Verenigde Naties geven sleutel voor vluchtelingenpoort naar Europa aan Erdogan

De VN-vluchtelingenorganisatie (UNHCR)  heeft het beheer van de registratieprocedures voor de vluchtelingen in Turkije overgedragen aan de migratieautoriteit van het land. Het Turkse Directoraat-generaal Migratiemanagement zal nu zelf toezicht houden op de registratie van vluchtelingen en hun status bepalen. Elke buitenlander die internationale bescherming zoekt in Turkije zal zich nu moeten wenden tot de lokale kantoren van de Turkse migratieautoriteit.Dit lazen wij  in de Turkse  pro Erdogan  krant “Daily Sabah “. Op zich zelf zou het geen echt schokkend nieuws zijn, ware het niet dat in 2016 Erdogan de EU dreigde de vluchtelingentoestroom naar de EU te openen . Hij zei toen in een rede o.a.

“Jullie (de EU) schrokken toen er 50.000 vluchtelingen aan de grens bij Kapikule stonden. En julie vroegen je af wat er zou gebeuren als Turkije de poort zou openen. Hier sta ik, kijk naar mij, want als jullie doorgaan mij te provoceren gaat de poot open en dat moeten jullie je goed realiseren “

Wij citeren Daily Sabah :De verhuizing komt nadat het Directoraat-Generaal zijn capaciteit in de vier jaar na zijn oprichting heeft vergroot, te midden van een toename van het aantal vluchtelingen uit het door oorlog verscheurde Syrië. De Hoge Commissaris van de Verenigde Naties voor vluchtelingen (UNHCR) zal blijven samenwerken met Turkije en overleg blijven aanbieden bij de behandeling van vluchtelingenkwesties en de hervestiging van vluchtelingen in Turkije en de landen van de Europese Unie.

Turkije herbergt het grootste aantal vluchtelingen – meer dan 3 miljoen – uit het naburige Syrië. Turkije is zowel een doorreis- als eindbestemming voor migranten, met name uit Syrië, Afghanistan, Pakistan, Iran, Irak, Congo, Bangladesh, Somalië en de Palestijnse gebieden. Het is ook het doel voor illegale immigranten die werk zoeken. Het zijn meestal Moldavische, Oekraïense, Roemeense en Georgiërs zonder papieren.  Turkije biedt heeft meer dan 8.100 centra voor migranten in afwachting van repatriëring en de regering is van plan dit aantal te vergroten naar 15.000 .

Wij hoeven geen beroep te doen op uw fantasie  om te bedenken hoe Erdogan mede dank zij de VN , de EU kan chanteren en het verklaart ook waarom de EU telkens weer geld naar Turkije stuurt om de Turkse dictator  in een goede bui te houden.

Naast het wat in de EU in de wandelgangen “het verdrag van Marrakesh” wordt genoemd, een verwarrende naam, waar wij gisteren reeds over schreven is dit een 2e manier om de EU te veranderen in een toekomstig slagveld, want de kans voor een burgeroorlog stijgt .

In 2006 uitte de inmiddels door de westerse coalitie tot val gebrachte en vermoorde Libische leider Ghadaffi zijn zorgen over de ontwikkelingen op het gebied van volksverhuizingen en zei o.a dat de islam de EU zou veroveren zonder een schot te lossen.  12 jaar na dato zult u niet kunnen ontkennen dat er een kern van waarheid in zijn betoog zat. Nu al vormen  de Turken de grootste moslim gemeenschappen in Duitsland ( 2.5 miljoen) en Nederland  (0.5 miljoen) en zij begint steeds meer een  stempel te drukken op een aantal (politieke ) ontwikkelingen in beide landen.

Door het opheffen van de EU binnengrenzen zijn landen niet meer in staat te bepalen wie zij wel of niet toelaten en met een falend uitzettingsbeleid voortkomend uit een slappe met name door links geïnspireerde houding loopt een land zoals Nederland al lange tijd  vol.  De elkaar opvolgende zgn. liberale kabinetten in Nederland hebben hieraan meegewerkt door weg te kijken, in de laatste jaren verwijzend naar de EU buitengrenzen, terwijl die net als de binnengrenzen niet langer bestaan.

