George Soros financiert reizen van gelukszoekers via prepaid kaarten van Mastercard

Antwoorden  op vragen over hoeveel illegale migranten het economisch redden tijdens hun lange reizen van huis naar en door Europa zijn gepubliceerd  door de Sloveense site Nova24. Volgens deze site, verdeelt de UNHCR via haar Europse tak de  EU UNCCR, in samenwerking met Mastercard, vrijelijk pepaid  betaalkaarten aan migranten die zonder geld zitten.

De kaarten zijn voorzien van zowel het EU-logo als het UNHCR-logo. Er zijn geen identiteitsdocumenten nodig om de kaarten te krijgen of te gebruiken – in plaats van de naam van de kaarthouder is “UNHCR” en een nummer op de kaart gedrukt.

De gegevens zijn afkomstig van Nova24 via  een bron binnen de Kroatische politie. Veel migranten  met dergelijke kaarten in hun bezit  melden zich in Kroatië en het naburige Bosnië en Herzegovina, waar ze zich voorbereiden op hun verdere reis door Europa naar het land dat ze als eindbestemming zien, vaak Duitsland,  Zweden enNederland.

Volgens politiebronnen zijn deze migranten goed uitgerust met nieuw aangeschafte, kwalitatief hoogwaardige laarzen en wandelkleding, smartphones en zelfs wapens. Tijdens de tussenstop in de Oost-Europese landen pinnen ze via de UNCH prepaid card contant geld via de geldautomaten af om de benodigde zaken voor hun reis op peil te houden.

Volgens de politiebron hebben niet alle migranten deze kaarten. Degenen die geen kaart hebben zijn slechter uitgerust voor de reis.

Mastercard kondigde in 2016 aan dat het een vooruitbetaalde prepaidkaart heeft uitgegeven omdat het, zoals het stelde, “vluchtelingen mobiliteit, flexibiliteit en waardigheid toekent”. In een persbericht van vorig jaar kondigde Mastercard ook een samenwerking aan met George Soros, genaamd “Humanity Ventures“, met als doel “de economische en sociale ontwikkeling van kwetsbare groepen in de wereld, vooral vluchtelingen en migranten, te katalyseren en te versnellen”.

In het persbericht staat verder: “George Soros kondigde aan dat hij tot 500 miljoen dollar heeft gereserveerd voor privé-investeringen die de capaciteit zullen vergroten om de uitdagingen van migranten, waaronder vluchtelingen, en hun gastgemeenschappen over de hele wereld het hoofd te bieden. Humanity Ventures maakt deel uit van het initiatief “.

Mastercard verklaart ook dat “het leveren van innovatieve betalings-, gegevens- en identiteitsoplossingen voor kansarmen in de wereld instrumenten zijn  die het leven van vluchtelingen en migranten verbeteren door betere economische en sociale banden met de lokale bevolking te koppelen”. Het lijkt wel of we Maxima haar gebedsmolen horen.

TV-editor Ninoslav Vucetic deelde onlangs een foto van een Mastercard kaart met EU- en UNHCR-logo’s op Twitter. De tweet was gericht aan de autoriteiten in Montenegro.

Overigens groeit steeds meer het vermoeden dat ook de vluchtelingekaravaan van 6.000 mensen die gestart zijn in Honduras richting VS is gefinancierd.

Het is wel zeer toevallig en opmerkelijk dat opeens binnen een week 6.000 “onderdrukte” mensen in Honduras hun spullen bijeen pakken en aan een wandeling via Mexico naar de VS beginnen, waarbij hele stukken van het traject worden afgelegd op vrachtauto’s.  Overigens ontvluchten al sinds 2008 mensen uit Honduras het land op zoek naar een betere toekomst. Er kan namelijk niet ontkend worden dat het leven in Honduras niet aangenaam is. Een werkeloosheidspercentage van 60%, geen schoolopleiding van 25% van de jonge inwoners, een stijgende corrupte bij de overheid, kortom een chaos.

Wat de zaak nog opvallender maakt is het feit dat deze karavaan net voor de Mid Term verkiezingen in de VS richting grens komt. De democraten konden bij voorbaat er vanuit gaan dat Trump zou reageren en maatregelen zou aankondigen die dan door de Democraten en inmiddels oud president Obama worden gebruikt om op de kwade intenties van Trump te wijzen. Overigens is ook het feit dat Obama (lees Soros) zich zo fel afzet tegen Trump een unicum in de VS.

Maar hier wat blije gelukszoekers, kaart, pinnen en vooruit !


10 Reacties

 1. joepiedepoepie zei:

  gelukkig maar dat het Coudenhove-Kalergi plan niet bestaat en niet wordt uitgevoerd volgens historicus han.

