuigen, die uit de school gingen klappen of een gevaar zouden zijn om niet de NWO te realiseren!!!
  Zo is de Clinton moordenlijst aanzienlijk verhoogd zonder dat de mensen het doorhadden.
  Inmiddels is het aantal mensen die wakker worden aanzienlijk aan het stijgen en zijn zich bewust van deze moordmachine.
  De uitdrukking die men hanteert in Amerika = ” arkansized”
  December wordt een zeer zeer interessante maand.
  De onthullingen staan op springen! Totale wereldwijde corruptie wordt onthuld.
  Er volgen massale arrestaties in Amerika.
  Met op 5 december de Clinton Foundation met ster!!
  Ik hou U op de hoogte!!
  En dan volgt de aankondiging van GESARA.

 3. Fado zei:

  Er word al gesproken van een sabotage actie, ook van een hack mogelijkheid. Oh, wat zou het voor Brussel fijn zijn dat mijn vriend Puttin er achter zat. Via de Russische ambassade, die ik regelmatig een hart onder de riem steek, heb ik binnenkort een afspraak met Vladimir gemaakt. In mijn favoriete café ziepoessienetnie in Moscow.
  Nee, het gaat verdomd goed in Duitsland. De ooit zo goed gekwalificeerde kwaliteisprodukten zijn inmiddels bijna vergelijkbaar met Chinese koopwaar.
  Op technisch gebied, chemische- én financiële produkten zijn ze beslist geen voorbeeld meer. De Deutsche Bank is inmiddels veranderd in een wasmachine van geld. Voor de zoveelste keer razzia’s bij deze ( nog ) icoon van Duitsland. De aandelen blijven maar kelderen. So what.
  Duitsland, de ( diesel ) motor van Europa heeft echt een totale revisie nodig. Nee, dit gedonder is géén verrijking van hun nationale soevereiniteit, eigenlijk vergelijkbaar met ,,onze” jongens in Brussel.
  De techneuten hebben linkerhanden, bij economische zaken kunnen ze niet meer rekenen, de Brusselse Denktank is inmiddels bezet door Mohammed en consorten. En het volk, u en mij vergelijken ze maar met een kruiwagen. Alle overheden, allemaal, gebruiken list, bedrog en zelfs oorlogen om een doel te bereiken, welk doel eigenlijk ? Het door ons ingebrachte geld, verdiend met hard werken ? wordt veelal gebruikt als stortbeton…. De wereldwijde schulden lopen inmiddels in de biljoenen….Zij zijn de enige erfgenaam van deze verwoestende politiek.

 4. Johan Bosman (werktuigkundige) zei:

  Als oud-vlieger heb ik de video’s van Captain Joe verslonden. Vooral zijn aflevering over chemtrails van hem is een aanrader voor alle dwazen die nog steeds geloven dat verkeersvliegtuigen stiekem gevaarlijke stoffen lozen.

  Omstreeks 2009 moesten al onze kisten van een transponder worden voorzien en we baalden daar behoorlijk van. Voor elke kist was dat 2000 Euro weggegooid geld “voor uw veiligheid” en dan moesten die dingen inclusief antenne ook nog gemonteerd worden. Omdat een zweefvliegtuig behoorlijk steil start werd toen besloten de transponder pas “boven” aan te zetten om verwarring met een geleid projectiel te voorkomen. Maar toen het vliegseizoen begon moesten die transponders ineens helemaal uit want de verkeersleiding van Schiphol werd er gek van. Hoe het verder afgelopen is weet ik niet, ik ben toen gestopt met vliegen omdat er nooit een relaxte vlucht bij was daar je continu heel erg goed moest opletten waar de andere vliegtuigen zaten en ook omdat ik in de eerste plaats werktuigkundige ben en het onderhoud aan de kisten interessanter vond dan het vliegen zelf. De luchtvaart is voor een werktuigkundige de hemel en bij de NNZC heb ik een keer een leuk prijsje gewonnen vanwege een lastige maar mooi en goed uitgevoerde reparatie aan de uitgelubberde besturing van een oude leskist, Het was de PH-1418, een oud Duits ontwerp maar nog steeds het beste lesvliegtuig ooit.

  De auteur gebruikt hierboven het woord “voorzorglanding” (dat is geen noodlanding) en dit doet mij vermoeden dat de auteur ook iets met de luchtvaart te maken heeft of heeft gehad. Klopt dat?

 5. nobody zei:

  Vielleicht heeft ze zelf een ‘nep’ sabotage deal gesloten met de gezagvoerder, omdat ze het agendapunt over de Kashoggi affaire en toch een beetje bang is voor de crisis in Oekraïne niet aandurfde om daar bij te zitten?
  Ach, Merkeltje wordt ook een dagje ouder.
  Of heeft Prutte haar een plaatsje in ons peperdure betaalde regeringsvliegtuig geweigerd, wel te verwachten van die megalomaan.
  Ik had even een stille wens maar die mag ik niet uitspreken.

Comments are closed.