Wie zit er achter het VN Migratiepact, het ontbrekende puzzelstukje: DUITSLAND!

Ongetwijfeld zullen er wel weer ergens in Nederland bij overijverige zich zelf in het leven hebben geroepen Fake News speurders alarmbellen gaan rinkelen, als zij deze titel lezen, want volgens de politiek correcte mening die Nederland steeds meer in een klemgreep houdt , moeten afwijkende meningen zo snel mogelijk verwijderd in het kamp van xenofobie en extremisme geplaatst worden.

Het idee voor het VN migratiepact werd in reeds in 2003 voor het eerst geopperd zoals te lezen in VN document dat de basis vormt voor het op 10 en 11 december te tekenen verdrag in het Marokkaanse Marakkesh.  Gedurende de daarop volgende jaren werd er veel gepraat, hetgeen uiteindelijk in 20o7 leidde tot de oprichting van Global Forum on Migration and Development (GFMD) in de vorm van een zgn. NGO .

Als u echter naar de site van dat Forum gaat dan kunt u o.a. lezen dat het Forum op 28 tot 30 juni 2017 een bespreking hield in Berlijn en om preciezer te zijn in het gebouw van het Duitse Miniserie van Buitenlandse Zaken. Reeds eerder werd bekend dat het GFMD was opgericht in een samenwerking tussen de regeringen van Marokko en Duitsland.

Tijdens de voornoemde vergadering waren top personen van de Duitse economie aanwezig , zoals de voorzitter van de Duitse Internationale Kamer van Koophandel Constantin Bräunig, Kea Decker van de Agentuur für Arbeit, Meike Geiken het hoofd HR bij Siemens , Solveigh Hieronimus, partner bij Mc. Kinsey en de op migratierecht gespecialiseerde advocate Bettina Offer.

Hieruit mag met enige voorzichtigheid toch wel de conclusie getrokken worden dat het bij de doelstellingen van deze door de VN geruggesteunde NGO gaat om het creeëren van een mogelijkheid arbeidskrachten uit derde wereld landen via het zo fel bekristiseerde en nog te tekenen Migratiepact naar Europa te halen, iets dat geheel in overeenstemming is met eerdere door o.a. bondskanselier Merkel geplaatste opmerkingen, braagf in een wat andere bewoording herhaalde woorden van Rutte c.s. , u weet wel “arbeidsmigratie, vergrijzing van de maatschappij enz.

E.e.a.is ook geheel in overeenstemming met datgene wat de inmiddels overleden VN Hoge Commissaris voor Vluchtelingenzaken Peter Sutherland probeerde te introduceren.

In feite kun je de hele migratiepolitiek kort samenvatten in 2 regels, of je besteed werk uit in goedkope lonen landen, hetgeen bij de Gutmenschen op protest stoot vanwege de in hun ogen slechte lokale arbeidsomstandigheden of… en dat is de oplossing van de GFMD, je haalt goedkope arbeidskrachten naar Europa, waarna ze om niet te “discrimineren” uiteindelijk het zelfde zullen moeten verdienen als de autochtone werkkracht. De discussie over goedkope chauffeurs uit Oostblok landen is hier een treffend voorbeeld van.

Om met name in Duitsland te zorgen voor deze slechts voor korte tijd goedkope arbeidskrachten is de regering Merkel een groot voorstander van het tekenen van het verdrag , daarin braaf gevolgd door Rutte en in dit geval Marc Harbers.

Niet voor niets stond er op de GFMD site te lezen dat , The 11th GFDM summit will be a climax of teh 2 year Moroccan – German GFMD co- Chairmanship that spans from 1.1.2017 until 31.12.2018.

De gehele gang van zaken in deze NGO wordt geleid door een door Merkel zelf aangewezen jurist , Götz Schmidt-Bremme en durven wij te stellen dat CDU/SPD coalitie regering in Berlijn in feite aan de touwtjes trekt!!!

Het verdrag eenmaal getekend en de grote migratie en de afbraak van Europa kan beginnen.


7 Reacties

 1. nobody zei:

  Hoera — we gaan de koffers pakken.
  Maar dat is niet de bedoeling !!!
  Wij, de slemielen moeten blijven en hard werken tot dat je er bij neer valt !!!
  Kus de grond zoals de debiele binnenkomers.
  Zelfs in nl krijgen binnengehaalde potentiële moordenaars uit de oostbloklanden hier na één dag werk (arbeid?) (Ja ja) een WW-uitkering (Telegraaf).
  Voor altijd. Daarna een pensioen om ons nog verder kapot te maken.

  Maar er is een maar,
  hoe lang gaat dit duren want
  Markje/Merkeltje, het dubbeltje gaat vallen:
  kop of munt

  Doch zo werkt het niet meer: het is nu of nooit

  Als NL tekent voor een verdrag dan zijn wij ……
  Ik laat mijn gezin en de bevolking hier niet afslachten, niemand die mij kent.

