D66 voorstanders van verplichte sterilisatie

Ja lezers u zult er toch aan moeten geloven want D66 wil dat het inwonersaantal van Nederland niet boven de 16 tot maximaal 17 miljoen zal stijgen en daartoe is er volgens de partij maar een mogelijkheid verplichte sterilisatie. En denk niet , dat dit een broodje aap verhaal is, want een eerwaardige Nederlands dagblad, de Leidse Courant publiceerde dit bericht eerder.

Hoe D66 aan dit voorstel komt blijft nog even duister. Het zou kunnen zijn dat het bestuur van de partij is geschrokken van de voortplantings- drift van hun voormalige fractievoorzitter en testervoetzoeker Alexander Pechtold, bij wie wij hopen in januari een beschuitje met muisjes te gaan eten, maar het natuurlijk ook zijn dat de partij via deze aangekondigde maatregel tracht op een politiek slinkse wijze hun afkeur te laten blijken over het ondertekenen van het Marrakesh migratiepacht.

In ieder geval is er een partij die reeds in een vroegtijdig stadium heeft gezien dat het onnodig nieuwe Nederlandertjes op de wereld zetten de pogingen van de zijde van nieuwkomers om dat te evenaren dreigt te saboteren.

2.1 Kind gemiddeld voor een echte Nederlandse vrouw, dat zou immers de spuigaten uitlopen, want dat zou betekenen dat alle pogingen van de nieuwkomers met een gemiddelde van 3 of meer in gevaar dreigen te komen en dat wil D66 zien te voorkomen.

Waarvan acte dank zij een historisch scherp oog van een van onze lezers.

 


6 Reacties

 1. Fado zei:

  Ik schrijf hier iets op wat, echt waar, afgelopen week op de Nederlandse radio te horen was…. het ging om geboortebeperking in Afrika !

  Wanneer wij 1 één euro investeren in geboortebeperking dan levert ons dat 43 euro op. Serieus, afgelopen week. s’Ochtends.
  Ik heb me suf gedacht. Dat is me even snel geldverdienen. Het zal wel wat gecompliceerder zijn, zo van 1 kind is 43 euro waard.
  Dat is in Nederland wel anders. Na ,,registratie” van een geboreling is de (fiscale) waarde ervan 600.000 euro. De rekensom leert ons dat Nederland bv met 17 miljoen inwoners, een aardig credit heeft bij de IMF .

 2. Tonnie van der Heijden zei:

  Stop de gelukzoekers eerst maar eens dat scheelt al veel geld want daar draait het allemaal om.
  Dus “verbeter de wereld en begin met jezelf” Dit zal Alexander wel aanspreken, dus Alex……. steriliseren Maarten geef de vrouwen niet de schuld van je seksuele escapades.

 3. Vrumt zei:

  Hier ben ik voorstander van.

  Gelijk bij het aanvragen van een verblijfsvergunning even onder de boerka sleutelen.

 4. andre zei:

  En zo zie je maar weer dat er dingen zijn zoals krantenknipsels uit een vaag verleden die er niet om liegen en nog steeds zuiver zijn. Zelfs een Rutte kan dit niet door elkaar en bij elkaar liegen. Het psychopaat circus is uitgelogen en we gaan nu de volgende fase in van herkenning, daarna eerherstel en meteen maar eventjes afrekenen lijkt me geen slecht plan.

  He Rutte, lees je even mee uit Argentinie? Waar is toch die 61 ton gesloten goud gebleven door de nazi’s? Dit was van de gele hesjes! Nu is het zo dat JIJ als VVD lulletje ons nog 1000 eurotjes beloofd hebt, weet je nog? Het dekt bij lange na nog niet je schade aan ons maar laten we het netjes houden en het maar op een begin houden.

  China omschrijft je als ongehuwd zonder kinderen en als je dat in vrij nederlands vertaalt is dat JIJ met je cavia rondloopt. Wanneer ga JIJ eens normaal doen man of moet IK ook mn gele hesje maar eens aan gaan doen?

  Het is tijd!

Comments are closed.