Angela Merkel heeft spiekbriefje nodig om te zien wie de premier van Australië is

Grote hilariteit in Australië nadat bleek dat tijdens de G 20 bijeenkomst in Buenos Aires in een gesprek dat de Duitse bondskanselier Angela Merkel had met haar Australische ambtgenoot Scott Morrison een spiekbriefje nodig had om te zien wie zij tegenover zich had.

Ondanks alle fluisteraars en spindoctoren blijkt weer eens dat wat zich als kundige regeringsbestuurders voordoet, het in feite om mannen en vrouwen gaat met een uiterst middelmatig ‘snap vermogen” dat op een kundige veel geld kostende wijze wordt getracht verhuld te blijven.

De Sydney Morning Herald bracht het nieuws met foto’s op haar voorpagina :

 


3 Reacties

 1. Ger de Vries zei:

  Australië, ge binnenkort republiek Australië, want een meerderheid heeft een voorkeur voor de republiek, een kleiner deel van de Australiërs met name het conservatievere deel ziet liever dat ze deel blijven uitmaken van The British Commonwelth.
  Dezelfde soort conservatieven die hier de monarchie in stand houd ten koste van en over de ruggen van het volk. De huidige premier is dus eerdaags de president van een republiek, waar hijzelf een groot voorstander van is. En Moeke Angel, die wordt ook een daagje ouder. Ik weet uit eigen ervaring dat je dan soms een beetje vergeetachtig word. Alles even in de eerste versnelling zetten en het werkt nog steeds, maar wel minder snel.

 2. Jan zei:

  Wereldvreemde AM. De problemen groeien haar boven het hoofd. Ook haar eigen volk, de Duitse burger, herkent ze niet meer.

 3. Gradus zei:

  Off-Topic:
  Rutte maakte weer een goede beurt in Polen: hij verwacht in Nederland tegenstand wat betreft de bijzonder hoge kosten voor het klimaat.

  DEZE MAN LAPT WERKELIJK ALLE AN Z’N LAARS!

Comments are closed.