De leugens en Gestapo methodes van Nieuwscheckers (video)

Het zat er aan te komen. Alternatieve media, zeker indien van rechtse signatuur, hetgeen door links gelijk en gemakshalve maar als EXTREEM rechts wordt betiteld, moeten in feite van het internet verdwijnen. D66 minister Ollongren maakte al toespelingen in die richting en dient er een soort internetpolitie te komen die gelijk kan optreden indien er “onraad” wordt bespeurd op dat soort sites of de sociale media.

Dat hierbij nacht und nebel activiteiten worden gehanteerd, het woord en wederwoord principe wordt vertrapt,  ondanks het feit dat dit soort zelfbenoemde bewakers van een nette dus linkse samenleving dat wel op hun sociale uitingen publiceren, ach dat kan er dan ook nog wel bij.

Het begon hier met een artikel dat wij plaatsten over het feit dat gelukszoekers ( maar zelfs dat woord is fout en moet asielzoekers of migranten heten ) via een samenwerking tussen Mastercard,  UNHRC  en Human Ventures , een partnership met George Soros, een prepaid Mastercard ontvangen waarmee zij voor hen noodzakelijke attributen kunnen kopen en betalen, nodig voor hun reis vanuit de Balkan naar Noord Europa. O.a. het gezaghebbende nieuwsbureau Reuters maakte hier melding van.

Dat hadden wij volgens de onder het voorwendsel van correcte journalistiek lerende aan de Leidse Universiteit gevestigde Nieuwscheckers niet mogen doen, met als resultaat dat wij opeens via onze reactie pagina nota bene in de Spambox  ( een slimme uitvinding, die fake van echt nieuws kan onderscheiden 🙂 dit bericht ontvingen.

En zo zijn wij opeens een onbetrouwbare complotsite geworden, samen met wat Nederlandse soortgenoten. Eigenlijk wel iets om trots op te zijn, want om van ruim 8.000 kilometer afstand opeens door deze “speurneuzen ” te zijn staande gehouden, dat geeft een goed gevoel, zeker als je weet dat het artikel is geschreven door een “redacteur ”  Fiorella Opromolla die ruim 5 jaar teamleider was in een Albert Heijn filiaal, dus weet waar de kroepoek en de karnemelk staat, maar  dankzij een behaald masterdiploma journalistiek en nieuwe media nu echt in de grote wereld mag meedraaien. 

Maar Floortje jokt en dat is niet netjes zeker niet als je middels Nieuwscheckers hoog opgeeft over journalistieke integriteit .

Floor schrijft namelijk dit

Floor zou betrokkenen, dus o.a. Geennieuws  benaderen etc. een leugen , want Floor pastte niet woord en wederwoord toe, maar zette ons gelijk in de hoek waar links Nederland ons graag ziet. Niet netjes Floor !

Maar nu nog even inhoudelijk waar het allemaal om gaat. Er wordt een artikel geplaatst, dat wordt in ons geval onderbouwd door o.a. een bericht uit Reuters. Maar Reuters is niet de enige want ook andere nieuwssites schrijven uitvoerig over het prepaid card verhaal, waarbij er zelfs een artikel was van een  in Servië gestrande Syriër die dank zij de Mastercard kans zag zijn reis naar Nederland te vervolgen en Mastercard daarvoor zeer erkentelijk is.

Maar de enige bron die Floortje aanhaalt om haar gelijk te bewijzen,  is een e mail van UNHRC NEDERLAND dat hen over dit soort zaken niets bekend is. Nee, een stelling uit verdachte hoek, want

a) weet UNHRC NL wel wat er in de Balkan gebeurt en

b) Soros en in 2e instantie Mastercard dienen gespaard te worden, het zou de meer attente Nederlandse lezers wel eens een geheel verkeerd idee kunnen geven wat die goede oom Sjors met de wereld en dus ook Nederland voorheeft.