  Anders zou je er bijna in gaan geloven

 2. Gerrit zei:

  Ook is het dezelfde VN die achter het migratie pact zit. De autochtone bevolking van Europa is verraden, doel hier van; het uitroeien van het blanke ras. Het coudenhove-kalergi plan tot in het kleinste detail. Meer informatie over de doelstelling hierover in de brief van Albert Pike aan Mazzini.
  http://www.vrijewereld.org/2013/03/17/albert-pikes-brief-aan-mazzini/
  En uiteindelijk is de cirkel weer rond, een NWO. En dan zijn er eigenlijk maar drie opties, 1 je onderwerp je en je bekeerd je op termijn tot de islam. 2 je komt in verzet en gaat strijdend ten onder. 3 je bekeerd je tot De Heer Jezus en zijn heilige vader. Misschien mis ik nog een optie maar ik zie hem niet.
  Hoe je het ook wend of keert het plan zit letterlijk duivels geniaal in elkaar.
  De islam zal voor (Bijbelse term) een uur autoriteit krijgen. openbaring 17;12
  En de tien hoornen, die gij gezien hebt, zijn tien koningen, die het koninkrijk nog niet hebben ontvangen, maar als koningen macht ontvangen op een ure met het beest.
  En zo zullen de grote wereld ‘religies’ gebruikt worden om elkaar over en weer te vernietigen. Alleen begrijpen de meeste aanhangers van de islam niet dat hun daarna ook vernietigt zullen worden. Want de richtlijnen op de
  georgia guidstones laat daar geen misverstanden over bestaan, de uiteindelijke doelstelling is om de wereldpopulatie onder de 500.000.000
  miljoen te houden, dus dat betekent dat plus minus 6,5 miljard moeten verdwijnen. Maar volgens de Bijbel gaat dat niet lukken, maar de helft wel, en dan grijp GOD in.
  http://www.franklinterhorst.nl/Het%20mysterie%20van%20de%20Georgia%20Guidestones.htm

 3. Lydia Smans zei:

  Na wat opzoekwerk , wordt het duidelijk dat de UN de” International organization for migration” heeft opgericht (IOM) , waarbij alle EU landen , Zwitserland en Noorwegen zijn aangesloten .
  Het IOM programma (gefinancierd door de Belgische overheid sinds 1984 ) ,promoot en ondersteunt internationale migratie ….met belastingsgeld

  De EU financiert ” destination Europ – we chat app ” pre departure oriëntation to Chinese migrant (info inmiddels gesensureerd door dezelfde EU ) …wat is de EU van plan ?

 4. Gerrit zei:

  @Lydia Smans; Voor wie zich een klein beetje inleest is het overduidelijk wat de eu en de vn van plan zijn, alleen hoe diep het konijnenhol is, dat is voor de meeste mensen zo onvoorstelbaar en beangstigend dat ze hier geen raad mee weten. Het is ook niet vreemd, wij zij opgegroeid met met het idee dat de overheid, politici, media, koningshuis, medici etc het beste met ons voor hebben, maar niets is minder waar. Kijk naar het fenomeen van Chemtrails, het verband met 5G en CERN, maar de meeste mensen willen zich hier niet in verdiepen, te vermoeiend. Voor diegene die het wel wil weten hier een paar linken met een goede onderbouwing.
  https://www.youtube.com/watch?v=ikkBAWIxqsg
  https://www.youtube.com/watch?v=LyVK0Vp0rNo

 5. Fado zei:

  Bestaan er eigenlijk nog wel keuze mogelijkheden vraag ik me af. Dat gelul over Coudenhove en Callergie lost niets op. Het zijn iedere keer weer de bekende herhalingen. Het hoe en waarom deze migratie op gang is gekomen is belangrijk om te weten of te onderzoeken.
  Ooit allemaal begonnen, de eerste missionaris die deze mensen de bijbel leerde terwijl wij, Europeanen, successievelijk hun grond afnamen en wel wereldwijd ! Zeg het maar eerlijk, wij hebben hen én de grond waarop ze woonden op een schandaleuze manier uitgebuit. Moord en doodslag wereldwijd …. tot op de dag van vandaag !
  Actie geeft reactie. Met de intrede van moderne media ziet men wereldwijd schotel antennes. Waar elektriciteit is de televisie. Daar waar de mens te lui is om te werken of er totale onbegrip bestaat over de manier van leven, zien deze volkeren op de televisie hoe het hier allemaal geregeld is. Geen idee hebbende dat daar de laatste 159 jaar noeste arbeid is verricht door de autochtone bevolking. Vandaag de dag worden de prijzen van alle goederen goedkoper, uit hebberigheid van de bevolking. Bedrijven schermen met kortingen die vervolgens weer overtroffen worden door nog hogere kortingen. Tja, waar worden dan die produkten gemaakt ? U raad het al, daar waar men nog werkt voor 1 euro per dag…. niets geleerd, de uitbuiting gaat nog steeds door.
  Maar…. actie brengt reactie. Wij willen dat wat de blanken ook hebben ! Dus gaan met die banaan. En nu zitten wij met die hele kolerezooi, een erfenis uit ons verleden. Die Coudenhove had misschien wel een vooruitziende blik, wie zal het zeggen.
  Wanneer men niets uit het verleden heeft geleerd, is de toekomst dubieus, zo niet verloren. De tijd zal het moeten leren. Ikzelf ben vreselijk bang dat een halt toe roepen aan deze import van gelukzoekers geen afdoende middel is. Het is een infectieuze, deels mondiale besmetting waar nog geen medicijn tegen opgewassen is.
  Op termijn zal een bevolkings tweedeling onvoorstelbaar geweld uitlokken om ons gedachtegoed te verdedigen. Een voorbode voor het ineen storten van Europa misschien ?