 2. Fado zei:

  Wat een uitstekend idee…. goedkope krachten betekent meer verdienen. Kassa. Maar dat begrip goedkoop ligt ons Nederlanders en de rest van de Europese consumenten wel. Over de rug van wie is niet belangrijk maar goedkope krachten is een uitstekende oplossing. De autochtone werknemer gaat te veel kosten, dus óf meer werken óf zzp-er worden. De banen staan op de tocht, maar wie denkt daar nog aan. Goedkoop personeel = meer verdienen voor het bedrijfsleven. Gatverdarrie wat een mentaliteit. Uw kinderen ontslagen, geeft niet. Want er zijn goedkopere krachten. Hoera ! Kijk een om u heen welke produkten uit China komen. Nagenoeg ! allemaal plastic rotzooi. Ja, goedkoop én nog zeer lage lonen. Nog. Straks komt Afrika, met enorme Europese financiële hulp komt daar de concurrentie vandaan die voor het bedrijfslevenmet goedkoop spul gaat leveren. Lage lonen is het motto. Straks zijn wij aan de beurt. ( in het land der blinden is eenoog koning…. )

  Dat over een jaar of 10 de industrie voor 50 % of meer gedaan gaat worden door robots en in Europa honderdduizenden banen gaat kosten schijnt nog niet doorgedrongen te zijn. Jaha…. dat levert ook banen op.
  Ja, ik word belazerd en wij worden bedonderd

 3. Lamberto zei:

  Droom lekker verder.
  Kijk eens naar de tv serie “HUNTER” op NPO, waar mensen proberen de opsporingsdiensten te vlug af te zijn.
  Als u dan ook nog even de inhoud van deze link gaat bekijken, dan kan het niet anders dan dat ook u voor de rest van uw leven klaar wakker bent en weet waar Abraham de Mostert haalt.

  https://www.youtube.com/watch?v=xx1AUupLn2w

 4. Jan zei:

  Hoe kan Merkel’s Duitsland ook anders besluiten na ‘Wir schaffen das’. Er staat de Duitse bevolking nog wat te wachten. En als het regent in Duitsland wordt Nederland nat.

 5. Corné zei:

  En als het regent in Duitsland wordt Nederland nat. We zijn al nat want het ontslagrecht is versoepeld dus niemand heeft meer een vaste baan in VerNEEderigNSBland omdat de beslagbescherming wordt uitgehold dus je zo op straat gekieperd kunt worden en men het gros der goedgelovige sukkels de worst der “vaste” baan WAB Koolmees voorhoudt. Dit in combinatie met de toestroom van “vluchtelingen” c.q. goedkoop te misbruiken “arbeidskrachten” vanuit Afrika en elders gaat de “hardwerkende Nederlander” de teil in doen belanden en dat is bewuste policy.

 6. Renske zei:

  Ik las vandaag in de leeszaal elsevier week 46 van 26 november over dat Marrakeshpact Ik werd misselijk. Voel me nog steeds niet oké. Ik ken de natuur van afrikanen, omdat ik er in mn eentje doorheen gereisd heb. Jongeren daar gebruiken veel drugs en er zit ontzettend veel agressie onder de huid, wat je alleen ziet als je observeert en in je eentje door zoń land hebt getrokken, zonder veraf in een luxe hotel te zitten. Miljoenen hordes jonge mannen uit Afrika naar Europa. En dan denken dat het een vredige samenleving gaat worden? Hemel waar zijn de gekozenen mee bezig. De domheid in Den Haag is verbijsterend en tergend.

 7. Sjinaos zei:

  Migranten hierheen halen als ‘goedkope arbeidskrachten’ om ze vervolgens voor onbepaalde tijd,
  zonder tewerkstelling, op te bergen in de Bijstand (of Hartz IV)?

  Dergelijke (bonafide) ‘ingevoerde’ arbeidskrachten zijn in het westen lang niet zo goedkoop als in de ontwikkelingslanden of de opkomende economieën.

  Ze zijn in ieder geval in geen enkel opzicht te vergelijken met geronselde gastarbeiders uit Oost-Europa.

  Ergo: er stromen nauwelijks potentiële ‘werkers’ in voor de arbeidsmarkt, maar wel CONSUMENTEN die de binnenlandse vraag, vooral van exportgerichte landen met een te stevige plus op de handelsbalans (zoals
  Duitsland en Nederland), moeten versterken, om een dreigende terugval in de exportproductie op te vangen.

  Bovendien zal het mogelijk de bedoeling zijn om op die manier iets te doen aan de chronische economische onbalans tussen Noord- en Zuid-Europa.

Comments are closed.