Lezers, het is natuurlijk te gek voor woorden, dat een paar zich zelf in het leven geroepen pseudo speurders hier ongestraft hun gang kunnen gaan, dit allemaal betaald door de Nederlandse belastingbetalers, terwijl om eens een voorbeeld te noemen wij op hun site niets tegenkwamen over de dagelijkse halve waarheden van de NOS, iets dat echte journalist Arnold Karskens gisteren via een zwartboek in de 2e Kamer bekend maakte en bekritiseert.

Wij zullen u niet verder vermoeien met de overigens ook wat vraagtekens oproepende c.v. ’s van de 2 bedenkers van dit moois Alexander Pleijter en zijn collega Peter Burger , die met ronkende taal u uitnodigen voer te leveren voor hun hobby’s, een check zou nog wel eens wat vraagtekens kunnen oproepen.

Dan hier de video van Arnold Karskens :

 


7 Reacties

 1. Axel zei:

  Ach d66…..pfff
  Dit NSB partijtje doet gewoon wat hun ideologie hen ingeeft.
  —————-
  Overigens,….iemand zich wel eens afgevraagd waar de ‘nsb-aanhang’ + nageslacht, na WOII gebleven is??

  Tip; deze zijn NIET in rook op gegaan…………

 2. Fado zei:

  De waarheid is verraad in het rijk der leugens….

  Wie onder ons herinnert zich de jaren 70/80 nog. Een turbulente tijd, politiek gezien, flowerpower, baas in eigen buik én, ja dat hoorde er gewoon bij, de Vrije Opvoeding. Correctie gedrag was niet nodig, het kind zou uit eigener beweging alles leren. Nou, dat hebben wij geweten.
  Deze jonge kinderen zijn inmiddels volwassen mensen geworden, althans dat mag ik toch hopen. Maar hebben deze, inmiddels vader of moeder, volwassenen een structurele bijdrage geleverd aan de maatschappij ? Vermoedelijk niets. En wat hebben hun kinderen geleerd tijdens hun opvoeding, vermoedelijk niet zo veel.
  Ok, deze kinderen ( nu tussen de 40/50 jaar mét brainwash ) hebben gestudeerd , of niet. Ze kunnen in de regering zitten, of journalist geworden, of rechterlijke macht, of ambtenaar en zelfs bij milieu organisaties.
  Is het een onterrechte stelling om te zeggen dat deze bevolkingsgroep nooit heeft begrepen dat je echt voor je brood werken moet en het hebben van een auto niet vanzelfsprekend is….
  Maar ja, hoe kan dat nou, nog nooit zoveel burn-outs geweest. Het zal wel komen door ergernis,

 3. Jan zei:

  Gratis reclame voor http://www.geennieuws.com. Kan de redactie toch niets op tegen hebben? Grondwettelijk gewaarborgde ‘vrijheid van meningsuiting’ in Nederland. Zo’n baantje als Floor heeft bij de Universiteit van Leiden zou ik ook wel willen. Met een kopje koffie erbij en vanuit vooringenomenheid websites checken. Zou zeggen tegen Floor steek je handen eens uit je mouwen en ga eens op een boerderij werken. Dan ben je pas echt productief.

 4. Joep zei:

  DIT ZIJN in potentie zeer gevoelige zaken (het geven van creditcards aan
  vluchtelingen) want dat bewijst 100% dat de onzichtbare elite wel
  degelijk achter het invoeren van zoveel mogelijk vluchtelingen naar
  europa zit en dat het koudehove scenario wel degelijk wordt uitgevoerd.

  De elite en de usefull ediots weten dat dit in potentie een oproer zou
  kunnen betekenen (niet in NL maar bijv wel in Duitsland ed) dus zijn ze
  als de vliegen erbij om dit als fake nieuws te laten aanmerken door hun
  usefull idiots.