 6. joepiedepoepie zei:

  @gerrit.

  Helemaal waar, hoe dieper we in het konijnehol duiken hoe ongelooflijker (maar waar) en hoe onheilspellender het wordt. Voor de meeste mensen (ook mensen die wel wakker zijn) is het bijna niet te doen om zich helemaal te verdiepen in wat er nu echt gaande is. Hoe verder je je erin verdiept hoe zwarter en verschrikkelijker het wordt en dan ga je op een gegeven moment denken…ho stop.. ik wil niet meer weten want wat heb ik er aan om me totaal ongelukkig te voelen, ik kan er toch niets aan doen.

  Veel mensen weten wel dat er iets niet goed zit maar ze kunnen het niet duiden, ze kiezen ervoor om de kop in het zand te steken en er niks over te weten te komen omdat ze hun plezier (of wat er voor doorgaat) in het leven zo min mogelijk willen laten vergallen. Ik kan deze gemoedstoestand wel begrijpen, toch kan het nuttig zijn om je enigszins (je kan zelf ervoor kiezen hoe diep je wil gaan) te informeren wat er gaande is en wat men met ons voor heeft, omdat the old adage “een gewaarschuwd man telt voor twee) ook hier wel opgeld doet en het jezelf tot op zekere hoogte informeren misschien wel tot op een bepaalde hoogte voor sommigen nut kan hebben.

 7. Gerrit zei:

  @joepiedepoepie, Die ‘mensen’ die al meer dan tweeduizend jaar in het geheim deze wereld bezitten en vanuit de achtergrond werkelijk alles sturen met al hun zichtbare en onzichtbare instituten en organisaties streven van generatie op generatie het zelfde doel na, zonder dat ze dit uit het oog verliezen (!)
  En dat is de de NWO, waar hij, de toekomstige wereldleider (antichrist) zal gaan regeren. Dit feit, dat hun zo hardnekkig en met zo een volharding hier aan werken heeft mij nieuwsgierig gemaakt naar wat daarover in De Bijbel staat.
  Dus begon ik onbevangen vijftien jaar geleden De Bijbel te bestuderen, want ik vind dat als wanneer je iets verwerp moet je wel weten wat het is dat je verwerpt, anders vind ik het dom. Ik was een atheist in hard en nieren, crimineel en verrot tot op het bot, een hoeren loper en goed op weg om een alcohollist te worden. En gaande weg heeft het mij nooit meer losgelaten. ik ben voor mij zelf tot de overtuiging gekomen dat De Bijbel werkelijk het woord van GOD is, door mensen geschreven, maar door GOD geinspireerd.
  Alle profetieën in De Bijbel zijn uit gekomen, sommige honderden jaren van te voren voorspelt, dat kan niemand in scene zetten, niemand! Dus ik ben voor 100% overtuigd dat de profetieën ook uitkomen zoals in het boek openbaringen beschreven. Nu vijftien jaar later drink ik niet meer, heb afstand gedaan van sex, heb de oneerlijke winst niet meer lief en leef onder de armoede grens. En het is oke! Alles wat nodig is om zaad van Abraham te worden en mede erfgenaam van de belofte is berouw. Jezus en GOD in je leven vragen met oprechte spijt en de geboden onderhouden. Want of mensen het geloven of niet, uiteindelijk kies je voor GOD en Jezus of voor satan. Een andere optie is er niet. En het zal sneller gaan dan iedereen verwacht. Volgens Jezus eigen woorden en aanwijzigen kunnen wij de komende twee jaar wereldwijde chaos (oorlog) verwachten. Dat is de reden achter de massa emigratie, mensen tegen elkaar opzetten. Een flinke financieele crisis zou het startschot kunnen zijn. @redactie sorry voor het lange antwoord.

 8. formidabele zei:

  En daarna strijkt ie nog de bonus, de bedrijven die hij hiermee facilliteerd, ook op?
  Daarom zien ze liever zijn rug dan zijn voorkant, voorbeeld Hongarije?
  Trump liet ook al weten van zijn diensten liever geen gebruik te maken

Comments are closed.