Beatrix in door u betaalde privé jet voor een paar dagen naar Bonaire ( video)

Ja, lezers het was even zoeken wie die 2 snuiters waren die om Bea heen liepen toen zij uit de gecharterde Falcon stapten op het vliegveld van Bonaire. Maar gelukkig lopen we al een tijdje mee en meenden wij  wij Jos de Pont, de zoon van Jan de Pont, die ooit o.a. de Mercedes import AGAM overnam te herkennen.

Maar eerst dank aan onze lezer Georges , die ons op de vlucht van Bea attent maakte en via planefinder.net feilloos kon aantonen dat het om het toestel met de registratie 9H-TOO ging, die u op de video kunt zien en die een belletje bij ons deed rinkelen.

Hadden wij niet al te lang geleden een artikel over het bedrijf op Malta geschreven wie de eigenaar van niet alleen dit toestel is , maar ook van het tijdelijke regeringstoestel, waarmee onze drukbezette familie en diverse regerings potentaten de wereld afvliegen ?

Inderdaad, lees hier en u bent weer op de hoogte en kunnen we verder gaan . Het is iedere keer weer treffend dat soort soort zoekt. De Nederlandse regering die anders zo calvinistisch eerlijk is als gemalen poppenstront, maar voor een dealtje met een Russische geldwasser de hand niet omdraait. Het motto van de “oranjes “moet dan ook zijn “pecunia niger non olet”, als je er maar beter op wordt.  Op zich zelf nog wel begrijpelijk, maar niet als je naar buiten doet alsof je de oprechtheid zelf bent.

De Boneriaanse TV was zo vriendelijk alles even vast te leggen, althans zo lang ze niet het BEVEL ontvangen van de RVD om deze reportage van het net te laten verwijderen, want stel je voor dat de gewone burger zich afvraagt waarom Bea voor een bezoekje van slechts 2 dagen naar Bonaire moet en dat nog wel in een gecharterde Falcon die € 10.000 per vlieguur kost. De vluchten op en eer plus het positioneren van het toestel, de gronduren en komen we zo op € 250.000, een peulenschil voor mensen die zelf nog nooit een cent hebben uitgegeven, in tegendeel, en bekend staan om alle bonnetjes als ze die al zien achteloos in een schoenendoos te mieteren en die door de op vrijdag dienstdoende hofnar Mark mee te laten nemen ter verdere verwerking. Denk o.a. even aan het onderhoud van Groene Draeck.

 

Ja en die Jos de Pont die Bea  begeleide, daarvoor verwijzen wij u naar deze site.   en zou dat te veel moeite zijn, kijk dan naar de 2e video :

 


12 Reacties

 1. ROBES PIERRE zei:

  De ultieme heks bemoeit zich achter de schermen nog steeds met landszaken.
  En belachelijk & bezopen om an ons gemeenschap geld nog steeds te zuigen, walgelijk!

 2. Hoeder zei:

  Macht op basis van vererving is per definitie verwerpelijk. En dan heb ik het nog niet eens over het bedrog dat deze nep oranjes keer op keer uitvreten. Leve de republiek.

 3. Jan zei:

  Moet toegeven, onze overheid is in één taak goed. Welke? De burger arm maken. Volgend jaar gaat de belasting op energie voor de gemiddelde Nederlander opnieuw omhoog, nu met € 360 lees ik vandaag in de MSM. Kosten van zorg- en autoverzekering ook omhoog. Inmiddels gaat 2/3e deel van onze energierekening, benzinerekening, alcohol/tabaksrekening en ca. 1/4e deel van de eerste levensbehoeften aan belastingheffing naar de overheid. En dat terwijl de burger al inkomstenbelasting heeft betaald over zijn loon, wordt al jarenlang dubbel gepakt, belasting op belasting, rendementsheffing 4%, want de elite en het arme buitenland moeten toch aan hun trekken komen op onze kosten.

 4. Fado zei:

  Decadentie in optima forma.

  Merkel is furieus…. wat denkt dat mens eigenlijk wel wie ze is. Ik, Angela, moet in een regeringsvliegtuig, vol met mankementen terug naar Keulen, daar overnachten en verdammt nochmal tussen het gewone volk met een lijnvliegtuig naar Argentinië. Das ist ja eine richtige Schweinerei.
  Nou Rutte, maak je borst maar nat. Wat zeg je, wist je er niets van…. tuurlijk jongen. Daar moet dan nog maar eens flink aan gesleuteld worden. Voorlopig geen brokjes meer….