  IK denk dat die “factcheckers” niet eens in de gaten hebben wat er
  achter zit, zij zijn waarschijnlijk van mening dat het echt fake nieuws
  is en dat de alternatieve media echt gevaarlijk is, en de elite maakt
  maar wat graag gebruik van (extreem linkse) usefull idiots dat zie je
  bijv. ook op grote schaal in de VS.

  Nu denk ik niet dat Trump legitiem is (hij werkt ook gewoon voor de
  elite) maar de elite is gebaat bij zoveel mogelijk tegenstellingen
  tussen zoveel mogelijk groepen, om chaos te kunnen creeëren, want dan
  kunnen ze weer de “helpende hand” komen bieden als alles uit de hand
  loopt, wat dan weer meer macht voor de overheid en meer centralisatie
  tot gevolg heeft.

  Want de oplossingen van de elite zijn altijd voor hun positief en voor
  de gewone man negatief.

  De hegeliaanse dialectiek gaat altijd door constant.

 5. Kathleen zei:

  Ik heb een naar de LinkedIn accounts van de dit soort betweters zitten kijken ( ben zelf lid ) , maar dan zit de broek je spontaan op de enkels. Dat Albert Heijn meisje Fiorella ( u schrijft Floortje) Opromolla. Nog nooit iets van enige betekenis in haar leven gedaan behalve feest vieren en zoals ik op Facebook zag met haar vriendje naar Thaliand waarbij zij zich zorgen maakt over de vervoerder.
  Dan Alexander Pleijter , al jaren aan de gang om iets voor te stellen in de wereld van de journalistiek, maar helaas net als veel van zijn generatiegenoten volledig geflopt.
  Tenslotte de profiteur van dit spelletje sites pesten onder een pseudo wetenschappelijke vlag , Peter Burger. Dr. nog wel ofschoon elke vorm van zijn scriptie die je toch van dit soort wijsneuzen mag verwachten ontbreekt. Kortom als daar ons belastinggeld naar toe gaan, en dat doen het, wordt het hoog tijd , in dat Leidse hol de ramen eens tegen elkaar open te zetten om de stank te verdrijven.

 6. Jan zei:

  Floor, besef toch dat het geld om jouw studie te betalen en je eten er is dankzij de boeren en hardwerkende en belastingbetalende landgenoten. Die hebben geen tijd om websites te checken. Zeg dat ook maar tegen je docenten.

 7. Ger de Vries zei:

  Voortbrengsels uit de hippie cultuur, hun offsprings dus, zijn door onderzoekers in de 90er jaren veelvuldig geïnterviewd en onderzocht over wat ze van hun opvoeding op de flowerpowermanier vonden. De resultaten waren schokkend te noemen. Het zijn niet bepaald vrijdenkers geworden, iets dat van tevoren wel werd verwacht. Nee, integendeel zelfs, ze zijn nogal conservatief en vonden hun opvoeding ‘maar niks!’.
  Eigenlijk kregen ze door hun opvoeding een scheef beeld van hoe de maatschappij zou moeten zijn, en die is dan volgens hen nogal zwart wit gekleurd.
  Met het voorgaande in beeld kunnen we rustig stellen dat deze Florella een exponent is van zo’n flowerpower gemeenschap. Nogal conservatief en achter elke deur een lijk vermoedend. Precies waar lieden als jonkvrouw Ollongren behoefte aan heeft om Nederland te behoeden voor fake nieuws. Informatie inwinnen bij UNHCR Nederland is een verkeerde manier, want die paar mensen die daar ‘het geweten van Nederland’ vertegenwoordigen zullen nooit van hun leven zichzelf in de problemen brengen. Go with the flow zullen ze daar denken, en daar hoort ook het tegenspreken of ontkennen van de prepaid card affaire bij. En dat komt de huidige rommelaars, ook wel ministers genoemd, uitstekend van pas. Het ontkennen in de persberichten via de factchecks heeft dat ook geen enkele aandacht gehad op onze maatschappelijke opvatting.

Comments are closed.