Voormalig minister Jeroen Dijsselbloem faalt, maar komt zoals in de politiek gebruikelijk er mee weg (video)

Leest u zich eerst even in via een inmiddels al weer naar onderen geschoven artikel dat o.a. in de Gelderlander verscheen. U ziet het gaan om de miljarden fraude die Europse banken in de afgelopen jaren gepleegd hebben met afdrachten van dividend belastingen en het terug vorderen ervan.

Ondanks dat een klokkenluider de FIOD hierop had gewezen, deze de informatie doorspeelde aan Dijsselbloem deed deze meneer niets, hetgeen in het verloederde Nederland niemand meer zal verbazen.

Om u de volle omvang van dit schandaal uit te leggen kijk hier na de volgende video waarin een overgelopen insider de ins-en outs van deze fraude uitlegt.

 


7 Reacties

 1. Fado zei:

  Was mij bekend, de persoon in kwestie is onherkenbaar gemaakt, zowel zijn uiterlijk alsmede zijn stem. Na het zien van dergelijke opnames slaap ik uitermate slecht !
  Er zijn altijd verliezers, Jeroen Spijbelbloem, (Het ware monster ) is nooit volwassen geworden. Hij, Jerommeke, was en is dé verliezer.

  Voor de geïnteresseerden onder u : Yanis Varoufakis, ( nee geen yoghurt )
  ontmaskert de echte agenda van de Eurogroep.
  Op DeWereldMorgen.be 18 oktober 2018 om 17:13

 2. Roepiedeltoetie zei:

  Hij heeft er in ieder geval het lesje mee geleerd nooit meer in de politiek terug te keren!a
  ATHANS DAT HAD IE OOIT GEZEGD. ..

 3. Johan Bosman (werktuigkundige) zei:

  Ook de Nederlandse belastingbetalers zijn al vele jaren lang het slachtoffer van deze CumEx fraude aangezien ook een aantal Nederlandse banken (AMRO, ABN, RABO) bij deze fraude betrokken zijn. Een rooftocht op de Nederlandse bevolking van vele miljarden bedacht door een bende misdadigers en uitgevoerd door de Nederlandse regering.

  Erger kan het niet.

 4. Blue Kid zei:

  Waarom wordt hiermee niets gedaan? waarom wordt dit niet in de 2 Kamer aangekaart?
  Of is dit water naar de zee dragen!

 5. dave zei:

  Dit word niet aangekaart omdat diegenen die dit willens en wetens faciliteren ook diegenen zijn die de macht hebben om het toe te dekken of het onderzoek ernaar te frustreren. Bovendien profiteren zij hier indirect ook van. De democratie is een farce en de politiek is het theater dat word opgevoerd om de burger de illusie van invloed te geven, en die heb je niet en heb je nooit gehad!

 6. Johan Bosman (werktuigkundige) zei:

  Uiteraard komen degenen die de gevangenissen bedacht hebben daar zelf nooit in. Politici zijn immers ambtenaren en staan derhalve buiten de wet: Pikmeerarrest. Daarom kunnen politici maar ook rechters en politiemensen sinds 1996 ongestraft hun bevoegdheden gebruiken, niet gebruiken of naar believen misbruiken. Dit misbruiken van bevoegdheden is in juridische zin een vorm van georganiseerde misdaad en zou dus onder de aandacht van minister Grapperhaus moeten vallen. Die echter van zijn bevoegdheid gebruik maakt om het bestaan van deze zorgvuldig verzwegen criminaliteitsvorm bête te ontkennen. Als politici uitademen liegen ze. Ze zijn daartoe bevoegd.

  Als een politieagent iemand met de wapenstok de schedel inslaat dan is hij daartoe bevoegd en in de juridische nasleep van zo’n gore moord is de rechter bevoegd om de nabestaanden recht in de ogen te kijken en vast te stellen dat het dodelijk verongelukte slachtoffer een veel te dun schedeltje had. Natuurlijk mag de politie niet af en toe iemand vermoorden om de angst er bij de bevolking stevig in te houden. Maar zo af en toe een waarschuwingsschot tussen de ogen of in de nek of wurgen met een nek-klem is voor zo’n nuttig doel toegestaan.

  Ons land heeft ongeveer één miljoen ambtenaren. Als het wat schuift staan de meeste Nederlanders er voor in de rij om hun evennaasten te behandelen op een manier waarop ze zelf liever niet behandeld willen worden. Daar ben je tenslotte Nederlander voor.

 7. Sjinaos zei:

  Frauduleuze internationale groothandel in belastinggeld. Sinds 2008 geaccelereerd tot een weergaloos kartel van onderwereld en bovenwereld.
  Soms – zoals hier – een topje van de ijsberg. Soms een paar kleine vissen (‘handelaren’) als ‘daders’. Maar verantwoordelijk is niemand, laat staan aansprakelijk, ook niet bij de ‘staatsbank’, niet de toezichthouders en ook niet de minister. Ze maken immers allemaal deel uit van die ene, echte ‘familie’.

Comments are closed.