 5. nobody zei:

  Es ist ein riesen sauerei.
  Wat een puinhoop hier, op onze aardbol. Alsof wij, de autochtonen er niet meer toedoen, moet je kijken naar die zelfvoldane bek gevuld met ons belastinggeld.

 6. Ger de Vries zei:

  En de gemiddelde Nederlander? Die kijkt naar een TV serie waarin ze op een tropisch eiland helemaal niets spannends doen en dat entertainment noemen. Dat ze ondertussen van links en van rechts worden leeggezogen interesseert ze niet want je moet de bindende factor ten alle tijden met rust laten en luid uitroepen dat het jurkje van Maxima zoooo mooi is, waarbij ze even vergeten dat ze dat jurkje zelf hebben betaald! Tijd om gele hesjes aan te trekken!

 7. Oom Gerrit zei:

  Jos de Pont, goed via zijn beleggingsmaatschappij Janivo goed voor € 750.miljoen! De beleggingsmaatschappij opgezet door zijn vader Jan, die Mercedes importeur AGAM verkocht aan het Duitse moederconcern en die !!!! in de oorlog goederen bewaarde van Nederlanders die door de Duitsers in Duitsland tewerk werden gesteld of een kamp in gingen. Ja Jan volgens de Wikipedia pagina een dappere man die voor het voorafgaande zelfs een jaar de gevangenis in ging op last van de Duitsers ! ? ! Maar de waarheid lag anders. Slim bedacht goederen bewaren waarvan je bij voorbaat wist dat de eigenaren slechts een kleine kans hadden om na de oorlog hun goederen te komen terug vorderen. En dit betekende uiteraard KASSA voor Jan en daarmee later voor Jos. Overigens was Jan niet alleen, want in Amsterdam deed Nieme hem dat na, toch pakhuizen over, zet maar neer jongens en haal het na de oorlog maar op. Tja en toen………kwam er niemand meer…
  Maar goed voor de oranjes geen enkele reden om dit soort relaties te schuwen, want hoe luidt ook weer het gezegde , was het niet “soort zoekt soort ” ?

 8. KeesW zei:

  Wat mij steeds weer verwondert is het feit dat dit soort “oplichting “zoals je dat in het gewone leven toch wel mag noemen, zonder enig commentaar in de media voorbijtrekt en dat je als Nederlanders je nieuws moet putten uit de paar overgebleven alternatieve sites, die wel de tijd nemen en de moed hebben, dit soort schandalen aan de kaak te stellen.
  Wat een armoe dat wij en ook ik ons dit alles aan laten leunen en dat al 200 jaar. Wat zijn wij voor volkje, waar is ons gevoel voor democratie en als die in gevaar dreigt te komen ons protest. Diep ontzag voor de Fransen die door gaan, terwijl in Nederland onder onze ogen, pardon voor het woord, wij met z’n allen gewoon GENAAID worden waar wij bijstaan

 9. Henk zei:

  Nur wer in Wohlstand lebt, lebt angenehm…..
  Deze vrouw kent geen schaamte …
  Durfde zelfs te zeggen, in die vervloekte kerst boodschappen,
  dat de broekriem wat strakker moest,
  daarmee bedoelde zij de onderdanen ….

 10. amy grace zei:

  Her volk beschermt zijn eigen onderdrukker zonder dat men dat in de gaten heeft.
  Media is de grootste vijand in dit geval.
  Het is pas echt gebeurd als het op het 8 uur Journaal verteld wordt.
  En sommige mensen ( volksstammen) worden nooit wakker.
  Het verward hun (romantisch) wereldbeeld die ze liever in stand houden.
  Kost wat kost!!! Al kom je met zoveel bewijzen, het maakt niet uit!!!
  Dat de geest van de mens zo inelkaar zit daar hebben de Cabal/Elite/ bankiers dankbaar gebruik van gemaakt.
  ” the eyes cannot see what the mind does not know”
  Liever voor de gek gehouden dan de wrede waarheid.
  Het is gemakkelijker om mensen te bedriegen dan om het tegendeel te beweren.

 11. Patriot zei:

  De guillotines worden “as we speak” al op diverse locaties in elkaar gezet, de bijlen geslepen.
  Het duurt niet lang meer voor deze familie en hun gandlangers in Denhaag en Berlijn op het hakblokm liggen vermoed ik, gezien de ontwikkelingen in Frankrijk enzo.

Comments are closed.