10 Franse generaals sturen open brief aan Macron

10 Franse generaals, admiralen en andere hooggeplaatste officieren van de Franse strijdkrachten hebben een open brief aan de Franse president Macron gepubliceerd waarin deze wordt gevraagd het VN migratiepact van Marrakech niet te laten tekenen.

Weliswaar inmiddels oud nieuws, maar om u te tonen hoe in andere landen mensen zich niet door de politiek laten ringeloren.

De Franse generaal Antione Martinez die de initiatiefnemer van de brief is die u hier kunt lezen dringt er bij Macron op aan het verdrag niet te laten tekenen, daar hij en zijn collega’s vrezen dat hiermee de deur naar Frankrijk voor gelukszoekers die ook in eigen land geen toekomst hebben , wagenwijd wordt geopend en uiteindelijk de Franse strijdkrachten zullen moeten worden ingezet om de orde in het land te herstellen.

Martinez beschuldigt de president van landverraad en minachting voor de mening van de gewone Franse burger. Hij wijst er in de brief op dat het haast ongelimiteerd toelaten van vreemdelingen geleid heeft tot de huidige situatie in Frankrijk waar vele wijken No Go gebieden zijn geworden waar zelfs de politie geen zeggenschap meer heeft.

Geachte lezers, als u dit artikel leest en zo ver dat nieuws tot Nederland is doorgedrongen, de gele vestjes die vandaag in Brussel demonstreren en daarbij o.a. de steun ontvangen van de voormalige Belgische staatssecretaris TheoFrancken, dan zult u toch toe moeten geven dan gelet de althans naar buiten toe getoonde onverschilligheid van de vaderlandse politici EN… !!! …. de burgers , u in een verloren land leeft.

Martinez heeft reeds eerder zijn ongenoegen kenbaar gemaakt via een brief aan de kandidaten voor de afgelopen  Franse presidents verkiezingen, die door Macron werden gewonen. Hij uitte zijn bezorgdheid en boosheid  over het feit dat de kandidaten meer aan hun eigen welzijn denken dan aan dat van hen die hen gekozen hebben. Herkenbaar ????  Lees hier


6 Reacties

 1. Fado zei:

  Wanneer wij allemaal nu eens een, één vinger, zouden opsteken allemaal dan…. kunnen wij gezamenlijk heel véél bereiken.
  Hierbij moet ik denken aan jongetje Hans Brinker, de held van Nederland die zijn vinger in de dijk stak, waardoor een overstroming werd vermeden. Ergens heeft iedereen momenteel twijfels….Of het nu vingers, gele hesjes, hooivorken of god mag weten wat is, dat is niet belangrijk, maar laat uw stem horen ! Lees buitenlandse commentaren, maak van uw verstand geen versnipperaar.
  Nederland ….Wie zwijgt stemt toe…. begint er aardig op te lijken. Met uw onwil roept uw eigen onheil over u uit…. ha ha ….uw eigen afdwaling wordt bestraft !

 2. Dimitri zei:

  Beste Fado, inderdaad dit is DE manier.
  Organisatie … organisatie … organisatie.
  Het ontbreken van een krachtige organisatie vanaf de basis zie je nu duidelijk bij Gele Hesjes.
  Na uiting van onvrede en verontwaardiging moet nu politiek agenda ter discussie op tafel gelegd worden, als stap b.
  Hier zie je dan ook de zwakte van zo’n spontane beweging, geen stap b door gebrek aan organisatie.
  Gele Hesjes beweging zal uiteindelijk worden onderdrukt.
  Er zal waarschijnlijk niets voor in de plaats komen.
  De orde zal deze gebeurtenis aangrijpen om de repressie uit te breiden met nog meer soldaten op straat en wellicht toenemende dreiging met islamitische terreur gepaard met aanslagen.
  Vinger opsteken (stemmen dus) is natuurlijk nog altijd het beste als we maar van tevoren weten waar we heen willen (organisatie).

Comments are closed.