Oprukkend Links wil in samenspraak met de kerken, ook links, een groots gebaar van humaniteit maken, de VN wakkert dat aan, maar de migratiegolven die Europa sinds na de 2e wereldoorlog bereikt hebben, tonen aan dat er nergens in Europa een consensus is over een gelijkmatige verdeling van de nieuwkomers, waarbij landen als Hongarije, Polen, Tsjechië, Slowakije, Oostenrijk en nu ook Italië het enige deden wat goed is voor hun eigen bevolking, namelijk de deur op slot houden.

Een het verhaal dat Den Haag tracht u te doen slikken migratie goed tegen een vergrijzende arbeidsmarkt ? Sprookjes en grove leugens van de politiek. Met een steeds sneller groeiende  automatisering, on line faciliteiten, worden taken overgenomen door de virtuele wereld en is er  geen behoefte aan massa’s ongeschoolde analfabeten en niet de landstaal sprekende nieuwkomers , zeker niet als deze ook nog eens aanhangers van een anti christelijk  westerse samenleving zijn.

In Nederland heerst de mening dat het allemaal wel mee zal vallen en de problemen vanzelf overwaaien.

U vergist zich !

 

 

 

 


7 Reacties

 1. sjuad zei:

  Greet Again.

  De link met Greet is wel aanwezig.
  Greet gooit zijn troeven op tafel met kritiek op Mohammed.

  Waar hij dat beter kan doen op Jibriel, (Gabriell) de influisteraar van deze profeet.

  Een engel met twee boodschappen, waarvan een moordadige.
  Die engel heeft weinig met mensen op, mits je zijn moordadige onderdanigheid volgt.

  En i.d.d. de democratie moet worden aangepast, tolpoortjes dus.

 2. Fado zei:

  Wij, de rasechte Europeanen, vragen ons langzamerhand af of wij allemaal op drijfzand verkeren. Onze toekomst dromen raken in verval. Er bestaat geen brug meer tussen rechts en links. Het evenwicht dreigt verloren te gaan. Maar ongetwijfeld moeten we, of we nu willen of niet, verder. Is het te laat om met de gedachte te leven : adieu democratie ? Zal het dan zo zijn dat na twee generaties achter de tranen van verdriet de glimlach van de herinnering schuilt….
  De geest van de Europeaan moet zich opnieuw gaan ontwikkelen. Een tweede renaissance, een wedergeboorte van een normaal denkend mens. Leonardo da Vinci.

  Vasectomie, dat is de oplossing. Plus 50 jaar in quarantaine.

 3. check zei:

  Juist gezien redactie !!!! Binnen 10 jaar is te totale automatisering en vooral robotisering een FEIT . Mercedes en Hyundai en al een aantal andere fabrikanten zijn al zover. zie o.a. https://www.autozine.nl/hyundai/nieuws/hyundai-moderniseert-fabriek-in-turkije. Om maar te zwijgen van andere productie sectoren. Dus hoezo meer mensen nodig en dat niet alleen , mensen die absoluut niets kunnen en nog erger NIETS WILLEN. Dan nog eens het feit dat er nu al 3 /4 werkende mensen nodig zijn de anderen met pensioen te kunnen laten gaan. Dat zou dus betekenen dat je kwadratisch elke generatie meer mensen nodig hebt en je dus binnen 50 jaar met een bevolking van minimaal 50 miljoen opgescheept zit. Deze waanzin en pure zelfmoord wordt gewoon door de criminele politiek verzwegen. Juist een kleine hoog geschoolde bevolking en zeer hoog opgeleide professionelen zijn de toekomst. Wat moet je met alle handophouders , terwijl je nb je eigen bevolking amper met pensioen kan laten gaan en de verzorging geven die ze nodig hebben. Maar deze visie hebben de malloten wat heet pure nitwitten en oplichters in de politiek niet. Gauw zakkenvullen en wegwezen en het land in chaos achterlaten. Zou me niks verbazen dat het geboefte met de andere criminele nep familie oranje naar Argentinie afreizen als het straks totaal fout gaat, Je kan geen moslim vertrouwen en al zeker niet als je niet bekend met met hun streken m.n. dat ze ongelovigen als minderwaardig beschouwen waar je van alles mee doet wat je wilt. Chanteren , kaalplukken, misbruiken, folteren, vermoorden bewijzen zat tenminste als je niet debiel,m doof en blind bent. Na 40 jaar ervaring ken ik alle streken , trics en trucs . De enige taal die ze verstaan is oog om oog tand om tand en constant elke dag een enorm pak slaag geven./ Vinden ze heerlijk bovendien. Ze zijn dol op dictators , die ze met harde hand aanpakt en dat zijn ze al meer dan twee duizend jaar gewend. Haal die weg en je ziet het resultaat in het midden oosten. Maar dat ziet de politiek juist EXPRESSE NIET , want dat brengt niet voor hun op., daar kunnen ze hun zakken niet mee vullen.De enige manier om van ze af te komen, stuur ze allemaal terug ,en dan gauw prikkeldraad er om heen totaal isoleren. Dat is onze enige redding en voor diegene die dat niet wilt zien, niet huilie huilie doen als ze je kleindochter, dochter , je vrouw en jij als laatste pakken en misbruiken en dan gewoon je strot doorsnijden. Ik riep het al 50 jaar geleden en was een racist . Kijk eens naar de toestand in jullie shitwhole land , niet meer te leven nietwaar ? Dus gewoon doorgaan met slapen en vooral kankeren zonder eens van je luie stoel at te komen. Ik heb in het verleden mijn strijd voor jullie ( achteraf voor jan met de korte naam) gestreden dus jullie achterbakse lafaards zoeken het nu zelf maar uit

 4. friese canadees zei:

  Helemaal met je eens check: veel kankeren en inderdaad niets doen, dat is het thema daar
  Pappen nathouden en steeds meer buigen totdat de konten omhoog liggen, en de jidzia betaald wordt… of de kop eraf
  Het is werkelijk niet te begrijpen, die passiviteit
  .
  zo zal het wel gaan denk ik

  De grenzen(??) van normaal en waanzin zijn allang weg gevaagd in het holle land en daar plukken ze zolangzamerhand de wrange vruchten van.
  Situatie Terugdraaien of hoop daarop: forget it.

  (Voordat U nu naar trudope, ons opperhoofdclown zo’n 5000km hier vandaan, gaat refereren, beste lezer. die gast komt hier alleen maar ONaangekondigd en erg zelden.
  En een beetje slimme lezer begrijpt dat dit met zijn veiligheid te maken heeft)
  Nee in nedrigland blijft men rutte volgen als schapen naar de slachtbank
  U weet toch dat politici en luiers geregeld vervangen moeten worden en wel voor een en dezelfde reden.

  See Here the days of future past:de dagen van het gebroken geweertje

  And check, zoals we hier altijd zeggen tegen oude stompen: Thanks for your service sir!

 5. check zei:

  @ Canadees,

  You are most welcome !

  Lees hier een artikel van zwakzinnigen, idioten en gewoon pure gangsters die Europa nog verder willen gaan afbreken m.n. zonnecellen in de Afrikaanse woestijn gaan plaatsen. Ze vergeten erbij te zetten dat je dan een leger van een paar miljoen man daar moet stationeren om deze zonneparken te beveiligen om van het onderhoud maar te zwijgen. Zie je het voor je ? Maar zal wel anders uitpakken m.n. nadat ze geplaatst zijn de moslim staten gewoon de boel gaan saboteren en/of chanteren. Als je stroom van jullie biljoenen investering willen hebben dan eerst ff aftikken of nog erger ze worden gewoon geconfisqueerd. Heus hang elke politicus aan de hoogste boom op de goedkoopste en veiligste manier om deze wereld van de ondergang te behoeden !

Comments are closed.